extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2022-10-19 07:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Viss ir pareizi, ka Pfizer un citu ražotāju vakcīnu pētījumi neskatīja, vai vakcīnas ierobežo kovida infekcijas pārnesi. Tur nav nekādas konspirācijas vai kļūdu. Kas bija kļūda un nepamatoti, bija apgalvot, ka šīs vakcīnas nodrošinās pūļa imunitāti, jo loģiski, ka bez datiem par to, kā tās ierobežo infekcijas pārnesi, neko tādu nevar ticami apgalvot. Diemžēl, Pfizer izteica apgalvojumus šādā saistībā, un ir pamats uzskatīt, ka tā bija nelikumīga vakcīnu reklāma.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dombrava
2022-10-19 08:54 (saite)
Bet spkc info lapā par Phizer, kas bija pieejama visiem, nekur nebija teikts, ka vakcīna nodrošinās pūļa imunitāti. Tur gandrīz uz visiem jautājumiem bija atbilde - nav datu, tiek turpināti pētījumi. Vai tad kāds pērk zāles, balstoties tikai reklāmā? Diemžēl šoreiz reklāma bija kā sabiedriskā doma.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]extranjero
2022-10-19 08:58 (saite)
SPKC nav Pfizer lapa. Pfizer tviterī rakstīja, un arī Pfizer ģenerāldirektors tviterī rakstīja, ka vakcīnas ir svarīgas, lai nodrošinātu pūļa imunitāti.

Tu nevari tā argumentēt – ka bija publiski paziņojumi no Pfizer, bet vai tad, kāds pērk zāles, pamatojoties uz šiem apgalvojumiem? Protams, ka šādi publiski paziņojumi ietekmē sabiedrisko domu, arī to, ka politiķi (nevis SPKC) pieņēma lēmumu par vakcīnu mandātiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2022-10-19 09:24 (saite)
Tātad šo dezinformāciju Pfizer un citu korporāciju pilnvaroti veica pie varas esošie politiķi un žurnālisti? Var jau būt, lai gan es konkrēti atceros kā (((Borla))) lielījās par milzīgo efektivitāti infekcijas ierobežošanā. Galu galā valdību un mediju tiražētais mīts par to, kā šī ir nevakcinēto pandēmija un nevakcinētie ir vecmāmiņu slepkavas no kaut kurienes radās un kalpoja par pamatu aparteīdam.

Jebkurā gadījumā so much for trust the science. "Mēs nezinājam, vienkāŗsi melojām uz labu laimi un izmantojām šos melus, lai tiesiski diskriminētu vienu sabiedrības daļu"

(Atbildēt uz šo)


[info]mapats
2022-10-19 09:41 (saite)
Īsumā: krāpšana un varas izmantošana lielā apmērā, masu slepkavības un slepkavību mēģinājumi, vai vēl īsāk - genocīds.

(Atbildēt uz šo)


[info]gnidrologs
2022-10-19 13:36 (saite)
Btw, vai par to, ka jauni cilvēki lielā skaitā ies prom ar sirdi arī faizers patiesībā brīdināja?

(Atbildēt uz šo)


[info]3koma14vs007
2022-10-19 20:32 (saite)
Viss no faizer bija meli, bet Tu nez kāpēc centies vismaz daļēji attaisnot viņu melus.
Kāpēc?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]extranjero
2022-10-20 06:07 (saite)
"viss bija" nav arguments. Arguments ir, ja konkrēti norādīts – meloja par X un Y un Z.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?