Hedera helix L. ([info]hedera) rakstīja,
"..propaganda par to, ka homo ir labi un veicināmi.."

Par ko tu runā? Smieklīgi, ar kādām, nez, metodēm tie tavi mistiskie "inteliģenti" plāno veicināt homoseksualitātes sastopamību? Gan jau, ka šī ir tava īpatnējā interpretācija, kurā aicinājums nemocīties, dzīvojot skapī = veicināšana.

Homoseksualitātes precīzi cēloņi joprojām ir izpētes jautājums, taču līdzšinējā izpēte liecina, ka cēloņi lielākā mērā ir bioloģiski, savukārt soc-ekonomiskie vai kultūras aspekti var spēlēt kādu lomu, taču diez, vai izšķirošu. T.i., cik es to saprotu, varbūt bi orientētu cilvēku var ietekmēt nosliegties tikai vienā vai otrā virzienā, bet pataisīt hetero par homo (un otrādāk) nevar.

Nesaprotu gan, kā tu iedomājies "ārstēt" pieaugušu cilvēku, kura seksuālā orientācija smadzenēs ir jau izveidojusies. Teorētiski (un ētiski problemātiski), ja tu gribētu samazināt homoseksuālu cilvēku skaitu nākotnē, varētu censties izstrādāt ģenētisko, epiģenētisko un hormonālo risku skrīninga testu, kur pie augsta riska procenta tad tu nolemtu - ok, šitais, ļoti iespējams, nesanāks hetero, šito abortējam. Bet par abortiem man tava nostāja ir zināma, tā kā...

Es personīgi neredzu iemeslu, kādēļ ar šādu eigēnikas pieeju būtu nepieciešams censties samazināt homoseksuālu cilvēku skaitu populācijā, jo nekāds kaitējums no viņu eksistences nemaz nerodas.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?