gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2021-06-02 21:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
patgenosse gedymin galēji sajucis prātā


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2021-06-03 17:34 (saite)
Liekas jā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]brookings
2021-06-04 11:12 (saite)
Tie, kuriem ir šī nostāja par cilvēkiem, kuriem ir šaubas par šo džabu ir interesanti. Viņi ir a) ļoti ļoti nobijušies - b) brīvdomātāji, kuriem - nezinu kāpēc - ir vēlme izrādīt savu NVO-approved Viedokļi, vai c) kādi transhumanisti, kuri - man sķiet - cenšas saglabāt savu nevainību kādai(am) AI cobot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]extranjero
2021-06-04 13:12 (saite)
Sēdēšana mājās un neiešana uz veikalu nemaz tik ļoti nepasargā, kā viņš to iedomājas. Bija gadījums, kad UK saslima tieši šāda mājās sēdētāja. Viņa pat piegādes lika atstāt pie durvīm, lai nebūtu jāsaskaras. Infekcijā viņa vainoja piegādātāju, kurš nodeva infekciju caur virsmām. Bet tagad šķiet, ka vīruss ir nevis uz virsmām, bet gaisā. Ja ir privātmāja, tad var atstāt preces pagalmā, bet tiem, kas dzīvo daudzdzīvokļu mājās, tās jau ienes gaitenī, kurš bieži nav vēdināms. Un kad atver dzīvokļa durvis, lai paņemtu atstātās mantas, tad ieelpo šo gaisu. Līdzīgi bija arī Austrālijā.

Loģiski, ka piegādātāji varētu būt inficēti, jo viņiem ir jāiet uz visādām piesmakušām vietām. Tad jau drošāk ir iepirkties pašam – vietās, kur laba ventilācija, risku būs mazāk. Praktiski nav zināms, ka kāds būtu saslimis šādā veidā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?