: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Maijs 27., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
00:24
un te nu es esmu tādā paradoksālā situācijā, kad, no vienas puses, ir tāda kā vientulības sajūta, kas pats par sevi nav nekas traks vai baismīgi nospiedošs, un tomēr tā sajūta tur ir, bet tad tā saucamās zāles pret to, attiecības, tā saucamās, ja. kā lai tā labāk pasaka, - mani tracina viss, kas ar tām saistīts. ne ar vienu, kas man ir paticis, vai kuru man gribētos, teiksim, khmm, iekarot savaldzināt, man nav gribējies spēlēt attiecības. es negribu nopietnību. es negribu konkrētību. pat tas tur, tas vārdā nesaucamais, kuru es vajāju gadu un pusgadu pēc tam vēl nevarēju tikt pāri, pat ar viņu es tobrīd negribēju būt kopā ne uz kādu laiku, ne, pasarg dies, uz forever, es tikai gribēju, lai es viņam arī patīku (es viņam tā arī neiepatikos, hehe), un redz, pat tas man apnika. es varu stundām ilgi skatīties filmas, sēdēt internetā, lasīt grāmatas, dzīvot dienas-sapņos, bet, lūk, džeki gan man apnīk. what is wrong with me, seriously, manuprāt, pat džekiem tā nav, but then again, man nav ne jausmas, kā ir džekiem. kaut kādas nomadu-klejotāju-vienpašu asinis, obviously.

(26 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]smoker_smoke
Date:27. Maijs 2012 - 00:42
(Link)
vī, vārds vārdā kā par mani
[User Picture]
From:[info]f
Date:27. Maijs 2012 - 00:54
(Link)
uzrakstīju, un uzreiz tāds: "un kāpēc es par to vispār runāju? tā taču manā uztverē nemaz nav cienījama problēma!"

From:[info]nulle
Date:27. Maijs 2012 - 00:56
(Link)
jauks posts
[User Picture]
From:[info]penny_lane
Date:27. Maijs 2012 - 02:59
(Link)
*sirmā, visgudrā un aizsmakušā balstiņā* man arī tā bija. man arī likās, ka es esmu nedziedināmāka par visiem pārējiem, un tad vienu dienu tev cilvēkam paslīd kāja, un tu pat nepamani, jo, vot, ar tevi tā nenotiek, tikai ar citiem, un tad, kod vai nekod to kāju nost, tur vairs nekas nav glābjams.

velnsviņzinkā labāk. bet vienu gan es zinu. nav nekādu vienpašu. ir tikai agrākas vai vēlākas satikšanās. vai agrākas vai vēlākas atklāsmes.

kuras, iespējams, vēlreiz apmet kūleni vienu dienu, tik tālu gan es neesmu tikusi.
[User Picture]
From:[info]f
Date:27. Maijs 2012 - 11:34
(Link)
nē, vienpatis no manis nudien nesanāks, jo attiecības ar cilvēkiem man ir visu laiku, tikai tās ir attiecības ir draudzība :)

pēc cik ilgiem "vientulības gadiem" tev paslīdēja kāja?
[User Picture]
From:[info]penny_lane
Date:27. Maijs 2012 - 13:49
(Link)
nē, nē, nē, jā, man mūžīgi vajadzēja cilvēkus apkārt, īstenībā visgrūtāk pieturēt viņus ir tieši tad, kad tu esi attiecībās. no kurienes tas skumjais stereotips par pamesto sievu, kura saprot, ka nekā cita dzīvē tagad vairs nav.

bet man noteikti bija ļoti aprobežota izpratne par pieķeršanos. vai ļoti brīva. un arī ja es biju nosacītās attiecībās,vienmēr snaikstīju degunu apkārt, izpētot- a ja nu tepat ir kaut kas intersantāks, a ja nu man šito nemaz nevajag. viegli nogarlaikojos un vēl vieglāk krītu azartā.

bet es nesen pamanīju kaut ko diezgan komisku. ja agrāk visās daiļliteratūrās un filmās brīdī, kad galvenais varonis taisās uzmest savu otru pusi, jo atradis kādu piemīlīgāku dūdiņu, es vienmēr iekšēji brēcu "go for it", tad tagad man ir gauži mājsaimnieciska reakcija "fui, nē, cik nesmuki, kā tā var".

un tagad reizēm es ļoti nostaļģiski palasu savus ierakstus šite pirms kādiem trim, četriem gadiem, un visnotaļ apskaužu to piedzīvojumvientulībneatkarībbrīvības sajūtu.

āāāāāāāāārprāc, cik gari. bet, atbildot uz tavu jautājumu, tā kārtīgi to, ka kaut kāds īssavienojums kaut kad noticis, sapratu drusku vairāk kā pirms kāda pusgada: ka tagad nevienu citu nafig nevajag, un ir tik labi, ka labāk vairs nav kur. baigā ievainojamības sajūta, gribētos drusku paaizgaiņāt, bet nesanāk. pēc cik ilgiem gadiem? ēē, es minētu, ka esmu kripucīt kripucīt vecāka par tevi, bet varbūt arī pat ka ne.

[User Picture]
From:[info]f
Date:27. Maijs 2012 - 13:58
(Link)
heh, man atkal tā ideja par to, kā jābūt, galvā ir tik dzīva, ka es pat apzinos, tas varētu būt par šķērsli kaut kam reālam. zinkā, visi tie "tam būtu jābūt šitā, nevis tā, tāpēc šitais nu nekādīgi nevar būt pa īstam un te nekas nesanāks".

"viegli nogarlaikojos un vēl vieglāk krītu azartā." - āmen :) un tad vēl vienmēr tā lūkošanās apkārt, ja nu kāds zaļāks zars, tāpēc nevienam tā īsti nevar pieķerties, mhm. i'd be a horrible girlfriend, ja tas paliktu tāpat arī attiecībās.

a par to ilgumu es jautāju, jo man pēdējās un vienīgās īstās attiecības ar džeku bija pirms septiņiem gadiem, kas pats par sevi man nesagādā problēmas, tikai tas pārsteigtais-šokētais skatiens citu acīs, kad viņi to uzzina. un, savikārt, mans pārsteigtais skatiens, kad kāds paziņo, ka viņš jau sen ir izšķīries. like, 3 months ago :))
[User Picture]
From:[info]penny_lane
Date:27. Maijs 2012 - 14:14
(Link)
pirms septiņiem gadiem? dammit, tad, ja unless tu nocopēji savu pamatskolas bioloģijas skolotāju, tad mums jābūt plus mīnus vienādām.

pirms "tagad" man bija attiecības (klasiskie trīs gadi kā kāds te minēja), kur es biju briesmīga draudzene, un tas laikam nostrādāja kā kaut kāds transition's.
pirms tām man bija "klikšķi" un visabsurdākie, tipa "viss ir ideāli, bet viņam jocīgi uz roku augšdelmiem aug matiņi. vai viss ir ideāli, bet kaut kas kaitinošs smieklos. viss ir ideāli, bet viņš man ir pārlieku pieķēries. nā, forši, bet viņa labākais draugs izskatās vēl kripucīt foršāks... vai jebkas cits".

a trīs gadi bija, ja ne long, tad distance relationships, kur es savā galvā biju iestrādājusi, ka esmu gandrīz brīva meitene, bet man allaž ir kāds, kam trijos naktī piezvanīt. uz beigām jau es biju baiga suņumeitene.

un kaut kā "tagad" nostrādāja tā, ka apzināti un neapzināti, ne pa kam nevienu veco kļūdu. man ir jaunas. meitenīgas, cik briesmīgi ir tas!!! visi šitie: "par ko tu tagad domā?" varianti. pirms tam uzvedības, attiecību modelis man bija puicisks. ja viņiem vajag jūtas un jūtīgumu, lai spēlējas savā smilškastē. bet laikam jau divi puikas heteroseksuālās attiecībās nekam neder.

johaidī, kaut kāda kosmopolitēna priekšpusdiena:)))
[User Picture]
From:[info]f
Date:27. Maijs 2012 - 14:26
(Link)
vispār šai sarunai bija jānotiek naktī, un tad to sauktu par pidžammu ballīti :))

nē, skolotājus liku mierā, bet ķīmijas skolotājs bija gluži cērtams, khehemm

a tādi klikšķi man ir jau pie pirmās satikšanās reizes ever. tas ir tā, it kā es apzināti meklētu, kāpēc tur nekas nevar sanākt. un, protams, es atrodu! ja neatklājas pirmajā reizē, atklājas nākamajā, tas ir likumsakarīgi.

ja viens ir attiecībās vairāk puika, tad otrs ir vairāk meitene, lai arī kādi dzimumi tie būtu, tur, manuprāt, daba ievieš savas korekcijas uzreiz, hehe, bet, jā, vot, nav jau tā, ka satiktajiem būtu problēmas ar vīrišķību. un nav arī tā, ka man būtu problēmas ar sievišķību.

nu tad varbūt tad, kad man būs diusseptiņi. tas vecums man tāds galvā iesēdies jau kopš mazotnes, nez kāpēc.
[User Picture]
From:[info]josie
Date:27. Maijs 2012 - 10:17
(Link)
nedaudz apskaužu, jo es atkal esmu no tām tipiskajām, kurām viss vienmēr nopietni un vajag līdz mūža galam, bet līdz šim viss sanācis tik tā, pa nenopietnam,... jā, nu mēs vienmēr ilgojamies pēc tā, kas mums nav!
[User Picture]
From:[info]f
Date:27. Maijs 2012 - 11:35
(Link)
līdz mūža galam - tā es domāju par precēšanos. viss pārējais - nav akmenī kalts :)
[User Picture]
From:[info]josie
Date:27. Maijs 2012 - 13:47
(Link)
precēšanās man nav no svara, drīzāk būšana kopā ilgtoši (nevis tie klasiskie 3 gadi) un kopā novecošana. nez kādēļ iedomājos, tas būtu tāds izaicinājums, bet, iespējams, mav vienkārši galvā ir rinda klišeju, no kurām ātri jātiek vaļā
[User Picture]
From:[info]f
Date:27. Maijs 2012 - 13:59
(Link)
katru dienu viens un tas pats cilvēks. viņam jābūt ļoti interesantam, gudram un ar lielisku humora izjūtu. nav taču daudz prasību, ne? so where is the problem?
[User Picture]
From:[info]josie
Date:27. Maijs 2012 - 15:11
(Link)
un nedaudz smukākam par mērkaķi. patiešām, nav tak daudz prasīts!
[User Picture]
From:[info]josie
Date:27. Maijs 2012 - 15:17
(Link)
... kaut gan, ja patiesībā, man ir vēl rindiņa visādu lietu, ko gribētos (jo zinu, ka pati varu tās dot) un kkā atdot savu brīvību par puskomplektu ar negribas... līdz ar to dzīvojam kā ir un esam tāpat laimīgi!
From:[info]zirka
Date:27. Maijs 2012 - 14:47
(Link)
gribu nenopietnas attiecības mūža garumā!
[User Picture]
From:[info]f
Date:27. Maijs 2012 - 15:33
(Link)
jā, lūdzu! sanāktu lielisks sludinājuma teksts. kad visi striķi trūks, būs jāsāk publicēties.
[User Picture]
From:[info]mufs
Date:27. Maijs 2012 - 14:48
(Link)
nez, es te jūs palasiju un sapratu,ka laikam vnk vispār sevi nemāku sakontrolēt. jo man ir tā,ka visas manas 3 attiecības izveidojušās no visiem vienīgajiem 3 maniem one-night-stand, un tas vienmēr ir sācies "ai, nu davai vēlreiz, man jau viņš nemaz neder un es nekādā gadījumā nepieķeršos" un tad es attopos vienā brīdī,ka vļipla.
[User Picture]
From:[info]scope
Date:27. Maijs 2012 - 16:41
(Link)
Interesants ieraksts un komentāri.

Lai būtu par tēmu, imho, ir sava burvība kā būšanai vienītī, tā attiecībās, tāpat abiem variantiem ir arī negatīvās puses. Tad arī ik pa laikam sagribās to pretējo bišķi, jo labs ir tas, kā mums nav :)
Par apnikšanu gan grūti saprast - ja ieķeries, tad tā nopietni, then again, tas jau arī katram individuāli.
[User Picture]
From:[info]f
Date:27. Maijs 2012 - 19:16
(Link)
nuja, nuja, jo tā jau man ikdienā ir labi ar sevi vien, un tad vēl ir draugi, līdz pienāk tas viens mirklis, kad šķiet, ka "hmmm, šai mirklī nemaz nebūtu slikti arī citādi".

un tur jau visa sāls - es neieķeros tā, pa īstam.
[User Picture]
From:[info]scope
Date:27. Maijs 2012 - 20:23
(Link)
Citi kaut kā pamanās nokaut to domu par "citādi", bet atkal jau vvz vai tas ir labi, vai slikti.
Būs jāatstāj šis providences ziņā :)
[User Picture]
From:[info]f
Date:27. Maijs 2012 - 20:34
(Link)
da tur nav, ko nokaut, viņa pati nomirst beigta jau pāris mirkļu laikā. parasti tad, kad par to kādam pastāstīts :)
[User Picture]
From:[info]scope
Date:27. Maijs 2012 - 22:22
(Link)
Ak, Tu laimīgā!
[User Picture]
From:[info]f
Date:27. Maijs 2012 - 22:56
(Link)
par ko tad?
[User Picture]
From:[info]scope
Date:28. Maijs 2012 - 06:52
(Link)
Par to, ka tā doma tik ātri pazūd un nav vislaik par to jādomā.
[User Picture]
From:[info]f
Date:28. Maijs 2012 - 08:10
(Link)
viss ir galvā!

> Go to Top
Sviesta Ciba