gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-08-27 23:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Cik daudz cibā līdzjūtīgo, kas nebeidz vien atrast kabatā pa jaunam nēzdodziņam, lai paraudātu par nabaga bērniņiem. Visi tik labiņi. Nebūtu šādu cilvēku, kur gan mēs būtu? Būtu tikai visādi pretīgi kara veterāni, kas moca nabaga narkomānus ar peldēm aukstā ūdenī un liek strādāt. Interneta labdari ftw. Paskat kā zviedri cīnās ar mazgadīgo noziedzību. Pafisam cita lēēt.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]milda
2020-08-28 11:34 (saite)
Tas ka Latvijā saslimšana ar tb ir viena no augstākām Eiropā, ir fakts. Un pote pret tb pamatā aizsargā pirmos dzīves gadus tikai. Ja tà nebūtu tad potētie nesaslimtu. Diemžēl saslimst. Likt lekt obligāti aukstā ūdenī ir stulbi. Es nezinu, ko ar šādu metodi var iemācīt. Cita lieta ir mācīt ievērot higiēnu. Bet nu es atsakos diskutēt par konkrēto škandālu, jo nezinu realitāti. Savukārt realitāti ar tuberkulozi gan zinu, un tā arī nav neko iepriecinoša.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2020-08-28 11:42 (saite)
Es ļoti labi zinu realitāti. Tikai nesaprotu, kāpēc tu man to stāsti.

Es arī labi zinu, ka pelde augstā ūdenī neko nenostiprina. Tas ir tikai mīts. Bet es protestēju pret pašreizējo attieksmi, ka viss tiek pasludināts par risku, ka cilvēki vairs neko nedrīkst darīt.

Šie cilvēki dzīvē darīs lietas, kurās risks viņu veselībai vai pat dzīvībai būs 1000 reizes lielāks. Iebilst pret peldi ūdenī tikai veselības risku dēļ ir vienkārši nespēja izvērtēt riskus pēc to būtības un apmēra.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]milda
2020-08-28 11:51 (saite)
Es tikai gribēju pateikt, ka tas ir mīts, ka vakcinētie nesaslimst ar tuberkulozi. Ja Tu to zini, tad viss kārtībā. Par Bruknu nediskutēšu, jo tiešām par to neko nezinu. Un, protams, pelde aukstā ūdenï, ja tāda tur ir obligāta, laikam nav tas trakākais, lai gan man personīgi tā būtu drāma. Bet tas ar viss, jo tiešām neko nezinu par šiem cilvēkiem, ap kuriem tagad virmo tādas kaislības.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2020-08-28 11:57 (saite)
Jā, es zinu. Es jau teicu, ka šī vakcīna nav īpaši efektīva. Mans brālis saslima ar tuberkulozi jau agrā bērnībā, lai gan bija vakcinēts tāpat kā mēs visi pārējie.

Par Bruknu es arī neko nekomentēju, jo neesmu tur bijis un neko nezinu, bet klikšķbaitu mēdijiem (sic) jau sen vairs nevar uzticēties. Vienkārši apstrīdēju to, ka kritiku var pamatot uz tuberkulozes draudiem. Vai tur vispār ir bijuši kādi tuberkulozes gadījumi? Par riskiem runājot, vispār peldēšanās ir liels risks. Šovasar jau Latvijā noslīkuši, nezinu, kādi 50 cilvēki. Cik cilvēku ir nomiruši, jo peldēšanās dēļ ir saslimuši ar tuberkulozi? Nezinu, droši vien 0.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mapats
2020-08-29 10:36 (saite)
Lekšana aukstā ūdenī norūda raksturu un pieradina pie grūtību pārvarēšanas, pat ja ļoooti negribās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?