gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-08-19 19:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

(lokācija: The Arkansas State Capitol building. Clinton country.)

Dēmonu pielūdzēji kļūst ar katru mirkli jo brašāki un atklātāki. Visādas pizzageitas pēdējo laiku kontekstā liekas tik banāli ticamas un visdrīzāk ikdienas rutīna šo kropļu aprindās.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2018-08-20 15:36 (saite)
Pie tam liekulīga un gļēva parodija, jo tu neredzēsi edžī postmodernos sātanistus zobojamies par jūdiem vai muslimiem. Viņi izmanto kristīgās civilizācijas iegrimšanu tolerastijā un paši nesaprot, ka cīnās pret pamatiem, kas aizstāv tādus jokdarus kā viņi no ešafota. ASV konstitūciju nerakstīja nedz sātanisti nedz atesiti un šī brīža ateistiskais/anti-kristīgais gals ASV ir ar atklāti totalitāriem mērķiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-08-20 15:46 (saite)
Nenostāties pret vismām reliģijām vienādi ir kļūda

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chrono
2018-08-20 15:49 (saite)
Būt Sātanistu baznīcas locekli ASV nebūt nav gļēvi, jo tas daudzums ar nāves draudiem kuru viņi saņem ir vērā ņemams. Protams, ka viņi primāri iestājas pret kristietību, jo gan jūdaisms, gan islams ir relatīvi nelielas populācijas daļas. Kreisajam galam ASV ir bias pret musulmaņiem, jā, bet nav lietderīgi vienā katlā samest kreisos, ateistus un sātanistus un paziņot, ka tie visi cīnās par kaut kādu vienu mērķi, kas ir anti-civilizācija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snark
2018-08-20 16:29 (saite)
Es domāju, ka neuzstājas pret islamu, jo, no vienas puses, ASV situācijā islams nesaistās ar pastāvošo varu, un, no otras puses, ir mazliet tā kā bailīgi. Kaut vai kreiso agresivitātes dēļ.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]snark
2018-08-20 16:32 (saite)
Jūdaismā sātanisms būtu bezjēdzīgs, jo tur (atšķirībā no kristietības) nelabo nebāž visam priekšā un pakaļā, cik nu es to saprotu.



(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?