jūnijs

Posted on 2021.06.23 at 00:21
skan: This Is Pop Netfliksā
Tags: ,
man šorīt notika tāds nepatīkams gadījums. mums te uz laiku pieklīdis vīratēva aizvēsturiskais pasāts un fords bija servisā līdz šim vakaram. aizbraucu ar to pasātu uz pastu izņemt paciņu, braucu atpakaļ. izgriezos uz maģistrālās ielas, kura ir liels garš kalns lejup - apmēram 2 km sākot gandrīz no pilsētas robežas, līdz lejai, kur jāpagriežas pa kreisi un jāuzbrauc kalnā uz mūsu māju. izgriezos es apmēram kalna vidū. gribēju ielikt otrajā ātrumā, bet ātrumkloķis pēkšņi vnk brīvi ļurkājās uz visām pusēm un nelikās it nevienā robā. es turpināju ripot uz leju. iela ir centrāla, pārsvarā ar borģūrām gar malām un zīmēm "apstāties aizliegts". satiksme bija vidēji intensīva. man bija doma iegriezt dažu stāvvietu kabatā, kas ir gandrīz pašā kalna lejā, bet pretējā ielas pusē - pa gabalu jau redzēju, ka tur ir daudz brīvu vietu, lai lēzeni tur iegrieztos, taču, kad tiku tik tālu, tieši pretī brauca mašīna un tas nebija iespējams. tad jau es biju aizripojusi tālāk un tuvojos aplim. nenormāli paveicās, ka neviens nebija jālaiž - tiku tam cauri un iegriezu busa pieturā. zvanīju K. un kamēr gaidīju, kad viņš atnāks, turpināju ļurkāt to kloķi un viņš vnk randomā ieleca vietā - pilnīgi normāli ieliku ātrumā un aizbraucu turpat blakus līdz stāvvietai (un mēs pēcpusdienā pilnīgi normāli ar to mašīnu aizbraucām uz Valmieru noskatīties izrādi, uz stalli un atpakaļ).

kas man šajā visā visvairāk nepatīk ir tas, kas notika man galvā. protams situācija nepatīkama, bet galu galā bremzēm nebija nekādas vainas - varēju taču apstāties pilnīgi jebkur. bet man bija drausmīga trauksme tieši par to, ka apstāšos kkur uz maģistrālās ielas (vai nedoddies pie iebrauktuves aplī) un maisīšos citiem pa kājām, traucēšu/bloķēšu satiksmi un visi domās, ka rekur kkāda debīla čiksa kleitā (vakar humpalās nopirku izcilu zīdīga auduma, nepieguļošu kleitu, kas sver vienu gramu un šajā karstumā ir ideālākais apģērba gabals, jo neskaras klāt un visu laiku viegli plivinās un ir kabatas!) nemāk braukt un vnk apstājas ceļa vidū un nesaprot ko dara. man bija panika arī par to, ko domā aizmugurējā mašīna, jo es protams ripoju aizvien lēnāk un lēnāk + vēl kkādu daļu trauksmes radīja fakts, ka tā ir vīratēva mašīna, ne mūsējā. manliekas, ka, ja tas būtu noticis kkad naktī (tb kad nav satiksmes) un ar mūsu fordu, man tas liktos drīzāk kā kkāds piedzīvojums. "no malas" skatoties tas mans domu gājiens, tb galvenais par ko uztraukties šajā situācijā, liekas diezgan slimi un neveselīgi. galu galā - kas notiktu, ja es tiešām vnk apstātos uz tās ielas? droši vien pilnīgi nekas. pat, ja tā ir maģistrālā iela šai pilsētā un pilsēta ņudz pirmsjāņu drudzī, tas nav nekāds tur Vanšu tilts vai Valdemāriela Rīgā. nekāds episks sastrēgums jau tur neizveidotos un, to ko kāds par mani padomātu, es tāpat neuzzinātu. šaubos, ka te kāds lektu ārā no mašīnas uz mani kliegt. karoč, stulbi, ka man galvā tāds sūds un stulbi arī, ka man gribas sevi par to sūdu džadžot.

Comments:


vecais indiānis džims
[info]jim at 2021-06-23 00:35 (Saite)
Es tikai tagad eju autoskolā un mēģinu ierubīties tajā visā, bet, cik saprotu, apstāties šajā situācijā ir pilnīgi legit, tu veiktu manevru, kam ir savs speciāls nosaukums, proti, "piespiedu apstāšanās" - "transportlīdzekļa apturēšana tehniska bojājuma dēļ".
*
[info]inese_tk at 2021-06-23 01:06 (Saite)
tur jau tā lieta, ka mana racionālā un pieaugusī puse pilnībā apzinājās, ka varu taču apstāties pilnīgi jebkur, jo ir emergency situācija. bet nenormāli spēcīgi darbojās tā manis daļa, kurai ir bail, ka viņu džadžos. jo neviens taču no malas neredz, ka man ļurkājas kloķis, bet redz, ka esmu čiksa raibā, plandošā kleitā, kas nobloķē satiksmi uz maģistrālās ielas ar sagrabējušu pasātu. turklāt tā manis pirmā puse, pat domā par cilvēkiem visu to labāko un iztēlojas, ka visdrīzāk kāds apstātos un pajautātu, kas noticis un vai nevajag palīdzēt...
vecais indiānis džims
[info]jim at 2021-06-23 01:08 (Saite)
Mhm, saprotu, ir kreizī, cik daudzās no mums ir šī automātiskā reakcija. Prieks, ka viss labi beidzās!
*
[info]inese_tk at 2021-06-23 01:23 (Saite)
smieklīgākais tas, ka es tajā brīdī teicu, ka ar to mašīnu vairs nekad nebraukšu. bet vakarā zvanīja, ka ir saremontēts mūsu fords. aizbraucām kopā pakaļ, biju pārliecināta, ka mājās stūrēšu fordu, bet tas bija noparkots tādā šaurā un neērti izbraucamā caurumā. ja būtu viena pati - man nebūtu nekādu problēmu lēni un mierīgi no turienes izspraukties. bet tajā situācijā izvēlējos labāk braukt ar to pašu nelaimīgo vīratēva pasātu. turklāt vīrs draudzīgi piedāvājās fordu no aizpakaļas izbraukt un tad mainīties ar mašīnām, bet tas likās vēl šausmīgāk - nu, ja redzēs, ka man izbrauc mašīnu, jo pati nevaru. piebildīšu, ka tas pat nebija nekāds fancy autoserviss, kas pilns ar seksīgiem, muskuļainiem jauniem vīriešiem, bet ļoti lādzīga un mierīga radiniekonkuļa pagalms.
tas ir absurds
[info]mazeltov at 2021-06-23 01:03 (Saite)
Jūtu līdzi! Šitā kaite mums daudzām mugurkaulā kā papildus skriemelis - nedo dies kļūdīties, jo tad es tikai piemwtīšu pagali ugunskuram, ka sievietes nejēdz to un šo, kamēr džeki - nu kuram negadās.
Besis, ka no šitā nevar tik viegli tikt vaļā.
mazaa_mija
[info]mazaa_mija at 2021-06-23 03:17 (Saite)
oj, man laikam ir tieši pretēji, varu iebraukt jebkurā servisā palūgt, lai nomaina lampiņu, jo ziniet, sarežģīti :)
*
[info]inese_tk at 2021-06-23 10:31 (Saite)
Iebraukt servisā un palūgt jau ir citādāk nekā palikt uz ceļa un traucēt satiksmi. Iebraukt servisā es varu.
Red or Dead
[info]sarkans0987 at 2021-06-23 08:24 (Saite)
Es šādā situācijā domātu tā pat... ka tik kādu nepatraucēt... nezinu, kāpēc.
Previous Entry  Next Entry