extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2018-08-04 09:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Apelācijas Tiesa atbrīvo aktīvistu Tommy Robinson (kuru iesēdināja par apsūdzēto izvarotāju filmēšanu). Tiek atzīts, ka viņu praktiski notiesāja linča tiesā, nedodot ne laika sagatavoties aizstāvībai – notiesāja tajā pašā dienā, kad apcietināja, ne arī konkrēti norādot, kādas viņa darbības pārkāpa likumu. Ja atceros pareizi, tad cibas "juristi" aizstāvēja viņa notiesāšanu, sakot, ka viss bija košeri, kamēr vienīgie, kas iebilda, bija cibas "rupekļi".

Papildinājums: Kā jau paredzēju, pinjons tūlīt sāks locīties, mēģinot novērst uzmanību un nesaprotot, ka probēma šajā gadījumā ir nevis tas, vai T. Robinsons ir vainīgs vai nē (to lai lemj objektīva tiesa), bet tikai tas, ka tiesa bija acīmredzami netaisna un neprofesionāla. Ja tu esi profesionālis šajā sfērā, tad tev tas būtu pašam pirmajam jāredz, nevis jāaizsedzas ar “procesuāli pārkāpumi”. Kauns pār visu ģīmi.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2018-08-04 13:05 (saite)
edit: Pinjons fanos par tiesību sistēmu, kas piesedz bērnu izvarotāju bandas, ja vien tā kaut kā ieriebj muh right wing ļaundariem. Diegabiksis lite, kā jau teicu. Beisiklī, viņš ir no tiem, kas būtu PAR totalitārismu, JA "viņējie" ir pie teikšanas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2018-08-04 14:00 (saite)
Tas tiešām biedē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mansgan
2018-08-05 20:57 (saite)
kas tevi biedē?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]heda
2018-08-06 22:06 (saite)
"Labie un pareizie" cilvēki to jau sen dara - arī UK, skat., piemēram, šo - https://www.thetimes.co.uk/edition/news/forced-marriage-officer-asked-if-iraqi-man-could-date-a-12-year-old-3ngwf9cm2

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?