Fjokla ([info]fjokla) rakstīja,
@ 2011-08-17 13:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Stacijas ainiņās, savukārt, šodien tā, ka pirmāmkārtām- kotur filmē tādu interesantu pie tā lielā tirgus? man bija šķelmīgs acu kontakts ar kaukādu džeku, kas cilinājās paceļamā krēslā un runāja skaļrunī un nebija invalīds, bet kaukāds filmu vīrs, jo viņam bija poētiskā šalle. Otrā ainiņa, savukārt, bija pa trepēm no tā tele 2 tuneļa, saproti, eju es lejā pa trepēm, atur tāds korķis, ja, tākā katafalks pa priekšu brauktu, nu, pašķiras man vienā brīdī priekšplāns, attiecīgi- sastrēguma vaininieks, skatos, jopta, sarkana kleita ar glīti dekoltētām, brūnām lāpstiņām, ideāls vidukls, nu, dibens, sobstvenna, tak sebe,prasījās tā izteiktāk, lai būtu kā tai itāļu filmā par Malēnu, betnū, arī, tāsacīt, tīri vai izbaudīju to lēno kāpienu, kamēr garām paspruku (kurpes gan vulgāras, bišku pāršauts bija, ja) starp citu, publikā sieviešu pat bija vairāk nekā vīriešu. Bet trešā bija tai baismajā pārejā no origo uz čakeni, kas aizved, jūnov, tā tā briesmu vieta, kur vienmēr šķiet, ka pretplūsma tevi sabradās, nulūk, un tur pa vidu tai pārejai iemetusies jaunkundze ar vijoli, kas izklausās, ka spēlē bezmazām kādas trauksmainas hičkoka melodijas, tai gan negribējās neko mest,  aizspert futlāri, to gan.
Unvēl, man pa priekšu gāja meitene, kurai bija spilgti sarkana blūze, balti, pērlēm izšūti svārki, bišku pāri pakaļai, mežģīņotas, tīkliņveida, es pat nezinu kādas, bet noteikti - zilas, zeķubikses, tātad, un tam visam pa virsu, kājās uzspraustas dažādos zaļos toņos izrakstītas ielāpiņu  tupeles. Madam, eto vi kuda?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]porcupine
2011-08-17 14:16 (saite)
Pie tā lielā tirgus filmē UK seriālu "Wallander: The Dogs of Riga", varbūt pašu Kenetu Branagu redzēji?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2011-08-17 14:48 (saite)
nea, šķiet, ka bij tāds pajauns, laigan ko tur varēja saprast, kā jau teicu, viņš tur tādā postamentā cilinājās:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]porcupine
2011-08-17 14:56 (saite)
ne jau tas, kas cilinājās, es biju domājusi vispār, turpat kaut kur. Brenagam noteikti svīta ar deguna pūderētājām apkārt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fjokla
2011-08-17 14:59 (saite)
pa apakšu tur spietoja kautkādi apakšnieki, tā bija, vesels mudžeklis tur bija no viņiem, tādi tīri simpātiski visi pēc skata, pa vairākiem bariņiem:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]porcupine
2011-08-17 15:02 (saite)
Dairai āboliņai bija foršs ieraksts swīterī: Valandera zvaigzne Kenets Branags skrēja pār tramvaja sliedēm pie Centrāltigus. Skrastiņš trenējās šaušanas skatam. Citi gaidīja tramvaju. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fjokla
2011-08-17 15:14 (saite)
:DDD nuja, skaidrs, ka šaus nost to skrastiņu. Un tramvaji tiešām brauc, mani vispār piešmauca, jo dēļ šitās filmēšanas mums bij jānoņem vairāki plakāti fonā, viņmanteica, tur tāpatām uz divām dienām būs gan tranportam, gan gājējam slēgts... kātad:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]polkovnik
2011-08-17 14:30 (saite)
a je eto na lietišķās makslas skolu!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2011-08-17 14:48 (saite)
nea, šitā nebija no kuzīgajām māksliniecēm, tāpēc jau pievērsu uzmanību

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]shelly
2011-08-17 15:04 (saite)
:D

(Atbildēt uz šo)


[info]optimiste
2011-08-17 16:43 (saite)
Par gaumi nestrīdās. Par gaumi smejas! :))))))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]santech
2011-08-18 05:06 (saite)
ēē šitais ir nu ēm komati pat pazudai aiz sajūsmas!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?