Augusts 2., 2017


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:21

(54 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


From:(Anonymous)
Date:2. Augusts 2017 - 10:36
(Link)
Sickboys vienkārši tādā provokatīvā veidā īsi pateica to, kas jau sen zināms un pierādīts: priekšstats par to, kas ir skaists, sievietēm un vīriešiem atšķiras. Var pagriezt to otrādi: čaļi reizēm nesaprot, kāpēc tās sievietes līp ap TO tirliņu, kas viņu izpratnē ir vizuāli nepievilcīgs.
Iemesls tam ir dziļi dzīvnieciskā instinktu līmenī. Daba ir ieprogrammējusi mūs vairoties. Un mums ir lielākas izredzes tikt pie iespējas kādu apaugļot vai tapt apaugļotai, ja turamies kopā ar pretējam dzimumam mazāk pievilcīgiem sava dzimuma pārstāvjiem par mums, respektīvi, daba ir ieprogrammējusi, ka mums simpātiski un skaisti liekas cilvēki, kas pretējam dzimumam neliekas tik simpātiski un skaisti. Attiecīgi mēs instinktīvi turamies kopā ar cilvēkiem, kurus iekāro mazāk par mums.
Pieliešu vēl eļļu ugunī. Skaistuma izjūta atšķiras ne vien sievietēm un vīriešiem, bet arī homoseksuāliem un heteroseksuāliem cilvēkiem.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:2. Augusts 2017 - 11:01
(Link)
jā, totāli, puikiem patīk neļķes, un meitenēm patīk narcises, tikai gejiem un lesbietēm ir otrādi, jo skaistumu uztver ar dzimumorgāniem.
From:(Anonymous)
Date:2. Augusts 2017 - 11:19
(Link)
Netieši, jā, ar dzimumorgāniem, jo hormoni mūs ietekmē vairāk nekā mēs gribam atzīt. Hormoni patiešām ietekmē arī maņu orgānus, piemēram, ožu. Un, jā, jaunam ērzelēnam, kam hormoni kūsā un kurš ir hetero par visiem 100% patīk pavisam kas cits, kas 50 gadus vecam gejam. Vai viņa mammai vai omītei. Vai pat paša miesīgajam tēvam.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:2. Augusts 2017 - 11:27
(Link)
nevienā brīdī nenoliedzu hormonu milzīgo ietekmi uz visu, ko mēs darām. piemēram, tu ar savu šo komentāru acīmredzami signalizē "sikboj, draudziņ, man reāli, reāli gribētos ar tevi pamīlēties", kamēr es ar savu ierakstu signalizēju, ē, tieši pretējo.
[User Picture]
From:[info]saccharomyces
Date:2. Augusts 2017 - 11:54
(Link)
man ļoti patīk anonīmā komentētāja pieņēmums, ka visiem viena dzimuma, vecuma un seksuālās orientācijas īpatņiem vizuāli seksuāli pievilcīgs šķiet viens un tas pats. tas ideāli paskaidro, kāpēc visi viena dzimuma, vecuma un seksualitātes cilvēki, kas ir apmierināti ar saviem partneriem un savu seksuālo dzīvi, izskatās pilnīgi vienādi.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:2. Augusts 2017 - 12:13
(Link)
nēnu labi, protams, ka hormoniem, orientācijai un visādām tādām lietām ir nozīme, gan jau nozīme ir arī tam, kā cilvēks novērtē pats savas izredzes nocopēt smukāko-gudrāko-bagātāko partneri pasaulē (manas izredzes, piemēram, raksturo tas, ka es pat nezinu, kas šis ideālais tips būtu). man šķiet, ka anon. komentētāja labākais pienesums ir tas, ka "sikbojs neprezumē, ka ir "pareizais/vīriešu" un "perversais/sieviešu skatījums, viņš vienkārši (un ģeniāli!) ļoti īsā un koncentrētā formā diskutē par cilvēku hormonālā fona ietekmi uz viņa priekšstatiem par skaistumu"

kas, piezīmēsim, sasniedz ļoti augstu, emmm, ielasīšanas līmeni :)
[User Picture]
From:[info]saccharomyces
Date:2. Augusts 2017 - 12:19
(Link)
jā, arī variācija par that escalated quickly tēmu te sanāk diezgan skaista. un, protams, ka tam visam ir nozīme, bet man šķiet, ka ir absurdi pieņemt, ka pastāv viens universālais pievilcības etalons konkrēta dzimuma, vecuma un orientācijas cilvēkiem.
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:2. Augusts 2017 - 13:03
(Link)
baidos, ka atkārtošos, ko jau minēju augstāk, bet, man liekas, ka šādos ierakstos vienmēr ir skaidrs, ka etalons visam ir tikai viens un tas ir pats ieraksta autors.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:2. Augusts 2017 - 13:47
(Link)
Fucken biotruthist shitlord! -_-
[User Picture]
From:[info]penny_lane
Date:2. Augusts 2017 - 11:28
(Link)
ar hormoniem, ar hormoniem, klausies, ko tev saka, sieviete. also, man tīk, ka vārdu "stulbs" var aizdtāt ar "provokatīvs", gadījumā, ja stulbums liek kaut centimetru sašust.
[User Picture]
From:[info]penny_lane
Date:2. Augusts 2017 - 11:28
(Link)
*aizstāt. vai aizdrāzt.
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:2. Augusts 2017 - 12:42
(Link)
savus seksuālos partnerus (lielākoties; arī te nedrīkst vispārināt) mēs meklējam ar hormoniem, bet novērtēt vizuālo skaistumu jau var arī bez šīs pievienotās vērtības. ir daudz vīriešu, ko es uzskatu par izskatīgiem, bet es ar viņiem nekad negribētu gulēt, jo vienkārši neinteresē.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:2. Augusts 2017 - 12:58
(Link)
danu beic, no maniem seksuālajiem partneriem labi ja puse ir bijusi "ieraugu, uzreiz visi hormoni aiziet pa gaisu". Atļaušos pieņemt, ka arī es ne gluži visiem saviem seksuālajiem partneriem esmu radījusi instant boner (that would be incredibly awkward).
Nu, vai arī tas ir tāds nenormāli garš hormonu definējums, iz sērijas "x mēnešus ar cilvēku komunicēju, no kā man izstrādājas hormoni, kuri aiziet pa gaisu un pēkšņi blams gultā", kas atkal ir tik garš, ka ar to tiešām var izskaidrot dajebko (bet atkaliņās tik garam hormonu skaidrojumam ir tikai garāmejošs sakars ar dzimumu)
[User Picture]
From:[info]french_mime
Date:2. Augusts 2017 - 13:14
(Link)
Man šķiet tur ir tik daudz variāciju, ka diskutēt par to var, bet mēgināt nodefinēt vienu veidu kā ir, ir neiespējami. Un tie, kas ir izdomājuši to vienu veidu, parasti ir pārāk pašpārliecināti un nezina visu bildi. Ir varianti ar instant boners pēc hormoniem, kuri nenovestu pie saderības vai attiecībām, ir varianti, kas novestu, ir varianti, kad you fall for someone's mind over several months or years un tad blams gultā, ir tik daudz visa kā!! Mēs paši to īsti nesaprotam.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:2. Augusts 2017 - 13:21
(Link)
Nubet loģiski
Ajmīn es vispār lielākoties to daru diezgan pēc principa "ooooo, es atceros šo sajūtu, tā man ir jau bijis ar... Un kur tā noveda? Ej ka tu d*rst ar savu gludekli!", kā rezultātā praktiski katru reizi viss ir citādi.
[User Picture]
From:[info]french_mime
Date:2. Augusts 2017 - 14:48
(Link)
:) That is wise!
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:2. Augusts 2017 - 13:20
(Link)
tāpēc es saku, ka arī šo tā nevar vispārināt.
un es vairāk domāju par paviršiem iespaidiem - pirms cilvēks ir patiešām iepazīts. tādēļ varbūt ir jārunā par "skaistumu" kā tādu - ko tas vispār nozīmē? vizuālais/seksuālais/cilvēcīgais? es zinu daudzas būtnes, kas, "objektīvi" skatoties, varbūt nav skaistuma etaloni, bet viņu personība panāk to, ka tavā uztverē šis cilvēks kļūst neiedomājami skaists.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:2. Augusts 2017 - 13:24
(Link)
jāpajautā sikbojam, varbūt tas ir tas perversais skatījums. :)

/nēnu man, piemēram, ir kaut kādas cilvēku iezīmes, kas man riktīgi patīk, nu tā ka ieraugu un bāaāac smuki, un tas ir atpazīstami un atkārtojas, bet domāju, ka tas ir drīzāk saistīts ar kaut kādām ļoti specifiskām un tālu stiepjošamies asociācijām.
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:2. Augusts 2017 - 13:37
(Link)
vot, man ar' ienāca prātā, ka laikam par šīm perversijām šams arī runā. :)

jā, par iezīmēm piekrītu. tā jau veidojas tie "tipi", manuprāt. salīmējas kopā asociācijas. un tad ir vienkārši kaut kas, kas rada iepriekšminēto instant boner, - un tas (vismaz manā pieredzē) reti kad ir vizuālais skaistums. drīzāk cilvēka smarža, iznešanās, kaut kādas izteiksmes formas.
[User Picture]
From:[info]french_mime
Date:2. Augusts 2017 - 14:49
(Link)
+1000
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba