extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2023-01-28 08:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ko lai ātri šorīt uzraksta?

Vislielākos darba laika (tātad finansiālos) zaudējumus rada visparastākā saaukstēšanās. Agrāk tika mēģināts izveidot vakcīnas, kas varētu to apturēt vai samazināt, bet tās nestrādāja. Arī mēģinājumi ierobežot slimības izplatības sezonālos viļņus ar aicinājumu uz simptomātisko slimošanas laiku izolēties un neiet uz darbu, nedeva nekādus rezultātus.

Tieši tas pats bija sagaidāms, ka tas notiks ar kovidu, jo tas bija ļoti līdzīgs šiem saaukstēšanās vīrusiem. Vienīgā atšķirība bija, ka tas bija jauns vīruss, kuru mūsu imūnsistēma vēl nebija redzējusi, tāpēc tas bija tik kaitējošs gados vecākiem cilvēkiem un citiem ar nomāktu imūnsistēmu.

Balstoties uz šo pamatinformāciju, tieši to es jau paredzēju kovida pandēmijas sākumā. Kādu brīdi es noticēju big pharma datiem, ka kovida vakcīnas ir ļoti efektīvas. Izrādījās, ka tās tādas nav, un rezultāti bija līdzīgi kā ar iepriekšējiem saaukstēšanās vīrusiem. Šis cietais rieksts joprojām nav pārkosts.

Vēl interesanti, ka izrādās Dr. Fauči jaunībā bija pētījis, ka Spāņu gripas epidēmijas laikā lielāka mirstība bija nevis no gripas vīrusa, bet no bakteriālām blakussaslimšanām (pneimonijas jeb plaušu karsoņa), kuru izraisīja – maskas. Viņš bija secinājis, ka maskas ne tikai nebija efektīvas, bet vēl vairāk pasliktināja stāvokli.

Lai jums visiem jauka nedēļas nogale!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2023-01-29 01:22 (saite)
Tu nosprāgsi no trombiem. Jūs visi esat pelnījuši dabūt savu vaxxīnu nāvi, stulbeņi un pretekļi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?