gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2022-06-20 23:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
NPCNews bez satīras

https://www.vice.com/en/article/93ynm5/scientists-studying-temperature-at-which-humans-spontaneously-die-with-increasing-urgency


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2022-06-21 08:50 (saite)
Ko tur rūgtināties. Tas, ka cilvēks var nomirt aiz pārkaršanas ir tāds pats captain obvious kā tas, ka var nosalt līdz nāvei. (ne)Pārsteidz tas, ka visas NPC avīzes tik piepeši pilnas ar damage control rakstiem par to kādi dažādi iemesli (izņemot indīga medicīna) var izskaidrot "pēkšņas nāves". Šis ir tik viens no kādiem 20-30, ko esmu redzējis pēdējos dažos mēnešos. Protams tas, ka tur pielikts klāt "climate change" ir kā ķirsītis uz kūkas. Burtiski imitē iepriekš postēto karikatūru.:D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2022-06-21 09:05 (saite)
Tāpēc, ka "indīga medicīna" ir lielā mērā BS (protams, kontrindikācijas un iespējamas blaknes ir realitāte, bet, iedomājies, tas pats attiecas pat uz visparastākajiem pretvīrusu un pretsēnīšu preparātiem).

Savukārt pat veselu un fiziski sagatavotu cilvēku pēkšņas nāves pie t.s. slapjā termometra temperatūras, ja tā pārsniedz 35 °C, ir zināma lieta ne jau pirmo dekādi. Kā vienmēr, var līdz vakaram debatēt par to, cik liels ir antropogēnais komponents apstāklī, ka šādas temperatūras kopš aptuveni 80tajiem pakāpeniski kļūst par arvien biežāku parādību dažādos zemeslodes punktos, bet pašā faktā nav nekā kontroversāla.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2022-06-21 09:54 (saite)
Vispār jau tā nav taisnība. Kooninga grāmatā teikts, ka līdz ar globālo sasilšanu ekstrēmas augstākās temperatūras netiek novērotas, bet biežāk novēro apakšējās temperatūras celšanos.

Tā kā visvairāk cilvēku nomirst nevis no karstuma, bet no aukstuma un tieši Āfrika utml., tas pat varētu būt pozitīvi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2022-06-21 09:55 (saite)
Runa nav par kaut kādu "Kooninga grāmatu", bet par konkrēto publikāciju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2022-06-21 09:58 (saite)
Tas ir nebūtiski, jo Vice virsraksts ir nepamatoti panikas radošs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2022-06-21 10:07 (saite)
Protams, ka šajā faktā nav pilnīgi nekā īpaša, tāpēc šāds raksts ir vēl jo vairāk absurds. Tik pat labi tur varētu būt šausminošs virsraksts par pēkšņas nāves risku no skriešanas ar galvu sienā.
Svarīgi, ka šo rakstu savairošanās tieši korelē ar šādu "pēkšņu" nāvju starp jauniem veseliem cilvēkiem, palielināšanos. Un tas viss nez kāpēc pēc masveidīgas čūsku eļļas sašpricēšanās. Ar simptomiem, kas raksturīgi tās dzīvību apdraudošajām blaknēm, kuras ir konkrēti demonstrētas gan pētījumos gan pašu ražotāju/veselības iestāžu dokumentos, kurus tu acīmredzami mīļā miera labad izliecies neredzam.
Visa šī figņa, lai pasargātos no sezonāla klepus un iesnām. Bija tā vērts..priekš Darvina balvas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2022-06-21 10:18 (saite)
Es pilnīgi noteikti redzu dokumentus par blaknēm un kontrindikācijām. Es tikai neesmu tik apstulbis, lai uzskatītu, ka tas ir iemesls šos medikamentus norakstīt kā "čūsku eļļu" (jo pretējā gadījumā mēs vispār nevarētu lietot neko, kas ir jaudīgāks par paracetamolu... nē, pagaidi, acetaminofēnam arī ir vesela rinda iespējamu blakņu terpeitiskās devās).

No otras puses, es neuztveru pandēmiju kā "sezonālu klepu un iesnas".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-06-21 11:35 (saite)
Katru gadu ir sezonāla "pandēmija" ar klepu un iesnām, kā iespaidā paaugstinās vecu un slimīgu cilvēku mirstība. Ne katru gadu paaugstinās jaunu un pilnīgu veselu cilvēku mirstība un saslimšana ar bīstamām, dzīvi mainošām slimībām valdības uzspiestu "zāļu" dēļ. Pie tam jāņem vērā, ka šīs traumas un nāves ir 'heavily underreported' saprotamu iemeslu dēļ.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]formica
2022-06-21 14:49 (saite)
It's fearporn marketing, baby

https://youtu.be/5ANOVSjDUd4

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]swimpis
2022-06-21 14:28 (saite)
tas, ka medicīna ir indīga ir BS?? Nu ar šo laikam sev pavēri karmisko ceļu uz pieredzi paša organismā. Bļa, indīgāks kas par cilvēka rdīto ķīmiju, dabā nesastopamo fakng nav nekas - bez specifikas. es izdzīvoju pēc ļoti ļoti smagas pieredzes, psychiatric drug 8 gadu ārsta nosacītas lietošanas sekas, pārtraucu janvārī, dirsu desmit reizes dienā, miru. pēc 5 mēnešiem spēki nedaudz sāk atgriezties. būtu nedaudz vecķs un/vai slimāks, kirdik būtu-ATHODS MANI NOGALINĀTU.

par normu uzskatītais absolūti deģeneratīvais prāta trūkums (pat lepošanās ar to) ja godīgi diskriminē manas ambīcijas vēl ko skaistu izdarīt

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?