extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2021-09-30 17:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūsdienu idiotisms – velosipēdisti domā, ka maskas sniedz lielāku drošību nekā ķiveres. Tur pat pieminēti velosipēdisti, kas pārkāpj visus drošības principus – brauc ar austiņām ausīs, nepareizā virzienā apļos, tas ir, dara lietas, kas rada īpaši lielu apdraudējumu. Bet ja tev ir maska, tad tu esi neievainojams, ha, ha!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antiprojekcija
2021-10-06 16:50 (saite)
Neticami, aizvien vairāk to muļķu, vai ne? Tu joprojām vienīgais gudrais?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2021-10-06 18:05 (saite)
Es pat nespēju iedomāties, kā viņi skaitīs un noteiks kontaktu skaitu sabiedrībā. Turklāt šī ideja jau cibā ir izsmieta – ja konkrētam cilvēkam visi kontakti ir vajadzīgi (ģimene, bērni, vīrs, sieva un darbs), tad ieteikums viņam samazināt tos izklausās kā no muļķa nākoša pamācība.

To, ko var darīt, ir samazināt superizplatītāju pasākumus. Piemēram, neatļaut lielas pulcēšanās nevēdināmās telpās – koncerti, sporta pasākumu utt. Bet pat tie man šķiet nav īpaši efektīvi.

Turklāt man ļoti nepatīk, ka tu manipulē ar ziņām, selektīvi citējot un pagriežot to tā, it kā tās būtu vienīgais viedoklis un it kā es būtu vienīgais, kas uzskata, ka mājsēdes un līdzīgi ierobežojumi ir nesapratīgi. Varbūt būsi dzirdējis par Greitbaringtonas deklarāciju?

Un vēl dziļāka analīze, kāpēc pastāv atšķirīgi uzskati ir šeit: http://klab.lv/users/extranjero/199638.html

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?