Novembris 13., 2014


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:28

(23 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:14. Novembris 2014 - 07:13
(Link)
Jā, un to mamutu stiept mājās arī baigi smagi, kamēr sieviete tikai lasa tējiņas pa pļavu :)

Nēnu par kustēšanos trū, bet tajā pašā laikā ir ļoti nedaudzas pozas, kurā sieviete var neko nedarīt, neriskējot tikt ietriekta ar galvu sienā (tīra fizika, nu tb nevar taču visu to vīrieša lielo kustēšanos neitralizēt tikai ar berzi ;) protams, ka te varētu sazīmēt visādus amūzing grafikus par to, kurās pozās sieviete var visvairāk paļauties uz to, ka pretspēks nāks no gultas, nevis no kādas cietas virsmas)

Bet tajā pašā laikā, ja vien tas vīrs nav burtisks mamutu mednieks, sievietes ikdienas fiziskā slodze var būt lielāka - bērnu staipīšana/pārģērbšana/valdīšana, veikals (jo viņš jau nezinās, ko nopirkt), whatever. Nu tb mūsu ģimenē es esmu tā, kas biežāk atrubās no vienkārša fiziska pārguruma.

Tāpēc jau tas jautājums bija par gan-seksā-gan-ikdienā; ajmīn, ja tas vecis ir kautkāds mežacirtējs, kamēr sieviņa lako nagus, un ir tik pārguris, ka viņam pietrūkst spēka izmēģināt kaut ko vairāk nekā vienu pozu, tad būtu tikai normāli, ja sieva uzņemtos fiziski aktīvāku, nevis "statistiski vidēju" lomu.
[User Picture]
From:[info]begemots
Date:14. Novembris 2014 - 12:41
(Link)
Nu, abstrahējoties no dzimumiem un fiziskās izturības vai tās trūkuma, būtībā vienīgās pozas, kas tā uz sitiena nāk prātā, un kurās šķiet diezgan droši, ka jākustās pa lielam vīrietiem, lai kaut kas notiktu, ir vairāk vai mazāk tās, kur sieviete guļ uz muguras un vīrietis viņai virsū.

Es, iespējams, kaut ko palaižu garām, bet tā ātrumā ņemot, visās pārējās ir iespējams nekustīgs vīrietis, attiecībā pret kuru kustas sieviete. Ā, vēl varētu būt stāvus varbūt, kur tīri fiziski atkarībā no partneru augumiem arī tad jāskatās.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:14. Novembris 2014 - 12:44
(Link)
Nu, lai kaut kas vairāk vai mazāk notiktu, pa lielam vispār nevienam nav jākustas, pilnīgi pietiek ar to, ka sievietei ir trenēti muskuļi un abiem ir daudz pacietības (nu un bučojas drošvien arī, that helps). Beeeet mēs taču oriģinālā sākām ar "mežaveci, kas ir tā pārguris, ka nespēj pat pōzu nomainīt" :)
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba