gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-03-17 13:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ko Tu darītu, ja tavu meitu/meiteni/sievu/māti kāds izvarotu un tiesību iestādes vaininieku nekā nesodītu vai iedotu smieklīgu sodiņu aļa gadiņš ar probāciju? Savāktu possi un atšķaidītu? Uzskatītu viņu par "upuri" un skumtu par smago likteni? Būtu apātisks. Cits variants? Atbilde var nebūt principiāla. Vairāk interesē kā jums pašiem šķiet, kā jūs rīkotos šādā situācijā?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]apokaplis
2018-03-17 23:15 (saite)
Ja vainīgais būtu viena persona un cietušais kāds, ko kaut vai attāli pazīstu (arī tava māte/meita/māsa), dotos parūpēties, lai vairāk cietušo vispār nebūtu. Ja vainīgais būtu vairākas personas, sameklētu līdzīgi domājošus vietējos cilvēkus un darītu tieši to pašu. Bet vai tas patiešām mūsu tiesu sistēmā jebkad būs vajadzīgs?

Šobrīd kādā no Latvijas cietumiem, daļēji pateicoties manai liecībai, ir ieslodzīta man pazīstama Latvijā dzimusi persona, kura veikusi tevis aprakstīto noziegumu, pret citu Latvijas pilsoni, kuru nekad nebiju saticis. Turklāt savā mūžā esmu dzirdējis par vismaz pieciem citiem izvarošanas gadījumiem, kurus visus izdarījuši latvieši. Tātad pēc manas personīgās pieredzes, mūsu lielākie naidnieki ir mūsu pašu vidū - tos vajag identificēt un griezt ārā kā vēzi. Un nevajag novērst savu modrību uz kkādiem stulbeņiem otrā pasaules galā.

Atvaino, bet tavu izbīli nevaru apstiprināt - agresīvus smilšu nēģerus neesmu saticis ne šeit ne Berlīnē. Protams joprojām pieļauju iespēju, ka kļūdos, jo visu pasauli satikt nav iespējams.

Tava raudāšāna par vietējo sieviešu aizstāvību man vairāk atgādina vientuļa aļņa riesta kliedzienus tukšā sporta zālē.

Ko es darītu, ja kkāds sprukstiņš sētu nevajadzīgu naidu un trauksmi Latvijas cilvēku vidū? Es to gridnologu izmietu un norādītu, ka nevajag mīzt eļļu, par draudiem 1000 kilometrus prom, bet labāk būtu rūpēties par savu tuvinieku labklājību jau tagad!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-03-18 00:28 (saite)
Šeit tev pa lielam piekrītu un paldies par apdomātu komentāru.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rasbainieks
2018-03-18 14:11 (saite)
piezīmēsim, ka par "vietējo sieviešu aizstāvību" raud tieši tas pats lietotājs, kurš pirms nedēļas vai divām tepat izteicās par seksuālu vardarbību kā pašsaprotamu pārmācīšanas veidu konkrētiem cilvēkiem, kuru uzskati lietotājam nepatīk. cik ironiski.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-03-18 14:44 (saite)
Šajā tekstā ir tik daudz bullšita, ka varu derēt, tu nekad neizskaidrosi, bet prosta pazudīsi un tālāk nekomentēsi.
Meļi tā parasti dara.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2018-03-18 16:10 (saite)
http://klab.lv/users/gnidrologs/277735.html

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?