extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2023-01-30 07:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pandēmijas laikā visriebīgākā bija šī nepārtrauktā gaslaitošana – ka jebkurš iebildums un bažas par īstenoto politiku tika automātiski norakstīts kā konspirācijas teorija, kovididiotu murgi, folijas cepures un dažreiz vienkārši kā psihopātija. Daži cibā joprojām nodarbojas ar šo gaslaitošanu.

Klasisks piemērs šim: https://twitter.com/munnwez/status/1619654470694236162

Tagad izrādās, ka ir oficiāli ieraksti, ka armija izspiegoja mājsēžu kritiķus. Tas ir pilnīgi nesaprotami, jo atceros, ka UK lēmums par mājsēdēm tika pieņemts ar lielu svārstīšanos. Bija ļoti liela iespēja, ka UK būtu gājusi Zviedrijas modeli.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2023-01-30 19:34 (saite)
Šie jauno laiku buliji ir vāji cilvēki, kuri grib sasniegt varas sajūtu grupējoties līdzās varaskāriem miljardieriem un viņu kontrolētu birokrātu/propagandas mediju armijai. Laikam rada kopības un kolektīvā spēka sajūtu līdzīgi kā visai tai merzotai, kas bija Sarkanā Terora footsoldiers. Starp citu arī krieviem, kas akli atbalsta savas matuškas agresijas pret kaimiņiem. Papildus vēl iespējam dabūt sev kādu īslaicīgu labumiņu, parādot cik pakļāvīgs varai esi. Tādu cilvēku ir daudz un es tādus redzēju jau bērnības/agros pusaudžu gados.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?