Novembris 13., 2014


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:28
Bet vispār, par [info]indulgence komentāra ("Man šķiet, ka nekas tā nepazemo virieti, kā nespēja realizēt solīto. Tb vai nu tad saki un dari, vai turi muti, jo sievietes daudz atļauj tiem, kas daudz atlaujas, nevis kas daudz muti pa tukšo brūķē.") tēmu aizdomājos, vai tad sievietes tiešām ir tās, kuras "atļauj" vai "neatļauj" kaut kādas seksuālas darbības.

Man ir drīzāk tāda sajūta, ka kā reiz sievietes ir tās, kas daudz labprātāk eksperimentē seksā, izdomā un realizē visādas idejas ārpus savas "komforta zonas" un arī pabaksta partneri ārpus viņa komforta zonas, daudz labprātāk domā un runā par seksa tehniku, paveidiem, funkcijām, palīglīdzekļiem etc..
Galvenais informācijas avots gan ir pieredze, runājot par seksu ar cilvēkiem, nu tb sievietes uz šīm sarunām parasti reaģē ar "whoa, šitais ir interesanti, būs jāmēģina" vai "jā, man ir bijusi līdzīga pieredze/sajūta, tas ir tik dīvaini un laikam forši", kamēr puikas reaģē ar "hīīī hīīī hīīī viņa runā par seksu tas ir tik dīvaini" un "ārprāts, tu esi tik perversa, man ir bail".

(Piezīmēsim, ka ļoti iespējams, ka indulgence ar vārdu "atļauj" bija domājis "atļauj nodarboties ar seksu", nevis "atļauj nodarboties ar seksu šajā viegli deviantajā veidā, kas būtiski un intriģējoši atšķiras no 3-4 pamatpozām", quod erat demonstrandum.)

/labi, labi, kā lielākā daļa meiteņu mani pārliecināja, vīrieši tiešām ļoti labprāt runā par seksu ;)

(23 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]begemots
Date:13. Novembris 2014 - 11:00
(Link)
Nedomāju, ka to var tieši sasaistīt ar dzimumu, drīzāk ar kkādām personības īpatnībām un iepriekšējo pieredzi/audzināšanu. Citiem vārdiem sakot, ir konstatēti pilnīgi pretēji gadījumi.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:13. Novembris 2014 - 11:04
(Link)
Njā, nevar noliegt, ka mans viedoklis nāk tikai no pašas pieredzes un sarunām
(nevar neielikt šito te)
[User Picture]
From:[info]usne
Date:13. Novembris 2014 - 11:32
(Link)
tieši nācu ko tādu teikt
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:13. Novembris 2014 - 12:01
(Link)
Ahh, nu tagad mana frendliste ir pārspējusi mani politkorektumā un nedženderismā!
[User Picture]
From:[info]jim
Date:13. Novembris 2014 - 16:12
(Link)
nē, es pievienojos tavai pieredzei:)
[User Picture]
From:[info]penny_lane
Date:13. Novembris 2014 - 12:20
(Link)
+++

From:[info]nord
Date:13. Novembris 2014 - 11:10
(Link)
Es reiz kā nonācu līdz banālajai atziņai, ka vieni puiši pišas daudz un dažādi, bet citi, kas nē, tajā laikā par to tikai runā daudz un dažādi, tā šajā vidusskolas uzskatu līmenī arī esmu palikusi. :D
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:13. Novembris 2014 - 11:13
(Link)
nuvot praksi ar sarunu spektru salīdzināt šobrīd nevarēšu :) Nezinātniskie pētījumi (ar 9 gadu noilgumu) nekādu korelāciju starp mutes (ne)brūķēšanu un seksa daudzveidību neuzrādīja.
From:[info]unpy
Date:13. Novembris 2014 - 12:06
(Link)
Skaidrs, ka tā ir, par to šaubu nav. Kamēr vīrišķi domā par dzīvību uz Marsa, mākslīgo intelektu un Fīšbaha rezonansi, tikmer jaunuves par seksu vien, par seksu vien.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:13. Novembris 2014 - 12:08
(Link)
..tikmēr jaunuves par seksu ar marsiešiem, mākslīgo intelektu un ar Fīšbaha rezonansi, whatever that might be :)
[User Picture]
From:[info]dejavu
Date:13. Novembris 2014 - 12:45
(Link)
hmmmm...... man laikam ir nācies sastapt tikai to ziņkārīgāko vīriešu populācijas daļu.

Bet varbūt viņi par seksa variācijām negrib runāt, ja nav varbūtības, ka varēs to ar tevi izmēģināt :)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:13. Novembris 2014 - 13:25
(Link)
possiblī, lai arī man jāatzīst, ka es pati baigi sen neesmu ar džekiem sākusi šādu sarunu (ibo iepriekšējās sarunas sensenos laikos ir beigušās ar "sausa runa, bļe"), kamēr ar meitenēm kaut kā vienkāršāk
[User Picture]
From:[info]penny_lane
Date:13. Novembris 2014 - 13:35
(Link)
es laikam maz runāju ar meitenēm par seksu, jocīgi, jo savā ziņā "salīdzināt" būtu interesantāk kā "uzzināt".

bet kauč vakar man bija burvīga rumsaruna ar vienu cibiņu par seksu.
[User Picture]
From:[info]eos
Date:13. Novembris 2014 - 14:25
(Link)
"Es, kā fiziķis, pateikšu tā - tas, kurš iegulda seksā darbu, tam ātri apnīk viss tas. Jo nu sekss ir kā svaru zāle, tikai ar vienu trenažieri" - šo dzirdēju nesen.

Nu tātad, ja vīrietim ir pietiekoši grūti/apnicīgi vienā vai divās pozās darīt darbu, lai viņa sievietei pēc iespējas biežāk un pēc iespējas kvalitatīvāks būtu orgasms, tad viņš nekādus eksperimentus negrib.

Kur nu vēl no sievas dzirdēt "pamēģināsim šitā", ja pēc 40 stundu darba nedēļas un kārtīgas izgulēšanās sestdienā, viņš naktī uz svētdienu no sestdienas ir gatavs uz sievas apmierināšanu.

Sekss ir fizisks darbs, tas ir galvenais ^^
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:13. Novembris 2014 - 14:31
(Link)
Whoa, kāpēc pieņemt, ka vīrietim by default ir fiziski smagāk nekā sievietei, pie tam seksā un dzīvē vienlaikus? o.O Un no kurienes viens trenažieris (vai arī es neko nesaprotu no trenažieriem)?
[User Picture]
From:[info]eos
Date:13. Novembris 2014 - 15:34
(Link)
Nu man kā iepriekšējās paaudzes cilvēkam (joks), ir vienkārši - sekss ir pēc kāzām un tikai misionāra pozā.

Sievietes loma ir apakšā gulēt, smaidīt un izrādīt ar ķermeņa valodu prieku par procesu :D

Vīrieša loma ir censties saprast, kuru erogēno zonu aiztikt, lai, laika intervālā līdz nākamajam seksam, sievai brīžos, kad gribas vīru "zāģēt", prātā nāktu domas par izcilo seksu.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:13. Novembris 2014 - 15:42
(Link)
Nu vot tas gan man šķiet fundamentāli neatbilstoši realitātei (bet nu ko nu es zinu par viņiem visiem, ja :D)
[User Picture]
From:[info]eos
Date:13. Novembris 2014 - 15:45
(Link)
Ņemot vērā, ka man ir bijis tikai lesbiešu sekss (vismaz man tā tīk domāt), tad tāds ir manis aizspriedums.

Turklāt mani uzaudzināja cilvēki, kas dzimuši ap 1914-1920 gadu, kuriem patiešām tādas domas bija.

Par trenažieriem - ja abi partneri ir lokani, radoši un gatavi bērnišķīgi spēlēties gultā, tikai lai dabūtu kādu pozu gatavu - trenažieru skaits ļoti pieaug.

Taču man, personīgi, nav izdevies atrast kādu, kas gribētu speciāli uzsākt jogu un/vai staipīšanās vingrojumus seksa dēļ.
[User Picture]
From:[info]begemots
Date:13. Novembris 2014 - 22:37
(Link)
Te es gribot negribot nonāku pie ne īsti korektiem vispārinājumiem, jo cik cilvēku, tik dažādības.

Tai pat laikā, ciktāl tas attiecas uz vairāk vai mazāk parastu vaginālo vai anālo seksu, lai arī lielākā daļa pozu pieļauj gan viena, gan otra partnera kustības, varētu teikt, ka manā gan diezgan šaurajā pozu un partneru pieredzē ar dažiem patīkamiem izņēmumiem vīrietis kustas tipiski ievērojami vairāk.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:14. Novembris 2014 - 07:13
(Link)
Jā, un to mamutu stiept mājās arī baigi smagi, kamēr sieviete tikai lasa tējiņas pa pļavu :)

Nēnu par kustēšanos trū, bet tajā pašā laikā ir ļoti nedaudzas pozas, kurā sieviete var neko nedarīt, neriskējot tikt ietriekta ar galvu sienā (tīra fizika, nu tb nevar taču visu to vīrieša lielo kustēšanos neitralizēt tikai ar berzi ;) protams, ka te varētu sazīmēt visādus amūzing grafikus par to, kurās pozās sieviete var visvairāk paļauties uz to, ka pretspēks nāks no gultas, nevis no kādas cietas virsmas)

Bet tajā pašā laikā, ja vien tas vīrs nav burtisks mamutu mednieks, sievietes ikdienas fiziskā slodze var būt lielāka - bērnu staipīšana/pārģērbšana/valdīšana, veikals (jo viņš jau nezinās, ko nopirkt), whatever. Nu tb mūsu ģimenē es esmu tā, kas biežāk atrubās no vienkārša fiziska pārguruma.

Tāpēc jau tas jautājums bija par gan-seksā-gan-ikdienā; ajmīn, ja tas vecis ir kautkāds mežacirtējs, kamēr sieviņa lako nagus, un ir tik pārguris, ka viņam pietrūkst spēka izmēģināt kaut ko vairāk nekā vienu pozu, tad būtu tikai normāli, ja sieva uzņemtos fiziski aktīvāku, nevis "statistiski vidēju" lomu.
[User Picture]
From:[info]begemots
Date:14. Novembris 2014 - 12:41
(Link)
Nu, abstrahējoties no dzimumiem un fiziskās izturības vai tās trūkuma, būtībā vienīgās pozas, kas tā uz sitiena nāk prātā, un kurās šķiet diezgan droši, ka jākustās pa lielam vīrietiem, lai kaut kas notiktu, ir vairāk vai mazāk tās, kur sieviete guļ uz muguras un vīrietis viņai virsū.

Es, iespējams, kaut ko palaižu garām, bet tā ātrumā ņemot, visās pārējās ir iespējams nekustīgs vīrietis, attiecībā pret kuru kustas sieviete. Ā, vēl varētu būt stāvus varbūt, kur tīri fiziski atkarībā no partneru augumiem arī tad jāskatās.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:14. Novembris 2014 - 12:44
(Link)
Nu, lai kaut kas vairāk vai mazāk notiktu, pa lielam vispār nevienam nav jākustas, pilnīgi pietiek ar to, ka sievietei ir trenēti muskuļi un abiem ir daudz pacietības (nu un bučojas drošvien arī, that helps). Beeeet mēs taču oriģinālā sākām ar "mežaveci, kas ir tā pārguris, ka nespēj pat pōzu nomainīt" :)
[User Picture]
From:[info]ld
Date:13. Novembris 2014 - 15:07
(Link)
ar mani vispār neviens par seksu nerunā!
man ir bail domāt, ko tas varētu nozīmēt...
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba