Fjokla ([info]fjokla) rakstīja,
@ 2008-10-09 14:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Frendlistes iespaidā
Kad viesojāmies Rēzeknē pie māksliniekiem brāļiem, Meistara un Margaritas cienīgā puspagrabiņā, viņi bija tik laipni un dalījās savā Rēzeknes pamatskolas dzīves anekdotu krājumā.

Viens no tiem bija par ģeogrāfijas skolotāju, kas aiz smagas žestikulēšanas un stāstāmā jūsmības, kāpdamās apakaļ, izbiruse pa pirmā stāva logu, tieši pojenēs. Kad skolnieki piegājuši pie loga viņu aplūkot, to skatam atklājusēs sekojoša aina- visapkārt izšķīdušas pojenes, un tam pa virsu-  kājas tirinoša ģeogrāfe, vēkšpēdus, vienā rokā- vēljoprojām krīts, otrā-grāmata un bļāvuse:"Nu, smejieties, smejieties, to jau jūs vien gribējāt!". 

Otrs bij stāsts par jauniešiem, kas pēc sporta stundas, kedām par plecu, devušies caur dārzu uz informātikas kabinetu,  pa ceļam satikuši matemātikas un informātikas pedagogus, kas kolektīvi un draudzīgi rāpojuši pa mauriņu. Matemātikas skolotājs, viņus ieraugot, esot viszinīgi izstiepis pirkstu kosmosā un paziņojis:" Šodien informātikas nebūs!" un turpinājis savu pirmatnīgo kustību.

Nu, vēl bij stāsts par klases audzinātāju, kas izlaidumā dejojuse pa galdu, plikiem pupiem un vicinājusi džemperi virs galvas. Bet tas tā, arī Rīgā var gadīties.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kakjux
2008-10-09 11:51 (saite)
man vislabaak patiik otrais :)

(Atbildēt uz šo)


[info]tessera
2008-10-09 12:06 (saite)
Burvīgi!!!

(Atbildēt uz šo)


[info]kinskis
2008-10-09 12:17 (saite)
jā.. otrais patiešām ir spēcīgs. sevišķi ja iedomājos mūsu skolas matemātikas skolotāju (tādu špidrilku) un informātikas skolotāju, kurš bija pazīstams zem segvārda 'spalvu aldis', izpildam līdzīgu numuru mūsu skolas priekšā :))))))))

(nē, un klases audzinātāju dejojam uz galda, labāk nemaz nemēģināt iztēloties)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2008-10-09 12:19 (saite)
manai klases audzinātājai vienmēr bij spalvainas kājas, un tādas romiešu tipa sandales. Un ta viņa stāvēja, visa tāda pirmatnēja, un ar pirkstu rādīja itāliju kartē:)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjux
2008-10-09 12:27 (saite)
vienas manas skolas (krstiigaas, ja kas :D) exdirektore vispaar neskuva neko. tad bija tik vaajpraatiigi. no taa skata (iipashi taam spalvainajaam, sasviidushajaam paduseem karstaa pavasara dienaa) reizeem metaas dikti nelabi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]romija
2008-10-09 12:42 (saite)
:) http://www.youtube.com/watch?v=hk-NXVtY094&feature=related

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?