Augusts 2., 2017


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:21

(54 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:2. Augusts 2017 - 11:01
(Link)
jā, totāli, puikiem patīk neļķes, un meitenēm patīk narcises, tikai gejiem un lesbietēm ir otrādi, jo skaistumu uztver ar dzimumorgāniem.
From:(Anonymous)
Date:2. Augusts 2017 - 11:19
(Link)
Netieši, jā, ar dzimumorgāniem, jo hormoni mūs ietekmē vairāk nekā mēs gribam atzīt. Hormoni patiešām ietekmē arī maņu orgānus, piemēram, ožu. Un, jā, jaunam ērzelēnam, kam hormoni kūsā un kurš ir hetero par visiem 100% patīk pavisam kas cits, kas 50 gadus vecam gejam. Vai viņa mammai vai omītei. Vai pat paša miesīgajam tēvam.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:2. Augusts 2017 - 11:27
(Link)
nevienā brīdī nenoliedzu hormonu milzīgo ietekmi uz visu, ko mēs darām. piemēram, tu ar savu šo komentāru acīmredzami signalizē "sikboj, draudziņ, man reāli, reāli gribētos ar tevi pamīlēties", kamēr es ar savu ierakstu signalizēju, ē, tieši pretējo.
[User Picture]
From:[info]saccharomyces
Date:2. Augusts 2017 - 11:54
(Link)
man ļoti patīk anonīmā komentētāja pieņēmums, ka visiem viena dzimuma, vecuma un seksuālās orientācijas īpatņiem vizuāli seksuāli pievilcīgs šķiet viens un tas pats. tas ideāli paskaidro, kāpēc visi viena dzimuma, vecuma un seksualitātes cilvēki, kas ir apmierināti ar saviem partneriem un savu seksuālo dzīvi, izskatās pilnīgi vienādi.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:2. Augusts 2017 - 12:13
(Link)
nēnu labi, protams, ka hormoniem, orientācijai un visādām tādām lietām ir nozīme, gan jau nozīme ir arī tam, kā cilvēks novērtē pats savas izredzes nocopēt smukāko-gudrāko-bagātāko partneri pasaulē (manas izredzes, piemēram, raksturo tas, ka es pat nezinu, kas šis ideālais tips būtu). man šķiet, ka anon. komentētāja labākais pienesums ir tas, ka "sikbojs neprezumē, ka ir "pareizais/vīriešu" un "perversais/sieviešu skatījums, viņš vienkārši (un ģeniāli!) ļoti īsā un koncentrētā formā diskutē par cilvēku hormonālā fona ietekmi uz viņa priekšstatiem par skaistumu"

kas, piezīmēsim, sasniedz ļoti augstu, emmm, ielasīšanas līmeni :)
[User Picture]
From:[info]saccharomyces
Date:2. Augusts 2017 - 12:19
(Link)
jā, arī variācija par that escalated quickly tēmu te sanāk diezgan skaista. un, protams, ka tam visam ir nozīme, bet man šķiet, ka ir absurdi pieņemt, ka pastāv viens universālais pievilcības etalons konkrēta dzimuma, vecuma un orientācijas cilvēkiem.
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:2. Augusts 2017 - 13:03
(Link)
baidos, ka atkārtošos, ko jau minēju augstāk, bet, man liekas, ka šādos ierakstos vienmēr ir skaidrs, ka etalons visam ir tikai viens un tas ir pats ieraksta autors.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:2. Augusts 2017 - 13:47
(Link)
Fucken biotruthist shitlord! -_-
[User Picture]
From:[info]penny_lane
Date:2. Augusts 2017 - 11:28
(Link)
ar hormoniem, ar hormoniem, klausies, ko tev saka, sieviete. also, man tīk, ka vārdu "stulbs" var aizdtāt ar "provokatīvs", gadījumā, ja stulbums liek kaut centimetru sašust.
[User Picture]
From:[info]penny_lane
Date:2. Augusts 2017 - 11:28
(Link)
*aizstāt. vai aizdrāzt.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba