Fjokla ([info]fjokla) rakstīja,
@ 2009-03-25 15:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šķirstu es Neglītuma vēstuŗi
un atminos, ka beerniibaa man bij divas iemiiljotas bilzhu graamatas, viena legaalaa, kas l?gjiski, zaljvaakotas bistrupa karikatuuras, bet otra - milzu boscha maakslas graamata, ko slepshus un sveetsviniigi vilku laukaa no papii maakslas plaukta un stundaam ilgi peetiiju katru bildi pa detaljaam. Intarasanti, cik vienam shiis detaljas bij pievilcīgas, un šeit es domāju bistŗupa zīmētos sieviešu siluetus, tik otram atbaidošas, bet abiem diviem apukšā kaukas tik sasodīti zeksuāls, ka nevar atrauties. Betvaŗbūt, tas vienkārši tāds vecums bij, kad gribējās mušām spārnus raut, bet tās gulēj ziemas miegā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pepija
2009-03-25 15:15 (saite)
zaļais Bidstrups dzīvoja arī mūsmājās. Un bija viens radupuiks, kurš, ciemos līdzi paņemts, interesējās vienmēr tikai par divām lietām - klavierēm un šo grāmatu...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2009-03-25 16:20 (saite)
O, diezgan cienījamas intreses, vispār!:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]begemots
2009-03-25 16:00 (saite)
mums gan bi' tikai oranžais bidstrups.

zaļo es neredzēju līdz pat tīņa gadiem.

(Atbildēt uz šo)


[info]citronmeetra
2009-03-25 16:05 (saite)
Oi, tas Bidstrups taču ir viena lieliska skatāmgrāmata! Man bērnībā mājās bija vēl divas tā sauktās joku grāmatas, bet tām neatceros autorus. Viena bija tāda mīlīga, bet otra bija īsts vācu briesmu gabals par visādiem kropļiem, nabagiem un nepatīkamām dīvaina seksa štellītēm. Ļoti interesanti.

No mākslas grāmatām man īpaši patika skatīties mīlīgo Fra Andželiko un jauko Džoto, bet visādas briesmu ainas ar krustā sisto Pestītāju arī pētīju pamatīgi (Grünewalda izpildījumā, piemēram). Dalī es arī ļoti mīlēju agrīnajā bērnībā. Kaut kādi tur impresionisti - pē, nebija interesanti.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2009-03-25 16:17 (saite)
Mmm, vot dalī gan man nepatiķa, toties sv. Sebastiana ciešanas patika pētīt, nabaks, viss ar bultām sadurts. Tagad sadõmājos, jāiet pillīgi vai plaukti izrakņāt, sen tas bistrups nav pētīts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]neoplasm
2009-03-25 18:12 (saite)
jā, caur bitstrupu es iepazinu pasauli un vēl caur jērādiņu. un bija vēl kaut kāda smieklīga grāmata par kaut kādu jampampiņu, kuram vienmēr misējās. pat nēģi viņš nerubīja nopirkt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2009-03-25 18:31 (saite)
Vēl bij tāds kabatsformāta hugõ diegs, ta dieviņa karikatūras, neatceros uzvārdu, bet tāpatās nebij smieklīgs un tāds poļu jampampiņš, kas strādāj zvērdārzā un ta ar viņu viskas smieķlīgs gadījās. Jāpastaigā pa antikvarjātiem, visu izvazājuši:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?