gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-05-06 22:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Īss, koncentrēts izklāsts par to kāpēc ''globālisms'', pret kuru ar savām balsīm un caur ne-meinstrīm medijiem pēdējā laikā ar vien aktīvāk cīnās daudzu Rietumvalstu iedzīvotāji, ir pamatā slikts priekš vidusmēra Jāņa un Sašas. Liekas, ka daudziem tas vēl ar vien asociējas ar romantizētu ''globālo parku'', kas no sevis manifestē tikai advancētu komunikāciju, strīmlainotu monetāro un politisko infrastruktūru, labākas attiecības starp tautām, kam ilgtermiņā vajadzētu kalpot par labu VISAI cilvēcei. It's anything but.
Noderētu noskatīties [info]ctulhu, jo romantizētais globālisms viņam ir jau daudzu gadu slapjais sapnis.

vot tā


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]axsys
2017-05-06 23:45 (saite)
Labs ir tikai tas, ko tajā pašā dienā odobrjaet vidusmēra jāņi un sašas? Paskaties, ko jāņi un sašas joprojām saka par vakcīnām un ģmo, kas ir lietas kas ilgtermiņā (un pat īstermiņā) kalpo visai cilvēcei.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-05-07 00:23 (saite)
Erm.. TU esi Jānis/Saša. Bet nu okej, ja vēlies būt useful idiots priekš tā, lai korumpēti ierēdņi, baņķieri, biržu spekulanti un megakorporāciju akcionāri (preslovutais 1%) varētu vēl vairāk iedzīvoties uz visu citu rēķina, iegūt vēl lielāku monopolu pār informāciju un būtu praktiski imūniem pret likumu, okej. Godspeed.

Otrkāt, ja ir vēlme komentēt, tad lūgums tomēr vispirms noskatīties attiecīgo materiālu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]extranjero
2017-05-07 11:22 (saite)
95% jāņi un sašas ir par savu bērnu vakcinēšanu. ĢMO pašlaik caurmēra jānim un sašam neko nenozīmē, jo Eiropā, kur teju pusi pārtikas izmet neapēstu, +/-10% lielāka raža vispār neko nenozīmē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?