gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-06-10 04:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Cilvēki tik ļoti pieraduši runāt aplinkus jeb 'sisties ap krūmu', kā saka anglosaksoņi, ka jebkura tiešruna un as a matter of fact konstatācija tiek uzskatīta par nepieklājību, pat rupjību. Tas ienāca prātā atceroties kā amerikāņu dienvidnieku akcents vienmēr tika asociēts ar rupja, pastulba pāķa tēlu. Teh liberal media sterotips. Patiesībā dienvidnieku kodolīgais, robustais runas veids ir awesome, jo viņi raduši ķerties vērsim pie ragiem, nevis sisties ap krūmiem.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2018-06-10 11:17 (saite)
Ja godīgi, man tavs rupjums un alkoholisms arī reizēm nepatīk, bet tavs tiešums ir awesome un tieši tas, kas vajadzīgs. Šķiet, ka cilvēki tik ļoti cenšas tikumsignalizēt, ka itin visur centīsies pielīst šķietamajai politkorektuma domai. Es gan viņus arī par to īpaši nevainoju, jo tāda ir cilvēku neirotipiskā daba, kurai ir grūti pretoties, bet tik un tā ir ļoti biedējoša.

Pēdējais par Bībeles kūkas cepēja argumentu bija ļoti uzskatāms, jo tur automātiski tavi komentētāji uzreiz iebilda – muļķības, tur neko nevar salīdzināt, tā ir trollēšana utt. Un tad es atveru SCOTUS oficiālo lēmumu un tiesneši tur skaidrā tekstā raksta, ka šīs abas lietas nedrīkstēja izskatīt atšķirīgi. :)

Divi tiesneši gan nepiekrita, kas ir ok. Un tomēr man ir sajūta, ka arī citi tiesneši nobijās šo lietu izskatīt plašāk, jo tomēr pat viņiem ir risks, ka nostāšanās pret sabiedrības valdošo politkorektumu, ka geji var būt tikai rozā vienradži, nevis tādi paši cilvēki, kā visi pārējie, var viņiem dārgi maksāt. Nu piemēram, arī šie tiesneši, kam visiem ir ļoti atbildīgs un stresains darbs, pēc darba iet uz krogu vai labu klubu atpūsties un izklaidēties, un šajos #metoo laikos piesiet apkaunojošo lietu ir vienkāršāk par vienkāršu. Pat ja izdodas pierādīt, ka nekā nebija, tava reputācija ir neglābjami sabojāta.

Es atceros, kā Ingmārs mani nosauca par homofobu tikai tāpēc, ka es pateicu, ka man nepatīk geju porno (gaumes lieta).

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tiesibsargs
2018-06-12 16:32 (saite)
tieši tas, kas vajadzīgs - kam vajadzīgs? genocīdam?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-06-12 18:51 (saite)
Ar genocīda veicināšanu nodarbojies Tu, tā kā labāk pievaldies par šo tēmu. Vai varbūt skaties jau vietu, uz kuru aizbēgt, kad tavu ļaundarību upuri sāks meklēt vainīgos rokā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tiesibsargs
2018-06-13 14:33 (saite)
lūgtum norādīt, kur ir tas genocīds, ko es veicinu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-06-13 18:03 (saite)
Replacement migration (starp citu oficiāli lietos termins pašos ANO kuluāros), kas pakāpeniski Eiropas titulnācijas padarīs par minoritātēm savās valstīs. Pie tam tas ir neminot blaknes ar kādām tas notiek - noziedzības un terorisma eskalācija, dzīves līmeņa krišanās, milzīgi nepamatoti budžeta tēriņi un ekonomiska lejupslīde. Tās izvarotās sievietes, ar mačetēm sakapātie un granātām uzspridzinātie ir netieši Tava darba augļi, diegabiksi. Tas, ka neesi galvenais lēmumu pieņēmējs ir vājš attaisnojums. Tevi neviens nespiež strādāt nodevējiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tiesibsargs
2018-06-15 13:53 (saite)
es prasīju norādīt, kur ir genocīds.

un davai beidz doxot, tas ir ne tikai pretrunā ar vispārpieņemtiem principiem, bet arī neko nedod šajā diskusijā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tiesibsargs
2018-06-12 16:30 (saite)
tikai vērša ragu vietā ķer pautus, un tad ir rezuļtat paranormāl.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-06-12 18:50 (saite)
Tu par ko, par ASV dienvidu štatu iedzīvotājiem? Tev nepatīk kodolīga runa? Dienvidniekiem tur tas runas veids ir tāds neatkarīgi no intelektuālā gruza. Viņi vienkārši izsakās daudz īsāk un to the point. Man tas personīgi patīk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tiesibsargs
2018-06-13 14:35 (saite)
ja kodolīga runa ir "kill tha damm niggaz", tad nepatīk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-06-13 18:05 (saite)
To pašu var pateikt ar west coast vai ņujorkas akcentu. Tev tāpat kā ctulhu ir ļoti vājš attenšn spans.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?