ir jau tā vētra ūdensglāzē, bet tomēr

Posted on 2010.04.22 at 13:42
Tags: ,
šausmas šausmas, nu kā tā var izdarīties. es vēl saprastu kaukāds puskoklēcējs skirbents, bet ne jau nu LKA doktorante un visvisādu, ar subkultūrām saistītu lekciju lasītāja.
no objektīvās informācijas izvelk to, kas noder rakstā, tādējādi izmetot no grupas mūsu lielisko vīrieti un pataisot mūs par dumpīgu panku meiteņu duetu.
tas jau nekas, ka mūsu tuvākais sakars ar pankroku ir Dignas grebene.
un tas nekas, ka tekstiņā, no kura 99% viņa ņēmusi info par grupas izveidošanas gadu, ir arī skaidri un gaiši uzrakstīts, cik pilntiesīgu dalībnieku ir grupā (TRĪS!) un kāda dzimuma tie ir.
un raksta galerijas bildēm nav itin nekādu atsauču, vai norādes par to autoru.
ir jau jauki, ka kāds pamana un saka labus vārdus, bet tas nav attaisnojums pilnīgai informācijas sagrozīšanai.

p.s. lielā rakstītāja, kādu laiku atpakaļ bija Dignai izteikusi vēlmi mūs pieminēt rakstā par pankiem uz ko Digna bi atbildējusi, ka īsti nesaprot kāpēc un kāds mums ar to sakars.

TE TAS RAKSTS

upd: aizrakstu viņai oranžajā vairākas iebildes par rakstu, tai skaitā to, ka neesam duets, bet truets un, ka mums ir arī viens pilntiesīgs vīrieškārtas dalībnieks, uz ko viņa atbild: un es īsti nesapratu, ko šis vīrietis dara grupā ?
tas nozīmē, ka, ja es esmu tupa diezgan, lai nesaprastu, ko Dzeltenajos Pastniekos dara Viesturs Slava, tad varu mierīgi viņu ignorēt un par grupas dalībnieku neuzskatīt. forši, ne?

upd2: pēc nelielas sarakstes oranžajā, raksts ir palabots. Kārlis ir atpakaļ grupā un tagad mēs spēlējam kaut ko līdzīgu pankrokam. atsauces bildēm gan joprojām nav pievienotas.

Comments:


judging the mice
[info]rasbainieks at 2010-04-22 14:10 (Saite)
tātad līva tomēr par saviem hipijiem tālāk neredz.
[info]digna at 2010-04-22 14:37 (Saite)
Citāti no vēstulēm (lai nebūtu pārpratumu).
L.Z. "bet par duetu kju gan uzrakstīšu ka tāds pastāv, tā ka ja vēlies par to vari atsūtīt sīkāku info, nu tipa kā jums iet tagad, vai ir vēl kaut kas bez divām dziesmām, kas draugos utt. "

D.S. "Bet dueta kju jau nav panku grupa, tas jau ir kaut kas vispār nezin kas. Jā, ir vairāk nekā tās divas dziesmas, ir kādas septiņas , grupai pēc iepriekšējās vasaras bija pārtraukums līdz pat šim laikam. "

Par dalībnieku skaitu utml neko neesmu teikusi, tāpēc uzņemos daļēju politisko atbildību par notikušajiem pārpratumiem.
[info]digna at 2010-04-22 14:47 (Saite)
Un pilnīgu politisko atbildību par to, ka neesmu jautājusi, kāds mūsu grupai sakars ar punk.
*
[info]inese_tk at 2010-04-22 14:56 (Saite)
manliekas, ka lieki, kā jau teicu, info par dibināšanas gadu viņa ņēmusi no draugiem.lv mūziķa profila informācijas, kur ir gan rakstīts cik mēs esam, gan vispār arī ar ko tas vīrišķis pa lielam nodarbojas

Par mūsu grupas rašanās datumu uzskatāms 2007. gada 15./16 septembris, kad negaidītas ovācijas pāršalca kādu mazu Katrīnas dambja bāriņu - spēļautomātuvi pēc abu sievišķo grupas dalībnieču izpildītās dziesmas Мама, мама, что я буду делать. Kopš tā laika grupai pievienojies pastāvīgs featurētājs - Kārlis T., kura kompetencē lielākoties ir muzikālie pavadījumi.
aabols
[info]aabols at 2010-04-22 14:52 (Saite)
nu aciimredzama lezbiete
Gatis
[info]gg at 2010-04-22 14:53 (Saite)
nu vispār jau tas raksts laikam ir par meitenēm ar pank imidžu ne par mūziku, bet tā kā Digna tāda pancīga, autore redz izdmājusi Dueta kju saukt par pank grupu hehe

gaidu turpinājumu - par anarhopankiem, delfi sievietēm sadaļā :))
*
[info]inese_tk at 2010-04-22 15:02 (Saite)
ōjē, sadaļu nebiju pamanījusi. lieliski - woman.delfi.lv/relationships/psihologija/dumpigas-panku-meitenes!!!
K
[info]rkktzd at 2010-04-22 15:17 (Saite)
tas kaarlis ir arii dumpiiga panku meitene kuras iisteniibaa nemaz nav
Gatis
[info]gg at 2010-04-22 15:18 (Saite)
nu par to es ar nodomāju - dīvaini..
itkā raksts par panku stilu un modi, bet atrodas sadaļā psiholoģija :D
[info]nulle at 2010-04-22 16:28 (Saite)
nu, un panks, tas ir tikai stils? :P
Gatis
[info]gg at 2010-04-22 16:47 (Saite)
nu punk jēdziens un tā pielietojums ir plaši stiepjams

http://en.wikipedia.org/wiki/Punk

vai tapēc, ka "dumpīgums" iebāzuši to sadaļā Psiholoģija :)

zin jāsāk domāt, ka 'punk' meiteinēm ir psiholoģiska problēma un tamdēļ ar raksts, šai sadaļā, kur pārsvarā skatos ir par cilvēkiem un to "problēmām" no sērijās - kā es izskatos, ko par mani padomās citi utml.
apogs
[info]apogs at 2010-04-22 19:39 (Saite)
man šī vētra liekas smieklīgi egocentriska. man liekas foršāk priecāties, ja kāds pēc pāris gandrīz nekur nedzirdamām dziesmām ir papūlējies ar jums iepazīstināt plašāku lasītāju loku (varbūt vienīgi delfi sieviešu sadaļa nav pati foršākā vieta, kur atrasties). un atsauču kultūru dzeltenajā presē diez vai nepieciešams saistīt ar doktorantūru.
septiņi septiņi septiņi. pieteicos piemest grašus ex-pancīgā brālēna septiņnieka tetovējumam.
[info]digna at 2010-04-22 22:01 (Saite)
Kā kulaks uz acs.
Mēs jau ar Inesi telefõniski arī par šo spriedām.
*
[info]inese_tk at 2010-04-22 22:33 (Saite)
nu nezinu. nezinu. es jau minēju, ka ir jauki, ka kāds pamana un saka labus vārdus, bet nevarētu teikt, ka mēs (nu, labi, vismaz es) meklētu īpašu popularitāti un atpazīstamību.
jā, mums ir ierakstītas tikai divas dziesmas un par mums internetā atrodams tikai tas mazais, augstāk citētais info gabaliņš, bet tieši tas taču atvieglo uzdevumu korekti un adekvāti izmantot un pasniegt informāciju. nevis, kā man salikās šajā gadījumā, pievilkt aiz matiem kaut ko tā, lai tas būtu noderīgs attiecīgajā rakstā, nevisai iederīgos faktus vienkārši ignorējot. par to arī uzvilkos un par to arī visa tā vētra.

par dzeltenās preses atsauču kultūru - jā tā ir zemā līmenī, lai neteiktu vairāk, bet tas, ka citi met pudeles ārā pa vilciena logu, nenozīmē, ka tas man var noderēt par iemeslu/attaisnojumu, lai darītu tāpat.

kas attiecas uz Duetu Kjū - kā tizlošanās tas sākās, kā tizlošanās tas ir turpinājies un es domāju, ka ja tas turpināsies arī tālāk - tizlošanās tā arī paliks. tas gan nenozīmē, ka es to uztvertu nenopietni. un man ir patiešām milzīgs prieks, ja kādam mūsu tizlošanās patīk, uzrunā un aicina tizloties līdzi.
apogs
[info]apogs at 2010-04-22 23:44 (Saite)
āmen.
Previous Entry  Next Entry