extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2016-09-11 21:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kārtīga aplaušanās tiem, kas aizstāv Ukrainu kā nevainīgu upuri. Lūk, Latvija konficē kaut kur ap 50 miljonus no Ukrainas budžeta nozagtās naudas, jo Ukrainas valdība pat nesadarbojas šī nozieguma izmeklēšanā.

Es neaizstāvu Krievijas agresiju un visus pārējos pigorus, bet jau no paša sākuma par šiem konfliktiem man bija skaidrs, ka Krievija to dara tāpēc, ka var to brīvi izdarīt, un paši ukraiņi ir tik korumpēti, ka viņi neko nedarīs, lai nepieļautu šīs lietas. Tas liek parādīt notiekošo citā gaismā. Arī to, ka Krievija nav tik liels bubulis kā mūs biedē, un daudz svarīgāk ir pašiem nekļūt korumpētiem un vājiem.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2016-09-12 16:05 (saite)
Tajā, kurā deklarēti, obv.

Bet jā, es piekrītu, ka sistēma kādā darbojas pašvaldības šķiet pastulba. Tas Rīgas sabtransa fašisms it kā no vienas puses ir loģiski saprotams, jo tu iegūsti labumu no Rīgas infrastruktūras, tikmēr dzīvo un maksā visādas naudiņas no Rīgā nopelnītā, citai pašvaldībai. No otras puses tā ir krišāņa pareizi pieminētā problēma, ka Rīga padarīta par teju visu Latviju, kur vairums pārējo pilsētu kalpo par guļamrajoniem un nevar pretendēt uz tādām labierīcībām un pakalpojumiem kā galvaspilsētā.

Bet tā ir problēma, kura ir 100% lokāla, Latvijas. Aizdomāties līdz ''šito rajonu varētu pievienot citai valstij'' (no kā viss sākās) te varētu spēt tikai extrajenero. D:

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2016-09-12 16:09 (saite)
tu gadījumā neesi viens no tiem, kam patīk piesaukt vēsturi vietā un nevietā? :)

lūk, valkas gadījums ir čista vēsturiska netaisnība, jo vēsturiski tā ir viena pilsēta, kas vēlāk sadalīta starp divām valstīm. un tas nav unikāls gadījums pasaules vēsturē, kad tā notiek, un parasti šo problēmu risina, ē, savādāk (mājiens ar mietu - legalizējot lūphoulu, ko pašlaik jau izmanto valkieši).

par rīgu man arī ir ko teikt :D bet jūtos pietiekami izteikusies

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2016-09-12 16:25 (saite)
Nē nu es viņus cilvēciski saprotu un tā dabiski ir problēma. Tiesa, tas attiecas uz daudzām mazpilsētām. Es dzīvoju Saulkrastos un man arī jābrauc 50km uz Rīgu, lai kārtotu lietas, vai tiktu pie ārsta, jo šajā sūnu ciemā domei uztrauc tikai atpūtnieku un tūristu pievilināšana, nevis vietējās saimniecības stāvoklis, kas nav mainījies kopš 90ajiem. Rīgu kā hegemonu būtu jāiznīcina.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2016-09-12 16:29 (saite)
rīga kā hegemons nav veidojusies mākslīgi un līdz ar to nevar tikt mākslīgi iznīcināta. par to, ka līdzsvars nav visai veselīgs, piekrītu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?