extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2023-01-28 08:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ko lai ātri šorīt uzraksta?

Vislielākos darba laika (tātad finansiālos) zaudējumus rada visparastākā saaukstēšanās. Agrāk tika mēģināts izveidot vakcīnas, kas varētu to apturēt vai samazināt, bet tās nestrādāja. Arī mēģinājumi ierobežot slimības izplatības sezonālos viļņus ar aicinājumu uz simptomātisko slimošanas laiku izolēties un neiet uz darbu, nedeva nekādus rezultātus.

Tieši tas pats bija sagaidāms, ka tas notiks ar kovidu, jo tas bija ļoti līdzīgs šiem saaukstēšanās vīrusiem. Vienīgā atšķirība bija, ka tas bija jauns vīruss, kuru mūsu imūnsistēma vēl nebija redzējusi, tāpēc tas bija tik kaitējošs gados vecākiem cilvēkiem un citiem ar nomāktu imūnsistēmu.

Balstoties uz šo pamatinformāciju, tieši to es jau paredzēju kovida pandēmijas sākumā. Kādu brīdi es noticēju big pharma datiem, ka kovida vakcīnas ir ļoti efektīvas. Izrādījās, ka tās tādas nav, un rezultāti bija līdzīgi kā ar iepriekšējiem saaukstēšanās vīrusiem. Šis cietais rieksts joprojām nav pārkosts.

Vēl interesanti, ka izrādās Dr. Fauči jaunībā bija pētījis, ka Spāņu gripas epidēmijas laikā lielāka mirstība bija nevis no gripas vīrusa, bet no bakteriālām blakussaslimšanām (pneimonijas jeb plaušu karsoņa), kuru izraisīja – maskas. Viņš bija secinājis, ka maskas ne tikai nebija efektīvas, bet vēl vairāk pasliktināja stāvokli.

Lai jums visiem jauka nedēļas nogale!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2023-01-28 12:24 (saite)
Interesanti, ka "spāņu gribu" pamanīja tikai daudzus gadus pēc tās. Melīgajos medijos un melīgajā akadēmijā. Kad tā reāli notika, neviena avīze, jo īpaši pašā Spānijā, no kuras tā itkā izcēlās, nebija ne ziņas. Čumka, kā krievi saka.

(Atbildēt uz šo)


[info]antiprojekcija
2023-01-28 20:09 (saite)
Nu ko, transformācija ir galā. Nodod sveicienus mapatam ar resort.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]extranjero
2023-01-28 20:12 (saite)
Kāpēc tu šeit nāc spamot?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antiprojekcija
2023-01-28 23:14 (saite)
Tāpēc, ka pēc visas Tavas lielīšanas ar medicīnisko izglītību, racionalitāti un rakstu analizēšanu, lētticīga uzķeršanās uz šīm muļķībām (par maskām, kas izraisa pneimoniju) man vienkārši norauj pauri. Vismaz 3 minūtes varēji padomāt pirms postot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2023-01-28 23:22 (saite)
Kas tieši tev šķiet nepārdomāti vai neracionāli?

Ja tu gribi izrādīti savu troļļošanas prasmi, tad neraksti šeit,

Es nekur neteicu, ka maskas izraisa pneimoniju veseliem cilvēkiem. Ja tu tā saprati, tad esi pārsteidzies ar secinājumiem un izlasi visu lēnām, ar lielāku teksta analīzi un kritiku.

Vienkārši maskas lietojot, sakrājas mitrums iekšienē, kas ir laba vide baktēriju augšanai. Cilvēki, kuriem ir vārīga situācija gripas dēļ, baktērijas izraisa blakussaslimšanu un pneimoniju un nāvi. Kas tieši tev nav skaidrs šajā cēloņsakarībā.

Tas nav nekas absolūti pierādīts, bet tas ir, ko pētīja Dr. Fauči. Viņa pētījums par to ir publicēts, un kā tāds nav nekas īpašs vai kontroversiāls. Tikai neliela skrūvīte visā pierādījummedicīnas ēkā.

Kas ir interesanti, ka kādā pandēmijas brīdī visi, ieskaitot pašu Dr. Fauči, aizmirsa par pierādījummedicīnu, par pētījumiem, kurus paši bija veikuši, un lika visas likmes uz maskām, ka tās pasargās vai vismaz ierobežos kovida izplatību. RCT pētījumi gan parādīja, ka efektivs ir minimāls un joprojām nav nekādu pierādījumu, ka maskas kaut ko dod.

Lūk, tam gan vajadzētu noraut tev pauri.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2023-01-28 23:38 (saite)
ka efektivs ir minimāls > ka efekts ir minimāls

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]antiprojekcija
2023-01-28 23:46 (saite)
Jā, diemžēl tikai nedz Fauči, nedz kādam citam ir šāds pētījums, jo tās ir vienkārši kovidiotu izfantazētas muļķības. Problēma ir tajā, ka "pierādījummedicīnas ēka" Tavā galvā ir galīgi šķība, jo tai jau labu laiku ir mazs sakars ar realitāti. Tev pašam nav wake-up call, ka notici pilnīgiem safabricējumiem?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2023-01-28 23:51 (saite)
Šeit tu dzīvo pilnīgās fantāzijās. Šis pētījums par to, ka Spāņu gripas slimniekiem ir pazīmes, ka viņi drīzāk nomira no bakteriālas pneimonijas, ir publicēts un vari to izlasīt. Un jā, Fauči ir tikai viens no autoriem pašās beigās.

Ir skaidrs, ka tu troļļo. Lūdzu, neraksti vairs. Man tādi troļļotāji šeit nav vajadzīgi. Vai tev tas ir skaidrs jeb vēl kaut kā īpaši jāpaskaidro?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antiprojekcija
2023-01-29 01:09 (saite)
Iebildums, protams, ir pret, citēju, "kuru izraisīja – maskas", kas ir pilnīgs kovidiotu izfantazējums, kuram esi nekritiski noticējis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-01-29 01:22 (saite)
Tu nosprāgsi no trombiem. Jūs visi esat pelnījuši dabūt savu vaxxīnu nāvi, stulbeņi un pretekļi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]extranjero
2023-01-29 01:29 (saite)
Pirmkārt, tu lamājies.

Otrkārt, tu lieto vārdu “kovidiots”, kas ir aizskarošs.

Treškārt, tu saki, ka es tam esmu nekritiski noticējis.

Ceturtkārt, es nekur nesaku, ka tas ir stingri pierādīts vai ka tas ir jāpieņem kā pierādīts.

Piektkārt, es to vienkārši aprakstu kā iespējamu cēloņsakarību, kurai ir vajadzīgi tālāki pētījumi.

Sestkārt, tu nesāki ar to, par ko tev ir iebildumi, tu sāki ar apvainojumiem.

Septītokārt (vai septiņkārt, lol): ieraksts pat nav par to, kas bija Spāņu gripas laikā. Pārāk jau grūti ir pētīt sen mirušus cilvēkus. Tas ir par to, ka pandēmijas laikā tādi kā Dr. Fauči aizmirsa par visiem pētījumiem (ne obligāti viņa paša veiktajiem), ka maskas neko nedod pret gripu un citām epidēmijām. Arī jaunākie pētījumi to apliecina. Kas tieši notika šajā laikā starp pandēmijas sākumu un pašreizējo brīdi, ka maskas vietām bija jāpadara par obligātām? Nu tieši kas? Visdrīzāk jau tieši tas pats, kas tev šobrīd liek apsaukāties.

Astotokārt, man bija jāuzraksta visi iepriekšējie 7 punkti, lai dekonstruētu tavu troļļošana. Jā, tā tiešām ir tik dziļa, ka to nevar vienkāršāk atšķetināt.

Devītokārt, tu joprojām neesi sapratis, ko nozīmē vārdi “neraksti vairs šeit”.

Desmitokārt: Tavs aicinājums “būtu 3 minūtes padomājis” ir nevietā, jo es par šo problēmu, kāpēc uz pandēmijas laiku maskas tika pasludinātas par obligātām, bet pirms pandēmijas un tagad atkal atzīst par neefektīvām, jo tas labāk atbilst pierādījummedicīnai, esmu domājis mēnešiem. Ja tev uz to ir atbilde, tad liec lietā. Bet tev tās nav, tāpēc tu tikai troļļo.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?