extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2021-09-30 17:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūsdienu idiotisms – velosipēdisti domā, ka maskas sniedz lielāku drošību nekā ķiveres. Tur pat pieminēti velosipēdisti, kas pārkāpj visus drošības principus – brauc ar austiņām ausīs, nepareizā virzienā apļos, tas ir, dara lietas, kas rada īpaši lielu apdraudējumu. Bet ja tev ir maska, tad tu esi neievainojams, ha, ha!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antiprojekcija
2021-10-02 13:10 (saite)
Kā vērtē šo? Kāpēc aicina ātrāk ieviest papildus ierobežojumus? Histēriķis, kas neciena ārstus? Crisis actor?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2021-10-02 13:13 (saite)
Tur prasa maksāt, lai izlasītu.

Bet vispārīgi – ko anesteziologs var zināt par to, kādi pasākumi samazina infekcijas izplatīšanos? Tās ir tik dažādas lietas, ka tikpat labi pavāram varētu jautāt, kā ārstēt sirds slimības.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antiprojekcija
2021-10-04 13:53 (saite)
Un šie? Arī neko nesaprot? Visi idioti, izņemot [info]extranjero?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2021-10-04 14:15 (saite)
Vēlreiz – par kādiem pasākumiem vispār ir runa? Tur es redzu tikai vispārīgus, nepierādītus apgalvojumus.

Kāpēc tu domā, ka kādai ārstu organizācijai vispār ir kompetence par infekcijas izplatīšanos apstākļiem sabiedrībā? Viņi saka – pasaules pieredze liecina. Pasaules pieredze arī liecina, ka vairums obligāto pasākumu nestrādā.

Kāpēc šīs ārstu organizācijas neko nesaka par to Madonas ārsti, kas aicina nevakcinēties, jo vakcīnas padara cilvēkus neauglīgus?

Kāpēc šīs organizācijas ļoti negrib, ka Latvijā pie vakcinēšanas ķertos arī farmaceiti? Šis ir vairāk no iekšējiem kanāliem saņemts, bet šie iebildumi ir praktiski ir viens no galvenajiem iemesliem.

Šis raksts ir ļoti politisks. Viņu runā, cik ļoti vakcinācija ir būtiska, bet paši tai pašā laikā liek šķēršļus, lai to reāli veicinātu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antiprojekcija
2021-10-06 16:50 (saite)
Neticami, aizvien vairāk to muļķu, vai ne? Tu joprojām vienīgais gudrais?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2021-10-06 18:05 (saite)
Es pat nespēju iedomāties, kā viņi skaitīs un noteiks kontaktu skaitu sabiedrībā. Turklāt šī ideja jau cibā ir izsmieta – ja konkrētam cilvēkam visi kontakti ir vajadzīgi (ģimene, bērni, vīrs, sieva un darbs), tad ieteikums viņam samazināt tos izklausās kā no muļķa nākoša pamācība.

To, ko var darīt, ir samazināt superizplatītāju pasākumus. Piemēram, neatļaut lielas pulcēšanās nevēdināmās telpās – koncerti, sporta pasākumu utt. Bet pat tie man šķiet nav īpaši efektīvi.

Turklāt man ļoti nepatīk, ka tu manipulē ar ziņām, selektīvi citējot un pagriežot to tā, it kā tās būtu vienīgais viedoklis un it kā es būtu vienīgais, kas uzskata, ka mājsēdes un līdzīgi ierobežojumi ir nesapratīgi. Varbūt būsi dzirdējis par Greitbaringtonas deklarāciju?

Un vēl dziļāka analīze, kāpēc pastāv atšķirīgi uzskati ir šeit: http://klab.lv/users/extranjero/199638.html

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?