: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Maijs 27., 2012


[info]penny_lane14:14
pirms septiņiem gadiem? dammit, tad, ja unless tu nocopēji savu pamatskolas bioloģijas skolotāju, tad mums jābūt plus mīnus vienādām.

pirms "tagad" man bija attiecības (klasiskie trīs gadi kā kāds te minēja), kur es biju briesmīga draudzene, un tas laikam nostrādāja kā kaut kāds transition's.
pirms tām man bija "klikšķi" un visabsurdākie, tipa "viss ir ideāli, bet viņam jocīgi uz roku augšdelmiem aug matiņi. vai viss ir ideāli, bet kaut kas kaitinošs smieklos. viss ir ideāli, bet viņš man ir pārlieku pieķēries. nā, forši, bet viņa labākais draugs izskatās vēl kripucīt foršāks... vai jebkas cits".

a trīs gadi bija, ja ne long, tad distance relationships, kur es savā galvā biju iestrādājusi, ka esmu gandrīz brīva meitene, bet man allaž ir kāds, kam trijos naktī piezvanīt. uz beigām jau es biju baiga suņumeitene.

un kaut kā "tagad" nostrādāja tā, ka apzināti un neapzināti, ne pa kam nevienu veco kļūdu. man ir jaunas. meitenīgas, cik briesmīgi ir tas!!! visi šitie: "par ko tu tagad domā?" varianti. pirms tam uzvedības, attiecību modelis man bija puicisks. ja viņiem vajag jūtas un jūtīgumu, lai spēlējas savā smilškastē. bet laikam jau divi puikas heteroseksuālās attiecībās nekam neder.

johaidī, kaut kāda kosmopolitēna priekšpusdiena:)))

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba