gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-10-31 06:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
diegabiksings
Sveskterorists aizgājis full retardō moudā (it kā bija doma, ka kur nu vēl) - vienas dienas laikā spontāns minets resnam muhameda pinpim (Latvijā vajagot vairāk mošeju; hei, varbūt minaretus ar kaucošiem muedziniem arī, m?) + antisemītisms = kādam nepatīk Soross -> par to jātiesā + sātanisma simbolikas propaganda. Domājams nav jāprecizē kuras etnoreliģiskās grupas šobrīd ir pasaulē pašas antisemītiskākās un kāda būs to rīcība attiecībā pret sātanismu un tā simbolikas aizstāvjiem. Jā, tās pašas, kuras diegabikši vēlas sev kaimiņos (tb., nevis sev, bet Tev).


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2017-11-01 23:41 (saite)
a) nu skaidrs, tātad reliģisks fundamentālisms ir fenomens kurš naidīgs jebkurai cilvēcībai un tātad eksistences risks. To es jau zināju, pateicos ka vēlreiz apstiprināji.
b) [nu ko, es tagad esmu baigais totalitārais cilvēknīdējs?] acīmredzot jā un tas izriet no tava reliģiskā fundamentālisma.

[vairums zinātniskās metodes un racionalitātes pionieru bija sakņoti reliģiozā pasaules redzējumā] nu jā un viņi pamazām tika no tā vaļā, Luters - ne. Viņam nepietika prāta ( vai drosmes?) saprast ka ne jau tikai katoļu baznīca ir izvirtusi, bet antihumāna ir pati bībeles mācība.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krishjaanis2
2017-11-02 00:03 (saite)
a) ha ha, sasmīdināji, sanāk, ka h+ ir sevišķi naidīgs jebkurai cilvēcībai, jo jūs taču neesat par "mērenu" zinātniskumu vai "mērenu" racionalitāti vai "mērenu" nemirstību. ā, jūs jau nemaz neesat par cilvēcību, cilvēciskais drīzāk ir sķērslis vai tikai pakāpiens ceļā uz kaut ko x. nu ko, šeit ar jums nevar samēroties par vahabīti.
b) nu, ja visi latvieši (ukraiņi, igauņi, leiši,etc), kuri kādā brīdī saviesīgos vakaros vai bārā ir pateikuši, ka krievus principā vajadzētu uzspridzināt tavās acīs ir totalitāri cilvēknīdēji, tad tev laikam vajag aiziet kaut kur uzņemt kādu tehniskās racionalitātes dozu.
"un viņi pamazām tika no tā vaļā" - heh, labais, pārsvarā, turklāt sevišķi mūsdienās, ne tikai Ņūtona laikos, novērots, ka zinātnisti tieši uz vecumu paliek reliģiozi vai mistiski noskaņoti, nevis "tiek no tā vaļā".
bībeles mācība Luteram ir vēsts par grēku piedošanu, bet, sorry to say this, h+ mācībā grēki netiek piedoti un viss ir grēks līdz brīdim, kamēr cilvēks saplūst ar mašīnu un vispār, visa, visa pasaule un vēsture ir vainīga un cilvēks ir savanģots, kamēr nav embreisojis ceļu uz tehnically overcome human deficience. kamēr h+ acīs visi ir nolemti, nožēlojami, vāji, ignoranti, nebrīvi, tikmēr Lutera acīs fundamentālā cilvēka brīvība un cilvēkbūšanas gods reizi par visām reizēm tika izcīnīts pirms 2000 gadiem pie krusta staba Golgātā, un brīvi un nemirstīgi ir visi, kuri tic tam, ko teica krustā sistais, kamēr h+ nevis sola brīvību un cilvēcību, bet gan cilvēcības pārvarēšanu un robotizētās instrumentalitātes važas. atkāpies, sātan.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]axsys
2017-11-02 09:19 (saite)
"novērots, ka zinātnisti tieši uz vecumu paliek reliģiozi vai mistiski noskaņoti, nevis "tiek no tā vaļā"."

Uz vecumu sāk arī rokas trīcēt, atmiņa klibot un tā tālāk. Vai maz kas notiek uz vecumu. Bez tam, nevajag no dažiem tādiem tipiem tik ļoti vispārināt, ja.

"atkāpies, sātan"

HAHAHAHA~
Vismaz komēdija no tevis sanāk, paldies par to pašu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krishjaanis2
2017-11-03 11:36 (saite)
cik nihilistisks komentārs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]axsys
2017-11-03 11:39 (saite)
Pašā laikā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2017-11-02 13:11 (saite)
1) jā mēs esam par saprātu, tu esi par tumsonību
2) [visi latvieši (ukraiņi, igauņi, leiši,etc), kuri kādā brīdī saviesīgos vakaros vai bārā ir pateikuši, ka krievus principā vajadzētu uzspridzināt tavās acīs ir totalitāri cilvēknīdēji,] jā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2017-11-02 13:12 (saite)
Also nav nekādu grēku, ir tikai kļūdas. Kļūdas labo, piedošana ir nevajadzīgs koncepts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?