par marihuānu

Posted on 2009.02.24 at 10:57
man:: karot pret krūz
skan: sojas kokletes cepjas
Tags: , , ,
bez visādiem citādiem jaukumiem Berlīnes brauciens deva man arī vienu ļoti vērtīgu atziņu - man nenormāli riebjas atrasties narkotisko vielu reibumā!
agrāk es kurīju daudz un bieži, bet tagad gandrīz gadu (kopš 2008. gada aprīļa) nebiju to darījusi. nedarīju, jo neprasījās un negribējās. Berlīnē, sēžot skvotā un gaidot vakariņas skatījos uz pāris apgandžojušamies cilvēkiem (grams gandžas 6 eiro) un likās, ka viņi atrodas paralēlā pasaulē, kurā ir ļoti interesanti. skatījos, skatījos uz viņiem un domāju - nu moš tomēr. vēlāk vakarā, pēc konča mazliet uzsmoļīju un uz reiz nožēloju. mani pārņēma nešaubīga pārliecība, ka esmu nenormāli sevi piečakarējusi un nodarījusi pāri. līdz riebumam pazīstamā apkurīšanās sajūta, kas agrāk likās tik forša, šoreiz radīja tikai neizsakāmu un arī momentāli neizpildāmu vēlmi tikt no viņas ārā (tāpēc sadzēros saldu tēju un gāju gulēt). visa apkārtējā pasaule likās, kā nodalīta no manis ar stikla sienu - tādā ziņā, ka ir neiespējami to adekvāti uztvert un komunicēt. bet tā paralēlā pasaule izrādījās kkas ļoti truls un nožēlojams (priekš manis).

+ starp citu, esmu jau rakstījusi, ka marihuāna bija vispār pirmā lieta, ko es savā mūžā pīpēju un tas notika 2000. gadā Londonā. toreiz uz Londonu braucu ar busu, pa ceļam uz 8h piestājot Berlīnē, kad arī pabiju tur pirmo reizi.



+ es nenoliegšu, ka zāles pīpēšana man ir sagādājusi arī daudz patīkamu brīžu (piemēram, šādi un šādi un šādi). bet tagad es zinu to, ka šitas uz mani vairs nestrādā un nav man nepieciešams.

+ man nav arī nekādas vēlēšanās nosodīt tos, kuri domā un dara citādi. lai labi velkas. un ar šo postu es negribu cieti nosolīties to vairs nekad mūžā nedarīt. nedarīt, ja negribas, gan.

Comments:


__________________
[info]spiritualized at 2009-02-24 11:49 (Saite)
Tas ir tikai normāli, man ar ir bijis tā ka narkotiku lietošana izraisa panikas sajūtu un to ka esi norobežots no normālās pasaules, sākās moralņiki n shit, bet tas pāriet,
samedzeņu ķīmija ir kā plūstoša upe un reizēm tā aizsalsts, bet tu paliec zem ledus, kas sucks.

also, es uztaisīju bilžu stāstu, jo jūs visas te gribējāt, ceru ka patika
*
[info]inese_tk at 2009-02-24 11:54 (Saite)
nē nu es jau tā arī domāju, ka kādam varētu likties, ka esmu vnk ietikusi bad tripā, bet es tas točna tā nebija. visas tās sajūtiņas, kas agrāk man sagādāja prieku un patiku, šoreiz man vnk nenormāli kaitnāja ar savu bezjēdzību, stulbumu un trulumu.

bilžu stāsts foršs! liels paldies. tais vēl un daudz!
[info]digna at 2009-02-24 15:36 (Saite)
Jā, patika!!! <3
[info]digna at 2009-02-24 12:29 (Saite)
Tik un tā ceru vēl kādreiz ar Tevi iekāpt ārprātīgā un ļoti radošā hašiša pikucī.
apogs
[info]apogs at 2009-02-24 18:49 (Saite)
[oftopiks]
man jau baigi patika iepriekšējais krāsojums (nu, kā to pareizi nosaukt)
bet šis savukārt kruti viļņojas.
savādas pārmaiņas. kad varu aizbraukt uz tēju, kad neviena (izņemot dzīvniekus) nav mājās?
*
[info]inese_tk at 2009-02-25 10:49 (Saite)
šis krāsojums tāds dzīvspriecīgāks liekas.
Tava vēlme braukt ciemos mani mazliet pārsteidz un ļoti iepriecina. nez, lai noteiktu, kad patiešām neviens homo sapiens nebūs mājās, jāveic baigais pētījums, bet es domāju, ka tā tak nav problēma, man liela māja un draudzīgi tās iemītnieki.
vari braukt 5d, 6d, 7d, 1d, 2d, 3d - man i brīvs no darba taga, tik 1d 19:15 jābūt uz jōgu Rīgā.
tik ziņo laicīgi - varētu Tev pa god izcept ābolu pīrāgu vai arī auzu pārslu-kliju cepīšus :)
apogs
[info]apogs at 2009-02-25 10:53 (Saite)
šodienas 3diena arī skaitās? es varētu tagad. un uz 5iem būt atpakaļ pie dambja.
Previous Entry  Next Entry