extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2022-09-05 13:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kāds cibiņš rakstīja:

>> nemaz nerunājot par to, ka zaļie un zemnieki ir nosacīti pretējos ierakumos, tāpēc šāda apvienība ir absurda.
tas tākā konservatīvie liberāļi.

Zaļi un zemnieki nav pretējos ierakumos. Nerunāsim par Latvijas politisko vidi, jo tas ir smags jautājums, bet fakts ir tāds, ka zemnieki vienmēr ir bijuši un būs zaļi. Augi ir zaļi, tie patērē CO2 un saules enerģiju, lai sintezētu pārtikas vielas.

Man kādreiz arī ļoti patika zaļie tieši tāpēc, ka es esmu no laukiem, un man nepatika pilsētas. Pārāk daudz asfalta, rūpnīcu, lielu dzelzsbetona celtņu, liels stress un daudz mašīnu. Laukos ir zaļi ainaviski lauki, miers un klusums. Kur gan var būt vēl zaļāk? It īpaši jau tiem, kas dzīvo Latvijā, netālu no kāda meža vai upes. “Zaļie” kā politiskā partija jau ir aizgājuši tādos murgos, ka nostājas pret saviem pamatiem un vairs nezina, ko zemnieki dara un kāpēc viņi ir vajadzīgi.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]teja
2022-09-05 20:02 (saite)
zaļie un zemnieki arī visur Eiropā, tostarp ES līmenī, ir pretējos ierakumos - lielākajā daļā lauksaimniecības politikas balsojumu un apm 70% vides/klimata balsojumu

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]extranjero
2022-09-06 02:20 (saite)
Tiešām pārsteidzoši. Kas tad šiem nepatīk par zemniekiem?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]teja
2022-09-06 13:16 (saite)
zemnieku (kurus kā politisku grupējumu veido tieši lielzemnieki un industriālie zemnieki) interesēs ir monokultūras, minerālmēsli un pārtikas piedevas, lēta degviela, savukārt zaļie cīnās par bioloģisko daudzveidību un izmešu mazināšanu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2022-09-06 13:21 (saite)
Zemnieki nav pret bioloģisko daudzveidīgu, viņiem interesē pabarot tautu un nopelnīt arī kādu rubli ar to. Monokultūras un minerālmēsli ir tikai vajadzīgais līdzeklis, kas vairo zaļumu. Ja būtu pieejamas vēl lētākas tehnoloģijas pārtikas audzēšanai, tad zemnieki būs pirmie, kas tās ieviesīs. Faktiski jau arī zemnieki ir tieši tie, kas tās pēta un meklē.

Zaļo izpratnē izmešu samazināšana ir pielīdzināma hara-kiri. Izdari pašnāvību un tu būsi samazinājis izmešus. No cilvēku viedokļa tas ir absurdi, jo izmeši kā tādi ir mūsu dzīvības uzturēšanas avots. Tu nevari atņemt mums dzīvību. Zaļie ir kļuvuši par kaut kādu nāves partiju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2022-09-06 13:37 (saite)
Vis, par ko "zaļie" cīnās ir lielāka nodokļu nasta un aizliegumi, kas neietekmēs bagātos, bet padarīs dzīvi daudz nekvalitatīvāku vidējam aritmētiskam. Viņi ir lielbagātnieku klanu un megakorporāciju noderīgie idioti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2022-09-06 18:48 (saite)
zaļie necīnās, zaļie imitē.

Cīnīties par daudzveidību un izmešu samazināšanu ir

a) būvēt AES
b) vertikalizēt lauksaimniecību
c) izmantot ģenētiski modificētus uzlabotus organismus

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]formica
2022-09-06 02:03 (saite)
Zaljie ir tikvien zalji kaa arbuuzi

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?