gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-04-11 21:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Reāli prikaļī tas sjw koksakeru arguments par labu nekontrolētai masu migrācijai no trešās pasaules šithouliem uz baltajām valstīm (neviens nesūdzas par diversijas trūkumu Nigērijā). Te vēl viena, mazliet klasiskāka variācija. Ļevoku loģikas kodols. Nesaprast kā ar savu iedomāto asprātību viņi pilnībā attaisno un argumentē par labu saviem oponentiem, kas negrib to pašu, ko negribēja indiāņi

(te gan jāmin, ka 'settleri' jeb 'pionieri', kas uzcēla ASV pilnīgi paralēli ooga-booga nomadu kultūrām, ka mitinājās apkārt, nebija migranti tādā pašā nozīmē, kā mažonīgi haļavščiki, kas bliežās iekšā jau gatavās valstīs, bet divi dažādi ļiberjugu idiotismi vienā ierakstā ir par daudz)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ulvs
2018-04-11 23:11 (saite)
Sūdīgs salīdzinājums. Āfrikas valstis ir absolūtais izņēmums. Par tām ir liegs runāt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-04-12 21:54 (saite)
Ne tikai Āfrikas, bet par jebkuru ne-balto zemi liegts runāt.
Bet kāpēc sūdīgs salīdzinājums? Bastas idiotiskais dirsiens ir tieši tajā pašā šnitē kas ar indiāņiem amerikās. MĒS VISI ESAM MIGRANTI LOLOLOOLOL!1
Bet lielākais idiotisms ir tajā, ka viņi apstiprina antimigracionistu argumentu - masveida migrācija ir slikti, jo iznīcina vietējos. Paši aiz sava retardisma to neapjēdzot, bet ticot, ka pienesuši baigo 'gotcha' momentu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mansgan
2018-04-12 00:05 (saite)
pareizi, tie indiāņi tak kaut kādi dzeltenie uga-bugas, atpalikuši, nekristīti. loši, pat valsti nebija ANO pieteikuši (oi, ANO vēl tad nebija).
ne tik balti setleri ar , pieņemsim, Korānu uz lūpām (nevis visādi kalvinisti, prezbiterāņi u.c.) tak Tev būtu tikpat pieņemami?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-04-12 06:42 (saite)
Ja tu nesaproti par ko ieraksts, tad labāk paklusēt, mkay.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]extranjero
2018-04-12 00:17 (saite)
Indiāņi neizturēja eiropiešu imigrāciju, jo viņiem nebija imunitātes pret balto infekcijas slimībām un nebija arī noturības pret alkoholu. Viņi vienkārši apmira vai nodzērās.

Savukārt pašreizējie notikumi labi parāda rietumu kultūrās cilvēkiem arī nav noturības pret noteiktām islāma tradīcijām. Tāpēc ja poļi pārceļas uz UK, tad tas vēl ir daudzmaz ok, jo kultūras ir līdzīgas, bet ja ieceļo musulmaņi, tad veidojas geto un šariata tiesas.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?