gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2019-06-15 11:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
muh diversitah
Mūsdienu universitātes in a nutshell. Viedokļiem noteikti nav ļauts diversificēties. To hell with marketplace of ideas. Tās ir diegabikšu fabrikas.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hedera
2019-06-16 11:58 (saite)
Nu painteresējies vairāk par tām psiholoģiskajām metodēm, ar kādām viņi piedāvā "ārstēt" homoseksualitāti, par kuras izcelsmi šobrīd jau ir skaidrs, ka ģenētiskie faktori un hormonālais fons augļa attīstības gaitā spēlē ļoti nozīmīgu, ja ne nozīmīgāko lomu. Tad arī sapratīsi, kādēļ es atļaujos viņus dēvēt par pseido-psihologiem. Taču nekādā pagrīdē gan viņi nav un neizskatās, ka tuvākajā laikā tur nonāks, ņemot vērā milzīgo lobiju viņu praksēm no baznīcas puses.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-06-16 12:50 (saite)
Pag, ja homoseksualitātes cēloņi ir tīri fizioloģiski, tad tos ārstēt ir ķem boļe viegli. Labi, neko nezinu un ir aizdomas, kas visādi kristos kempi haltūrē pie šī rūpala un lai tač viņi iet nahuj, bet vai tu vari iedomāties mūsdienās jebkuru 'nopietnu' akadēmisku nozari, kas definētu, ka cenšas izārstēt homoseksualitāti? Imo ir diezgan obvious, ka propaganda par to, ka homo ir labi un veicināmi nāk tieši to visādu 'inteliģento' puses. Kā Orvels teica - tikai intelektuāļi spētu kam tādam noticēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2019-06-16 13:32 (saite)
"..propaganda par to, ka homo ir labi un veicināmi.."

Par ko tu runā? Smieklīgi, ar kādām, nez, metodēm tie tavi mistiskie "inteliģenti" plāno veicināt homoseksualitātes sastopamību? Gan jau, ka šī ir tava īpatnējā interpretācija, kurā aicinājums nemocīties, dzīvojot skapī = veicināšana.

Homoseksualitātes precīzi cēloņi joprojām ir izpētes jautājums, taču līdzšinējā izpēte liecina, ka cēloņi lielākā mērā ir bioloģiski, savukārt soc-ekonomiskie vai kultūras aspekti var spēlēt kādu lomu, taču diez, vai izšķirošu. T.i., cik es to saprotu, varbūt bi orientētu cilvēku var ietekmēt nosliegties tikai vienā vai otrā virzienā, bet pataisīt hetero par homo (un otrādāk) nevar.

Nesaprotu gan, kā tu iedomājies "ārstēt" pieaugušu cilvēku, kura seksuālā orientācija smadzenēs ir jau izveidojusies. Teorētiski (un ētiski problemātiski), ja tu gribētu samazināt homoseksuālu cilvēku skaitu nākotnē, varētu censties izstrādāt ģenētisko, epiģenētisko un hormonālo risku skrīninga testu, kur pie augsta riska procenta tad tu nolemtu - ok, šitais, ļoti iespējams, nesanāks hetero, šito abortējam. Bet par abortiem man tava nostāja ir zināma, tā kā...

Es personīgi neredzu iemeslu, kādēļ ar šādu eigēnikas pieeju būtu nepieciešams censties samazināt homoseksuālu cilvēku skaitu populācijā, jo nekāds kaitējums no viņu eksistences nemaz nerodas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-06-16 18:56 (saite)
"ar kādām, nez, metodēm tie tavi mistiskie "inteliģenti" plāno veicināt homoseksualitātes sastopamību"

Ar tās normalizēšanu un aicināšanu uz "explore ur sexuality, breh" Vai, piemēram, kā mēs redzam ar child drag queens, endorsējot agresīvu seksualizāciju no agra vecuma. Lielākā daļa homo ir bērnībā cietuši no seksuālās varmācības vai vismaz kaut kādas pervu ietekmes. Šobrīd tiek strādāts pie tā, lai pārliecinātu sabiedrību, ka pervu ietekme ir okej un dun be homophobic bigot, mkay.

Attiecībā uz ārstēšanu, es noteikti neesmu no tiem, kam gribās kādu piespiedu kārtā ārstēt. Mana doma ir vairāk par to, ka mūsdienu ideoloģiskajā klimatā pat nevar būt diskusijas un pētījumi par tēmu - cure for homogay. Pati ideja, ka tas nav nekas tāds riktīgs un tam varētu meklēt pretlīdzekļus ir smags politkorektuma pārkāpums. Jebkurš zinātnieks, kurš tādā vīzē runātu, tiktu momentāli padzīts no modernās zinātnes sektas, tāpēc ir tikai loģiski, ka ar šo aspektu nodarbojas tikai visādi pagrīdes keksi un džīzes kempi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2019-06-17 12:55 (saite)
"Lielākā daļa homo ir bērnībā cietuši no seksuālās varmācības vai vismaz kaut kādas pervu ietekmes."

Bet tā nemaz nav taisnība. Ja jau tev homoseksuālisma tēma tik ļoti sāp, tad palasi vismaz elementāru pamatinformāciju par šo jautājumu.

Savukārt cilvēkiem, kas satraucas, ka "explore ur sexuality" novedīs pie Lielā Gejisma, man vienmēr gribas teikt: izklausās, ka tu pats par savu seksuālo orientāciju neesi diezko drošs, ja jau tev bail, ka biškucīt pamēģinot kaut ko homoerotisku, paliksi uzreiz pavisam par geju. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2019-06-18 17:37 (saite)
Man šķiet ka mazus bērnus seksualizēt ir neokej neatkarīgi no orientācijas un regulāri tiek izķertas visādas bandas, baznīcas, sektas kas ar šito nodarbojas un vainīgos notiesā un iebāž čokā, reizēm požizņenno un tad vēl daudzās valstīs ir likumi par viņu iezīmēšanu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?