Augusts 2., 2017


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:21

(54 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:2. Augusts 2017 - 12:58
(Link)
danu beic, no maniem seksuālajiem partneriem labi ja puse ir bijusi "ieraugu, uzreiz visi hormoni aiziet pa gaisu". Atļaušos pieņemt, ka arī es ne gluži visiem saviem seksuālajiem partneriem esmu radījusi instant boner (that would be incredibly awkward).
Nu, vai arī tas ir tāds nenormāli garš hormonu definējums, iz sērijas "x mēnešus ar cilvēku komunicēju, no kā man izstrādājas hormoni, kuri aiziet pa gaisu un pēkšņi blams gultā", kas atkal ir tik garš, ka ar to tiešām var izskaidrot dajebko (bet atkaliņās tik garam hormonu skaidrojumam ir tikai garāmejošs sakars ar dzimumu)
[User Picture]
From:[info]french_mime
Date:2. Augusts 2017 - 13:14
(Link)
Man šķiet tur ir tik daudz variāciju, ka diskutēt par to var, bet mēgināt nodefinēt vienu veidu kā ir, ir neiespējami. Un tie, kas ir izdomājuši to vienu veidu, parasti ir pārāk pašpārliecināti un nezina visu bildi. Ir varianti ar instant boners pēc hormoniem, kuri nenovestu pie saderības vai attiecībām, ir varianti, kas novestu, ir varianti, kad you fall for someone's mind over several months or years un tad blams gultā, ir tik daudz visa kā!! Mēs paši to īsti nesaprotam.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:2. Augusts 2017 - 13:21
(Link)
Nubet loģiski
Ajmīn es vispār lielākoties to daru diezgan pēc principa "ooooo, es atceros šo sajūtu, tā man ir jau bijis ar... Un kur tā noveda? Ej ka tu d*rst ar savu gludekli!", kā rezultātā praktiski katru reizi viss ir citādi.
[User Picture]
From:[info]french_mime
Date:2. Augusts 2017 - 14:48
(Link)
:) That is wise!
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:2. Augusts 2017 - 13:20
(Link)
tāpēc es saku, ka arī šo tā nevar vispārināt.
un es vairāk domāju par paviršiem iespaidiem - pirms cilvēks ir patiešām iepazīts. tādēļ varbūt ir jārunā par "skaistumu" kā tādu - ko tas vispār nozīmē? vizuālais/seksuālais/cilvēcīgais? es zinu daudzas būtnes, kas, "objektīvi" skatoties, varbūt nav skaistuma etaloni, bet viņu personība panāk to, ka tavā uztverē šis cilvēks kļūst neiedomājami skaists.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:2. Augusts 2017 - 13:24
(Link)
jāpajautā sikbojam, varbūt tas ir tas perversais skatījums. :)

/nēnu man, piemēram, ir kaut kādas cilvēku iezīmes, kas man riktīgi patīk, nu tā ka ieraugu un bāaāac smuki, un tas ir atpazīstami un atkārtojas, bet domāju, ka tas ir drīzāk saistīts ar kaut kādām ļoti specifiskām un tālu stiepjošamies asociācijām.
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:2. Augusts 2017 - 13:37
(Link)
vot, man ar' ienāca prātā, ka laikam par šīm perversijām šams arī runā. :)

jā, par iezīmēm piekrītu. tā jau veidojas tie "tipi", manuprāt. salīmējas kopā asociācijas. un tad ir vienkārši kaut kas, kas rada iepriekšminēto instant boner, - un tas (vismaz manā pieredzē) reti kad ir vizuālais skaistums. drīzāk cilvēka smarža, iznešanās, kaut kādas izteiksmes formas.
[User Picture]
From:[info]french_mime
Date:2. Augusts 2017 - 14:49
(Link)
+1000
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba