gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-07-02 17:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Interesanti, ka pat diegabiksis atzīst, ka tieši pēc 2pk kultūrmarksisti ieguva varu. Pirms tam bija normāli cilvēki, bet pēc 2pk, žopa.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2018-07-03 10:58 (saite)
Bet tad jau sanāk, ka straight white christian male arī ir viena šāda subgrupa. Kuru [varbūt] apspiež. Arguments strādā uz abām pusēm.

Un also ir drusku neloģiski piemēram nostādīt islāmistus par upuri un kristiešus par apspiedējiem. Ja nepatīk kristietība, tad nevar patikt islāms, ibo to iemeslu dēļ kāpēc man nepatīk kristietība, man nepatīk arī islāms, ja viņus noliek blakus tas ir skaidri redzams. Nevar braukt virsū kristietībai par patriarhālismu un paklausības idejām un tajā pašā laikā saukt islāmu par draudzīgu, ibo viņā tā visa sūda ir vēl vairāk.

Vot šitas ir tas, kas man nav skaidrs - kā viņi pamanās ienīst kristietību un priecāties par islāmu reizē?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-07-03 14:27 (saite)
Nu šitas ir viens no tādiem mazajiem momentiņiem, kur tu nedaudz atšķiries no vidējā aritmētiskā. Tev ir principiāls butthurts pret reliģiju kā tādu un esi tajā uzskatā konsekvents. Vismaz kaut kas. Priekš taisnības cīnītājiem white christian straight male ir apspiešanas impersonācija, až arhetips. Brūns musulmaņu straight meils galīgi nekalpo viņu adžendai, jo brūnie ir defoltie nabadziņi, jo kolonizācija, krusta kari/etc. Straitie vaitie meili viņus ir apspieduši, un tas ir galvenais. Rietumi viņiem ir parādā, tā kā nemaz nedomā te rasistot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?