gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2021-01-05 19:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Since I am not a scientist, I honestly don’t know if COVID is grossly overblown or not, if lockdowns are truly necessary or not, if masks work or not, or if these vaccines are safe or not. What I do know is that society took a sharp and abrupt turn towards a totalitarian world government this year, in every single way possible.

First, the pandemic drastically altered the role and the functioning of local and national governments. Indeed, as soon as the virus left China, nearly every government body on Earth nominated a “health czar” who was in charge of COVID-related policies. These non-elected individuals openly based their policies on the guidelines set by the World Health Organization, an appendage of the United Nations (the main source of funding of the WHO since the U.S. withdrew its support: The Bill and Melinda Gates Foundation).

Therefore, a direct pipeline was created between the United Nations (a supra-national organization) and local health czars while bypassing duly elected governments. Through these non-elected, WHO-backed czars, a long list of unprecedented measures and restrictions were imposed on the world. And, whether it was intentional or not, these measures appear to be custom-made to weaken, impoverish and demoralize populations on a massive scale.

None of this would have been possible without the complete collaboration of mass media which engaged in a massive campaign of fear and terror while suppressing any opinion or information that was not in line with the elite’s agenda.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]brookings
2021-01-05 19:55 (saite)
about right

(Atbildēt uz šo)


[info]iokaste
2021-01-05 20:07 (saite)
kurš Latvijā ir tas "health czar"?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-01-05 20:22 (saite)
Uga laikam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Bretton Woods 2.0
[info]formica
2021-01-05 20:57 (saite)
https://youtu.be/oS_aFjT9c4o

https://youtu.be/DpVEBlBPvSA?t=846

(Atbildēt uz šo)


[info]methodrone
2021-01-05 21:33 (saite)
If the Western World would have actually succeeded in proper totalitarianism like China, then everybody would be having legal raves right now.
Instead, what the West did was its usual ineffectual virtue signaling crap, which somehow manages to suppress the spirit, without actually taking away any relevant freedoms. So here we are.. 60 000 new infections in a singe day in UK, while flocks of dog walking millenials sip take-away coffees on a local corner as if it was a perpetual Sunday morning.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dzeltens
2021-01-05 21:48 (saite)
Nē, Nu, šausmas hipsteri staidzina sunus, nevis ir sadzīti konslāgeros, nav kārtības.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]methodrone
2021-01-05 22:00 (saite)
Es nesaku, ka gribas vai vajag totaitārismu Rietumos, bet gan nepiekrītu gnidrologam, ka šeit tāds eksistē. Diemžēl koronu, manā skatījumā patiešām var atrisināt tikai totalitārisms vai efektīga vakcīna, un tā kā korona neatrisinās, tad ņemot vērā, ka vairums nav savakcinēti, tad nav arī nekāda totalitārisma. Piemēram, Jaunzēlandē bija krietni vairāk totalitārisma uzreiz, un palīdzēja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-01-05 22:16 (saite)
Īsts pabeigts totalitārisms vēl neeksistē, bet neviens no iepriekšējiem arī nav uzvēlies uz galvas pilnīgi pēkšņi un negaidīti. Lēnā vardes vārīšāna tikusi pielietota ikreiz, jo cilvēki naturāli dumpojas, kad viņiem grib kaut ko krasi aizliegt, bet novārdzinot ar pakāpenisku demoralizāciju, izmantojot lēŗumu viltīgu metožu, vairums cilvēku padodas un pamostas tikai tad, kad jābrauc uz gulagu.
Zinot pašreizējo powers that be noskaņojumu attiecībā uz cilvēces nākotni, 2020ā gada notikumiem ir jābūt milzīgu raižu avotam visiem, kas negrib jaunu sovoku, kurš neapšaubāmi būs vēl efektīvāks par iepriekšējo. Protams, ir pietiekami daudz cilēku, kuriem drošības sajūta, lai cik maldīga, liekas svarīgāk par brīvību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]methodrone
2021-01-05 22:27 (saite)
Fair enough par to vardi. Varbūt mana šķietamība, ka tās mūsu valdības ir tizlas un neefektuālas, un nebūtu spējīgas uz neko tik disciplīnu un pārliecību pieprasošu, kā totalitārismas, ir misplaced.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-01-05 22:43 (saite)
Totalitārisms no prasta autoritārista ir daudz daudz efektīvāks ar to, ka cilvēki tiek uzdresēti būt viens otra policaji un tajā pašā laikā ticēt, ka dara pareizo lietu. Tikai no cilvēku pretestības ir atkarīgs kas notiks tālāk, jo neefektīvas valdība tur vairs nespēlēs lomu. Un tie paši mediji, kas paliek par vienīgo avotu mājās iespundētajiem ir lielāks totalitārās domāšanās treneris par kaut kādiem valdības ierdēņiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]methodrone
2021-01-06 19:21 (saite)
Cilvēkiem būtu daudz vieglāk pretoties, ja viņiem nebūtu bail saslimt.

Labāks jautājums ir, ko tu pats darītu, ja būtu atbildīgais par pandēmiju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-01-06 19:54 (saite)
Tipa, ja mani ieceltu par vietējo globālistu cariņu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]methodrone
2021-01-06 20:12 (saite)
Jaa! Es tieshaam nespeeju noticeet, ka kaads uzdroshinaatos shitai voblai ljaut psihot peec labpatikas, un neko neko nereagjeejot?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-01-06 20:29 (saite)
Bīstamības pakāpi un rīcības mērus šādās situācijās vajadzētu noteikt kādai ārkārtējai mediķu padomei, kuras lēmumu apstiprina parlaments, nevis random ierēdņiem, kas saņem pavēles no globālā kapitāla hedquarters vai papagaiļojas pakaļ kādam lielskung'. Tādos apstākļos nav jādomā "ko es darītu". Ja būtu mediķis šajā padomē, analizētu datus un, izmantojot savas zināšanas, pieredzi un ņuhu, piedāvātu savu artavu. Tieši šī autoritārā un iracionālā lēmumu pieņemšanas metode ir problēma.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]methodrone
2021-01-07 14:45 (saite)
Nu Anglijā, piemēram, tā jau tos lēmumus arī pieņem. Ir zinātnieku grupa, kas saka, ka vajag lokdaunu, un pēc tam valdība par viņu nobalso. Vakar tikai kaut kādi padsmit no simtiem parlamentā nobalsoja 'Pret', visi pārējie 'Par' Tas, ka Latvijā nav, visticamāk vienkārši nozīmē, ka latvieši ir nenovīdīgi un pohujistiski, nevis kaut kādi totalitārie masterminds.

Es vienkārši domāju, ka visiem besī lokdauns un nevienam negribas tupēt mājās vai vakcinēties ar kārtīgi neiztestētu poti, bet tajā pašā laikā, visi aptuveni saprot, ka neko nedarīt būtu diezgan grēcīgi un nihilistiski.

Pie tā, ka nav ārstu vai zinātnieku, kas spētu piedāvāt konkrētus risinājumus, kas ir labāki un efektīgāki, jau nevienu nevar vainot - cilvēce vēl nav sasniegusi tādu gudrības pakāpi. Es domāju tas ir wishful thinking, ka kaut kāds obscure, pašpārliecināts ārsts pasaka, ka viņa īpaši izdomātā metode jau nu gan visu uzlabos, kamēr visticamāk tā metode būs tik pat lame un neefektīga kā lokdauni un viss pārējais.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]formica
2021-01-05 22:51 (saite)
Taivaanaa Deaths/1mil pop = 0.3, NZ - 5

https://www.aier.org/article/the-mystery-of-taiwan/

Liidziiga misteerija noveerota Baltkrievijaa, Zviedrijaa

" For pathogens that inflict greater morbidity at older ages, interventions that reduce but do not eliminate exposure can paradoxically increase the number of cases of severe disease by shifting the burden of infection toward older individuals.” -jeb : lokdauni palielina mortality riska grupai

https://www.aier.org/article/lockdowns-do-not-control-the-coronavirus-the-evidence/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]methodrone
2021-01-07 15:11 (saite)
Man nav šaubu par to, ka lokdauni nestrādā - to jau var redzēt statistikā. Protams, ka cilvēki nespēj izkonkurēt vīrusu. Cilvēks nekad nespēs tā pa īstam uzvarēt dabu.

Bet, piemēram, Anglijā Boris visu laiku kā papagailis atkārto, ka lokdauni ir galvenokārt priekš tam lai cilvēkiem nebūtu jāatsaka palīdzību slimnīcās. Lokdauns ir veids, kā pārapdzīvotā pilsētā menedžēt slimnīcu pārpildītību. Ja var atbrīvot dažas ekstra gultas slimnīcā ar to, ka liek cilvēkiem nevazāties apkārt, tad tas ir daudz ātrāk un vieglāk, nekā izdomāt citus veidus. Protams, ka tā ir slinka un destruktīva metode, bet cilvēki vienkārši nav tik gudri un uzņēmīgi, lai izdomātu ko labāku.

Valstīs, kur ir maz cilvēku, vai kur cilvēki ir veselīgāki (fiziski vai ģenētiski), protams, ka tādi lokdauni ir mazāk nepieciešami un var fokusēties uz liberālākām metodēm.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]formica
2021-01-05 23:32 (saite)
rona ir no taas pashas famiilijas kaa banaalas iesnas, kas arii var buut naaves ceelonis 'care homes' klientu aprindaas. Jebkuru rumpi apdziivo desmitiem triljonu bakteeriju un viirusu; ja tos izkauj, rumpis ir beigts. Ja adapteejas, imuunsisteema tiek galaa.
Bet videejais pilsonis ir taa iekaartots, ka labpraataak seko politikju komandaam, kas izkliedz draudus, nevis zinaatniekiem, kas, piemeeram, piekodina iedzert cinka tabletiiti, lai modes viiruss vispaar nevareetu atsleegt receptoru

https://youtu.be/PyATVIag9vY?t=447

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]riobravo
2021-01-06 00:07 (saite)
Videjais pilsonis iekartots ta ka piesledzas sev ertakajam viedoklim.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mindbound
2021-01-06 20:51 (saite)
> rona ir no taas pashas famiilijas kaa banaalas iesnas

Pat ne tuvu. Varbūt turpmāk mēģini runāt par kaut ko, par ko tev ir kaut minimāla sajēga? Vienīgais, kas koronavīrusiem un rinovīrusiem ir kopīgs, ir tas, ka tie abi ir RNS vīrusi, kam pieder arī ebola, trakumsērga, poliomielīts un ērču encefalīts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

ar steigu jaakorigjee wikipeedija
[info]formica
2021-01-06 21:01 (saite)
HCoV-229E is associated with a range of respiratory symptoms, ranging from the common cold to high-morbidity outcomes such as pneumonia and bronchiolitis
HCoV-229E is one of the seven human coronaviruses which include HCoV-NL63, HCoV-OC43, HCoV-HKU1, MERS-CoV, SARS-CoV-1, and SARS-CoV-2 and are globally distributed

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ar steigu jaakorigjee wikipeedija
[info]mindbound
2021-01-06 21:07 (saite)
Nevis ar steigu jākoriģē vikipēdija, bet ar steigu jāsaprot, ka tevis ar lepnumu atrastais ir cits vīruss un tā piesaukšana nekādā veidā neapstiprina tavus murgus. No otras puses, situācija, kur viens dolbojobs citē otru dolbojobu ir "uz ilgu laiku", so why even bother. Soross, Geitss, Kalviņš, 5G, čipi, sātanisti, pedofīli, pasaules gals.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?