gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2022-03-09 13:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tāpēc, ka tas, kas notiek Kanādā utml. ir "kancelēšana tviterī". ASV vēl ar vien bez tiesas sprieduma cietumos brutālā režīmā tiek turēti protestētāji, kas taisīja selfijus amerikas kremlī. Tie, kas atļaujas kritizēt režīmu (pat tik daudz kā kritizējot izglītības iestāžu ideoloģizāciju) tikuši specdienestu uzraudzībā kā "pašmāju teroristi".
Ā, aizmirsu, pret viņiem drīkst, jo sliktie.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

Re: jo chicken
[info]extranjero
2022-03-10 15:44 (saite)
Visas panikas prognozes par pilnajām slimnīcām izrādījās galīgi garām.

Un pat ja tur būtu kaut neliels labums, tad tomēr tas nebūtu samērojams ar tiesībām uz brīvu izvēli par medicīnas procedūrām. UK ļoti labi tika ar to galā, bet vakcīnu mandātu valstis tāpat nesasniedza mērķus, jo nespēja pietiekami vakcinēt seniorus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: jo chicken
[info]dzeltens
2022-03-10 16:01 (saite)
Jā, bagātās valstis ar normālu medicīnas budžetu tika galā labāk nekā mēs. Tev no savas aptiekas droši vien labāk redzams, bet vispār LV slimnīcās nemaz tik spoži negāja, tāpēc nebrīnos, ka ārsti pārsvarā bija par nevis pret obligāto vakcināciju.
Es nekad neesmu bijusi PAR, bet kopš novakcinējos, kaut kā diezgan pohuj. Lai paši cīnās. Nav jau nekādi geji, par kuriem jācīnās visiem! (sarcasm detected)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: jo chicken
[info]extranjero
2022-03-10 16:07 (saite)
Jā, man ir redzams.

Salīdzinājumā NHS ir vienmēr pārslogotas slimnīcas un pat normālos apstākļos cilvēkus bieži atstāj gaiteņos. UK nekad neizsauks ātro palīdzību kaut kādu sīkumu dēļ, kā to regulāri darīja mani vecāki.

UK aicināja uz vakcināciju visus seniorus viso veidos, sniedzot precīzu informāciju, bet bez piespiešanas, tāpēc atsaucība bija labāka. Latvija nesniedza informāciju, bet tikai izsludināja mandātus.

Es pat atbraucu uz Latviju, lai iedrošinātu manu māti vakcinēties. Bet tas, kā vakcinācijas ārsts ar viņu runāja, bija par iemeslu, lai viņa gandrīz vai apgrieztos un aizietu. Tā nedrīkst piespiedoši runāt ar veciem cilvēkiem. Šis “man pohuj” stils ir Latvijā jāizbeidz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: jo chicken
[info]dzeltens
2022-03-10 16:28 (saite)
Latvijā ātrie rudenī arī nebrauca uz visiem izsaukumiem, bet atsijāja tikai būtiskos. Un tik un tā viss bija slikti. Mums vienkārši ir ļoti vāja un haotiska tā medicīnas sistēma.
Latvija nesniedza informāciju, bet tikai izsludināja mandātus. - Un cik no cibas vakcīnnoliedzējiem tu esi pārliecinājis vakcinēties, "sniedzot informāciju"? Tā tas nestrādā, diemžēl.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: jo chicken
[info]extranjero
2022-03-10 16:34 (saite)
Latvijā ir salīdzinoši ļoti laba medicīna (ārstu kvalifikācija utml.), bet slikta organizācija. Bet vispārīgi bija ļoti maz izsaukumu, uz kuriem ārsti neatbrauca, un tie visdrīzāk bija nepamatoti, tāpēc tas neder kā arguments, ka “bija slikti”. Reāli nekas kritisks Latvijas medicīnā nebija.

Vakcīnu mandāti nestrādā. Tās ir lietas, kas tikai ved uz totalitārismu.

Es esmu vakcinējis daudz cilvēku. Cik esi vakcinējusi tu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: jo chicken
[info]dzeltens
2022-03-10 16:39 (saite)
Slikti bija tas, ka tie labie kvalificētie ārsti un it sevišķi vidējais personāls bija diezgan pārslogoti.
Un vienalga atradās visādi uzņemšanas nodaļu filmētāji un sociālo tīklu draudētāji un viesturs rudzītis, kas visu redzēja labāk. Nu, nav un nebūs man cieņas pret tādiem un viņu "vārda brīvībām".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: jo chicken
[info]extranjero
2022-03-10 16:42 (saite)
Tikai tāpēc, ka kādam internetā ir atšķirīgi viedokļi, nepadara neefektīvos vakcīnu mandātus par attaisnotiem. Nevajag te ar šādu bērnudārza loģiku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?