gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-02-17 16:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Leftardu butthurts, kad viņu apdirsieniem atbild ar tādiem pašiem ir totāla delikatese. Nav pieraduši, ka runā pretim. Kārtējais meltdowns pēc Trampa vakardienas presskonfa lol. O jā, viņš totāli pazaudēja un tūlīt viņu impīčos. Ščas. Klintonu neimpīčoja pār maukas skallfakingu Orālajā kabinetā, takšo sorī, ņesveķit.
Interesanti cik diametrāli atšķirīgi šo pasākumu redz viņa atbalstītāju pulks (kas pēc pēdējām aptaujām ir pieaudzis tieši pateicoties viņa politikas dēl, kuru neviens kreisais mēdijs pat īsti neapspriež pēc būtības) un viņa nīdēji. Kā Matricā, kur pirmie dzīvo realitātē, otri softvēriskajā viltus pasaulē, kur daži no tiem labāk turpinātu tajā palikt, pat pieņemot, ka nado жить по лжи.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2017-02-18 22:25 (saite)
Viduslaikos Lielbritānijā bija malārija un audzēja vīnogas. Pēc tam laiks palika vēsāks un šīs lietas izzuda. Bet tagad atkal briti stāda vīnogulājus, lai ražotu vietējo vīnu. Kā redzams, neliels siltums vietām var nākt tikai par labu.

Var jau būt, ka dažas vietās būs plūdi, bet gribētos redzēt, cik valīdi ir tie ekonomiski modeļi, kas spēj šīs lietas prognozēt tik tālu uz priekšu par zaudējumiem un ieguvumiem?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-02-18 23:53 (saite)
Tas arī ir valīds points. Siltāks klimats patiesībā vairāk nāk par labu, nevis par sliktu ekonomikai. Zeme kļūst auglīgāka. Dabiski, ka ja pastāvreāli draudi pazaudēt milzīgas teritorijas zem okeāna, tad ir vērts uztraukties, bet kur tad ir tie konkrētie skaitļi un fakti, kas ne vien kalpotu par reālu pierādījumu, bet uzrādītu prognozes ar ausgtu ticamības pakāpi. Bet pats galvenais - apstiprinātu cilvēka darbības monumentālo ietekmi uz šīm izmaiņām. Tas, ka klimats mainās tīri naturāli ir tā pat zināms.
Pagaidām paši alārmisti izvairās sniegt šādas precīzas atbildes. Ir tikai vague biedēšana un ''gief moar funds'' bļaustīšanās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?