Posted by [info]inese_tk on 2010.04.22 at 22:33
nu nezinu. nezinu. es jau minēju, ka ir jauki, ka kāds pamana un saka labus vārdus, bet nevarētu teikt, ka mēs (nu, labi, vismaz es) meklētu īpašu popularitāti un atpazīstamību.
jā, mums ir ierakstītas tikai divas dziesmas un par mums internetā atrodams tikai tas mazais, augstāk citētais info gabaliņš, bet tieši tas taču atvieglo uzdevumu korekti un adekvāti izmantot un pasniegt informāciju. nevis, kā man salikās šajā gadījumā, pievilkt aiz matiem kaut ko tā, lai tas būtu noderīgs attiecīgajā rakstā, nevisai iederīgos faktus vienkārši ignorējot. par to arī uzvilkos un par to arī visa tā vētra.

par dzeltenās preses atsauču kultūru - jā tā ir zemā līmenī, lai neteiktu vairāk, bet tas, ka citi met pudeles ārā pa vilciena logu, nenozīmē, ka tas man var noderēt par iemeslu/attaisnojumu, lai darītu tāpat.

kas attiecas uz Duetu Kjū - kā tizlošanās tas sākās, kā tizlošanās tas ir turpinājies un es domāju, ka ja tas turpināsies arī tālāk - tizlošanās tā arī paliks. tas gan nenozīmē, ka es to uztvertu nenopietni. un man ir patiešām milzīgs prieks, ja kādam mūsu tizlošanās patīk, uzrunā un aicina tizloties līdzi.

Reply to this comment:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.