extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2022-08-13 12:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Hedera apgalvo, ka Kanādā bija genocīds pret indiāņu bērniem, jo bērnu mirstība bija lielāka, jo viņi dzīvoja sliktos apstākļos un slimoja ar tuberkulozi.

Un tas bija genocīds tāpēc, ka bērniem izmēģināja efektīvu BCG vakcīnu, kas novērš saslimšanu ar tuberkulozi, un izoniazīdu, ar kuru ārstē tuberkulozes infekciju. Un šajā procesā noteikti netika saņemta vecāku informētā piekrišana.

Lai jau būtu. Ko jūs teiksiet ar to, ka daudzas valstis šobrīd bērniem, no kuriem jau 90% bez sekām ir izslimojuši ar kovidu, liek vakcinēt ar kovida vakcīnu, kura nav pētījumos pierādīta kā efektīva saslimšanas samazināšanai? Pētījumi ir balstīti tikai uz netiešiem rādītājiem kā antivielu titru, tātad faktiski tā ir eksperimentāla, kuras ieguvums bērniem ir ļoti apšaubāms. Vakcīna it kā nav obligāta, bet tomēr daudzos gadījumos nevakcinētiem ir ļoti grūti, jo skolas neņem pretī, neļauj ceļot pāri robežām utt.

Vai tas ir genocīds vai nav? Es teiktu, ka tas ir ļoti slikti, bet genocīds īsti nav, bet hedera grib apgalvot, ka ir? Kurš var palīdzēt to izšķirt?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hedera
2022-08-13 21:42 (saite)
Tas nav nekas mūsdienās izdomāts, pašas reliģiskās organizācijas, kas piedalījās bērnu atņemšanā, ir izteikušas nožēlu un atvainošanos jau kopš 80.tajiem. Bet tev jau, protams, viss labāk zināms, jo jau vakardien uzzināji par šo tēmu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-08-13 21:51 (saite)
Izteikušas nožēlu un citādi zemojušies (((globālā kapitāla))) priekšā. Tas tikai met ēnu uz Katoļu baznīcas vadības mugurkaulu, ne par vēsturi, kur kristīgā kultūra gandrīz nemainīgi ietekmēja vietējās tautas tikai pozitīvā gultnē, mūsu pašu bāliņu tauta tam piemērs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]extranjero
2022-08-13 22:06 (saite)
Tu tāpat kā dzeltens mētājies ar apgalvojumiem, ka es kaut ko esmu uzzinājis tikai vakar. Bet šis Skota Aleksandra raksts ir no 2016. gada un es viņu izlasīju droši vien arī šajā gadā.

>> For example, when white American educators taught Native American children to identify with white American culture and ignore the old ways, that was inappropriate and in some senses “genocidal” if the aim was to destroy Native Americans as a separate people.

un tālāk..

>> This is true in every case except with the cultures we consider our outgroups – in the US, white Southern fundamentalist Christian Republicans; in the UK, white rural working-class leave voters. In both cases, their ignorance is treated as worthy of mockery, their religion is treated as stupidity and failure to understand science, their poverty makes them “trailer trash”, their rejection of economic-growth-at-all-costs means they are too stupid to understand the stakes, and their desire to protect their obviously inferior culture makes them xenophobic and racist.

Kaut kādas detaļas es joprojām nezinu, bet par kopējo ideju es esmu zinājis, ne divas nedēļas, ne divus gadus, bet nedaudz vairāk.

Līdzīgi bija ar maniem iebildumiem par vakcīnu mandātiem. Rindām stājās, lai pateiktu kāds es esmu idiots, kurš droši vien šos iebildumus ir tikai vakar izdomājis. Tāpēc es ieliku to rakstu par Atula Gavandes grāmatu, kas bijau tika izlasīta 2015. gadā.

Tāpēc, lūdzu, nemētājies ar uzbraucieniem, ka citi neko nezina.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?