krishjaanis2 ([info]krishjaanis2) rakstīja,
a) ha ha, sasmīdināji, sanāk, ka h+ ir sevišķi naidīgs jebkurai cilvēcībai, jo jūs taču neesat par "mērenu" zinātniskumu vai "mērenu" racionalitāti vai "mērenu" nemirstību. ā, jūs jau nemaz neesat par cilvēcību, cilvēciskais drīzāk ir sķērslis vai tikai pakāpiens ceļā uz kaut ko x. nu ko, šeit ar jums nevar samēroties par vahabīti.
b) nu, ja visi latvieši (ukraiņi, igauņi, leiši,etc), kuri kādā brīdī saviesīgos vakaros vai bārā ir pateikuši, ka krievus principā vajadzētu uzspridzināt tavās acīs ir totalitāri cilvēknīdēji, tad tev laikam vajag aiziet kaut kur uzņemt kādu tehniskās racionalitātes dozu.
"un viņi pamazām tika no tā vaļā" - heh, labais, pārsvarā, turklāt sevišķi mūsdienās, ne tikai Ņūtona laikos, novērots, ka zinātnisti tieši uz vecumu paliek reliģiozi vai mistiski noskaņoti, nevis "tiek no tā vaļā".
bībeles mācība Luteram ir vēsts par grēku piedošanu, bet, sorry to say this, h+ mācībā grēki netiek piedoti un viss ir grēks līdz brīdim, kamēr cilvēks saplūst ar mašīnu un vispār, visa, visa pasaule un vēsture ir vainīga un cilvēks ir savanģots, kamēr nav embreisojis ceļu uz tehnically overcome human deficience. kamēr h+ acīs visi ir nolemti, nožēlojami, vāji, ignoranti, nebrīvi, tikmēr Lutera acīs fundamentālā cilvēka brīvība un cilvēkbūšanas gods reizi par visām reizēm tika izcīnīts pirms 2000 gadiem pie krusta staba Golgātā, un brīvi un nemirstīgi ir visi, kuri tic tam, ko teica krustā sistais, kamēr h+ nevis sola brīvību un cilvēcību, bet gan cilvēcības pārvarēšanu un robotizētās instrumentalitātes važas. atkāpies, sātan.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?