gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2022-03-09 13:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tāpēc, ka tas, kas notiek Kanādā utml. ir "kancelēšana tviterī". ASV vēl ar vien bez tiesas sprieduma cietumos brutālā režīmā tiek turēti protestētāji, kas taisīja selfijus amerikas kremlī. Tie, kas atļaujas kritizēt režīmu (pat tik daudz kā kritizējot izglītības iestāžu ideoloģizāciju) tikuši specdienestu uzraudzībā kā "pašmāju teroristi".
Ā, aizmirsu, pret viņiem drīkst, jo sliktie.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dzeltens
2022-03-10 16:08 (saite)
Tā laika režīmam viņa viedoklis bija ļoti kaitējošs, jo valdībā tiešām sēdēja "lielākie kretīni" un iespēja, ka valsts tiešām bankrotētu, visnotaļ bija.
Bet jebkuram režīmam ir iespēja aizsargāties pret sabrukumu un vajadzības gadījumā tas to izmanto. Vienmēr. Gan "labie", gan "sliktie" režīmi. Tā vienkārši ir, neatkarīgi no tā, vai mums tas patīk vai nepatīk.
Salīdzinājums ar nacismu tiešām, acīmredzot, izdevās neveiksmīgs, jo tu uz tā . Es to minēju kā piemēru, ka arī vecākās un labākās demokrātijās vārda brīvībai ir robežas. Nekādā ziņā nevelku vienlīdzības zīmi starp ekonomista viedokli un nacisma slavināšanu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2022-03-10 16:12 (saite)
Tad kāpēc tu to pieminēji? Nevienam nav šaubu par to, ka ir robežas. Bet ir arī skaidrs, ka šoreiz robežas nebija pārkāptas un tu to centies attaisnot.

Un nē, tas nav par to, ka “patīk vai nepatīk” mēs visu pieņemam. Ja tiek nepamatoti ierobežota demokrātija, tad cilvēkiem ir jāprotestē un jācīnās, lai saglabātu šo demokrātiju. Tava noskaņa ir pieņemt visu, ko dara esošā valdība vai vismaz tava izvēlētā partija. Un tev visi, kuri cenšas iebilst, ir lohi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzeltens
2022-03-10 16:35 (saite)
Nē, tu melo, man nav tādas noskaņas.

Bet kāpēc man būtu jāiestājas par lietām, kam nepiekrītu un ko vispār uzskatu par Latvijai naidīga režīma manipulāciju ar nekritiski domājošu cilvēku prātiem? Man nav 14, lai es ietu protestēt "pret totalitārismu" vienkārši tāpēc, ka tas ir cool. Man no sākuma jāsaprot, vai tas tiešām ir totalitārisms, pret ko es protestēju. Vai arī kāds ļoti grib, lai es domātu, ka tas ir totalitārisms.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2022-03-10 16:38 (saite)
Spriežot pēc tā, kā tu kritizēji manu cibu, man šķiet, ka tev ir.

Jā, tev tiešām vajadzētu vispirms saprast, ka vakcīnu mandāti ir uz totalitārismu vedoša lieta.

Un pēc tās kategoriskās attieksmes, reizēm šķiet, ka tev vēl nav 14.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzeltens
2022-03-10 16:47 (saite)
Ok, tēti. As you wish.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?