extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2022-12-06 12:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man arī likās dīvaina tā TV Lietus ziņa, kur žēlo krievu kareivjus, ka viņiem salst kājas, bet nežēlo par to, ka viņus tik un tā drīz nošaus (galvenais, ka ar siltām zeķēm kājās). Bet vai nu šīs nelielās kļūdas dēļ vajadzēja viņus uzreiz slēgt? Var taču turpināt dialogu pat ar pretēja (naidīga) viedokļa paudēju. Atceros, kā šis kanāls bija sašūmējies par pieminekļa gāšanu, bet tādējādi dodot iespēju dažiem labi paskaidrot savu pozīciju, kāpēc tā ir pareizi.

Bet nu droši vien šeit nospēlēja cilvēciskais faktors. Tā vietā lai nožēlotu pateikto un solītos tā vairs nekad nedarīt, tur droši vien sākās iespītēšanās – mēs esam dižena nācija, ko gribam, to teiksim, un ne jūs mums te likumus rakstīsiet. Skaidrs, ka viņiem aizmirsies, ka mēs šeit tomēr rakstīsim likumus.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]iokaste
2022-12-06 14:36 (saite)
ir tikai loģiski, ka krievi atbalsta savu armiju grūtā brīdī.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]extranjero
2022-12-06 14:44 (saite)
Zini, man arī tas liekas pilnīgi normāli. Varbūt tāpēc, ka esmu autists un mani neietekmē emocionālais slogs, ka tā ir okupantu armija. Kas ir ārkārtīgi ironiski, jo cilvēki parasti domā, ka autistiem nav prāta teorijas, kas ļauj paskatīties uz lietām no cita cilvēka redzējuma.

Bet man likās neloģiski rūpēties par šiem kareivju dzīves apstākļiem, nerūpējoties par to, ka viņi visdrīzāk drīz kritīs kaujās. Katru dienu Ukrainā nošauj ap 500 krievu kareivju, un ja tic prognozēm, ka pēc zemes sasalšanas karadarbība tikai kļūst aktīvāka, tad kritušo skaits dienā var pieaugt vēl vairāk.

Citiem vārdiem, atbalsts par karavīru zeķēm nav īstens atbalsts šiem karavīriem. Tas ir tikai atbalsts Krievijas armijas cīņas spējām, kurā tiek upurēti šie kareivji. Tas arī atklāj viņu patiesās kārtis.

Vispārīgi 500 kritušu kareivju dienā ir ārkārtīgi daudz. Es mācījos pamatskolā, kurā bija 200 skolēnu. Visus es pat nepazinu, bet kopumā apzināties, ka katru dienu tiek nogalinātas vismaz divas šādas skolas ir ārkārtīgi traģiski. Visi tavi draugi, klasesbiedri, pat tādi, ar kuriem tu ne reizes neesi runājis šajā skolā – visi nošauti pa tīro. Katru dienu, dienu no dienas. Cik tas ir bezjēdzīgi, ļauni un nežēlīgi. Kāpēc viņiem ir jāmirst par kaut kāda slima večuka ambīcijām? Bet te kāds uztraucās par viņu zeķēm...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-12-06 20:11 (saite)
Večuks un visi tie citi runājošie pauri zombijkastē gan tur pilnīgi ņipričom. Peškas, lai plebam ir uz ko novirzīt savas emocijas un turpināt nedomāt, nesekot līdzi procesiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?