extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2018-01-05 10:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ha, mana ideja, ka musulmaņu imigrantiem Eiropā vajadzētu mācīt redpill, ir īstenota praksē. Turklāt, pēc raksta var saprast, ka tas tiek darīts ar vismaz daļēju valdības finansējumu.

Protams, ir heiteri, kam tas viss nepatīk. Kaut arī tas ir dīvaini un neloģiski, jo vai tad būtu labāk, ja šie imigranti, neprotot lietas, nodarbotos ar seksuālu uzmākšanos un pat izvarošanu?

Paredzu arī, ka mana otra ieteikuma īstenošana – mācīt redpill jau skolās, vairs nav aiz kalniem. Ja skolās māca, kā uzvilkt prezervatīvu uz peņa, tad būtu dīvaini nemācīt, kā tad līdz tam nonākt visefektīvākajā veidā :)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]slikts
2018-01-12 11:48 (saite)
stulbību proporcijai starp tīmekli un grāmatām būtu nozīme tikai tad, ja tu tās izvēlētos pēc nejaušības principa; nekas netraucē cilvēkiem atlasīt grāmatas, kurās teikts tikai tas, ko viņi vēlas dzirdēt; vēl vairāk, pats grāmatu lasīšanas fakts neko nenozīmē, ja cilvēks īsti neprot lasīt.

piem., tu saki: "[The Science of Intimate Relationships] ir skaidri un gaiši teikts, ka feministu idejas šajā jautājumā zinātne neapstiprina". tikmēr citāts no grāmatas: "I have criticized radical versions of feminism at times, so it is worth pointing out that evolutionary theory and feminism are at one in postulating the widespread tendency of men to attempt to control the sexuality of women [...]."

kā izrādās, izglītotam autoram ir niansēts skatpunkts un spēja nošķirt atsevišķas idejas no kopuma.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2018-01-12 15:22 (saite)
LOL, redpill 100% piekrīt šai idejai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]slikts
2018-01-12 16:15 (saite)
es atbildēju uz apgalvojumu "[grāmatā] ir skaidri un gaiši teikts, ka feministu idejas šajā jautājumā zinātne neapstiprina" ar citātu no grāmatas par zinātnes apstiprinātu feministu ideju, kā arī atrunu, ka autors nevispārinot par feminismu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2018-01-12 16:26 (saite)
LOL, feministu ideja ir, ka tam jādara gals. Šī grāmata to neapstiprina.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]slikts
2018-01-12 17:23 (saite)
tā ir aprakstoša nevis normatīva ideja; grāmata nerunā par tās morālo aspektu, attiecīgi tā nav par vai pret to. kā arī, no ievada un fragmentu lasīšanas, šī grāmata apzināti izvairās būt normatīva; autors speciāli atrunā, ka darba mērķis ir ieskats zinātniskajā literatūrā nevis pašpalīdzība

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?