gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2022-03-09 13:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tāpēc, ka tas, kas notiek Kanādā utml. ir "kancelēšana tviterī". ASV vēl ar vien bez tiesas sprieduma cietumos brutālā režīmā tiek turēti protestētāji, kas taisīja selfijus amerikas kremlī. Tie, kas atļaujas kritizēt režīmu (pat tik daudz kā kritizējot izglītības iestāžu ideoloģizāciju) tikuši specdienestu uzraudzībā kā "pašmāju teroristi".
Ā, aizmirsu, pret viņiem drīkst, jo sliktie.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2022-03-09 23:05 (saite)
Par Kanādas brīvības konvoju nu tu gan laid pilnīgu lažu. Tur nebija nekādi nopietni draudi Trudo. To, ko viņi izdarīja, bija uzzīmēja kaut kur pāris kāškrustus, kas bija domāti kā simbolisms esošajai valdībai. Varbūt pārāk rupji un neētiski, bet saprotami, ka ne jau viņi paši par to fanoja. Bet Trudo to pavērsa, ka viņi ir burtiski nacisti, un viņu atbalstītāji arī ir nacisti. Kad parlamentā ebreju deputāti pieprasīja atvainošanos, viņš tikai klusēja.

Savukārt Ukrainā ir reāli neonacistu ideologi, vesels bataljons ar 10-20% neonacistu (ja var ticēt vikipēdijai). Bet tas visiem ir pilnīgi ok un pilnībā ignorējams. Es arī piekrītu, ka šobrīd ir daudz svarīgāks karš, un šīs problēmas var risināt vēlāk. Be tu uzreiz ieslēdzi savu nazi apoloģētismu, apšaubot, vai es vispār kaut ko zinu par Ukrainu.

Tiklīdz tev kaut ka nepatīk vai nevaru atbildēt, tu pārej uz personīgo – “tavs blogs ir mēslu tribīne” (patiesībā vairums ierakstu ir saites uz nopietniem blogiem un avotiem), “es tevi vispār par pilnu neņemu” (bet kaut kā neaizmirsti vienmēr ienākt un iekomentēt). Es tevi nobanoju par citu cilvēku (nevis manis) apvainošanu, un tu joprojām visiem stāsti, ka nobanoja par to, ka izteici viedokli, kuram es nepiekrītu utt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]3koma14vs007
2022-03-10 00:04 (saite)
Vikipēdijai nevar ticēt (un ne jau tikai šajā gadījumā vien). Politiski ideoloģiskajās tēmās Vikipēdija par procentiem 80-90 ir pilnīga leftistu miskaste.
Par neonacistiem Ukrainā ir tik nekaunīgi totāli meli, kas tālu pārspēj Gebelsu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-03-10 00:16 (saite)
Nu jā. Neaizmirsīsim, ka pēc krievu versijas arī Latvijā nepārtraukti "atdzimst nacisms". Vai tas būtu dēļ leģionāru piemiņas pasākumiem vai divvalodības neieviešanu, nav svarīgi. Sen jau esam birkoti naciķi viņu izpratnē. Arī vietējie krievi mēdz piekrist.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2022-03-10 00:13 (saite)
Tu runā ar labāko Alfrēda Rubika skolnieci.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dzeltens
2022-03-10 15:43 (saite)
Es neesmu Kanādas notikumu speciālists, tomēr no lasītā ir palicis iespaids, ka tie kāšukrusti tomēr bija diezgan no sirds un no rajona.

Nē, tu mani nobanoju kā pats izteicies par "cilvēcības trūkumu". Toreiz es vispār nevienam gnidrim pie tevis virsū vēl nebraucu. Vai esmu tagad atkal nobanota par "mēslu tribīni", atklāti sakot, nav ne jausmas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2022-03-10 15:46 (saite)
>> Es neesmu Kanādas notikumu speciālists, tomēr no lasītā ir palicis iespaids, ka tie kāšukrusti tomēr bija diezgan no sirds un no rajona.

Protams, ka nebija. Nevajag tagad spēlēt spēli, kuru iecienījuši Putina adepti, ka Ukraina ir jāglābj no nacisma.

Es tevi konkrēti nobanoju, kad tu apvainoji cilvēkus, kas izvēlas nevakcinēties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?