gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-03-22 09:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
#NotAllCorona #StopCoronaphobia
Kur bija panika, kad migranti spridzināja Mančestras koncertu. Kur bija panika, kad pakiju bandas izvaroja desmitiem tūkstošu mazu meitenīšu UK? Kur bija panika, kad liekēdīgu arābu un nēģeru uzturēšanai zviedrijas pašvaldības bankrotē un vairs nevar samaksāt pensijas veciem zviedriem? Kur? Tagad mums ir vīrus, kuru ievazājuši tie paši varotāji, spridzinātāji un darmajedi, bet savilkt svītriņas starp punktiņiem vēl ar vien atsakās. Ar viltus panikantiem mēs zivis barosim.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pikaczu
2020-03-22 10:37 (saite)
Szoreiz uz nepareizajiem dusmojies. Pa pasauli vazaajas vidusskjira. Ne jau pabalstu tuuristi braukaaja pasleepot vai ar Kjiinu biznesu taisiit.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-03-22 10:49 (saite)
Bet vai nav zīmīgi, ka Itālija, kas ir galvenais morloku tramplīns uz eiropas wellfare zemēm, ir pirmā vissmagāk skartā valsts?
Un ne jau tik daudz par slimību, bet angažēto/breinvašoto panikantu selektīvajiem standartiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]heda
2020-03-22 14:01 (saite)
Zviedrijā liels vīrusa pievedums bija no Irānas, tiešos reisus aizliedza ļoti vēlu, pirms pāris dienām lasīju, ka Vācijā joprojām nosēžoties Irānas lidmašīnas. Pabalstu tūristiem sociālie dienesti sedz arī lidinšānos "atvaļinājumos", Irānas afgāņi, kuru te daudz, to izmanto gadiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]extranjero
2020-03-23 12:22 (saite)
Šī karantīna ir sagatavošanās rietumu sievietēm laulībām ar musulmaņiem. Šajās laulībās būs stingri jādzīvo tikai mājās, un iziešana uz ielas būs atļauta tikai vīra pavadībā. To uzreiz pieņemt nav viegli, tāpēc šāds treniņš ir tieši laikā.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?