jā un nē ([info]dzeltens) rakstīja,
@ 2022-02-25 20:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Antivakserisms exposed!

https://www.delfi.lv/atmaskots/kremla-propagandas-izplatitaji-melo-par-krievijas-iebrukumu-ukraina.d?id=54098036

Paldies, Delfi, par rakstu! Pats "brīvības modinātājs", šķiet, savu eseju jau izdzēsis. Laikam par traku pat priekš covid noliedzējiem.

UPD. Tomēr nē, nav izdzēsis https://www.facebook.com/sensejs.aivis/posts/457624502738917


Tiem, kas kā vienmēr tankā - viens no galvenajiem antivakseru darboņiem Latvijā. Turpiniet ticēt Davosas forumam, lohi!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2022-02-25 22:20 (saite)
sargi aknas

(Atbildēt uz šo)


[info]extranjero
2022-02-25 23:35 (saite)
Kāds vispār sakars šim ar antivax? Izskatās, ka tur ir problēma ar Krievijas agresijas apoloģētismu nevis antivax.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dzeltens
2022-02-26 14:23 (saite)
Ja tu nebūtu tankā, tad zinātu, ka šis čalis ir redzamākā LV "Brīvvalsts TV" seja, kas atpazīstamību ieguma ar izjustām esejām par ļaunajiem globālistiem, plāndēmiju, Davosas forumu, New World order u.c. murgiem, ko cibā galvenokārt popularizē gnidris.
Rebalticai ir sanācis diezgan labs visu šo darboņu ideju apkopojums attiecībā uz Krieviju šobrīd https://rebaltica.lv/2022/02/kremla-dezinformacija-kara-attaisnosanai-un-kas-to-izplata-latvija/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2022-02-26 14:40 (saite)
Tātad ir čalis, kurš ir gan antivax, gan aizstāv Putinu. Joprojām, nav skaidrs, kāds šim rakstam ir sakars ar antivax.

Ja vien šeit tavs mērķis ir nevis pārdzīvot par Ukrainu, bet uzbrukt antivax. Bet tad jau laikam tu mēģini pierādīt, ka ikviens antivax atbalsta Putinu. Pilnīgi noteikti tā nav taisnība.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzeltens
2022-02-26 14:44 (saite)
Es domāju, ka viņu metode ir izskalot cilvēkiem smadzenes, iegalvot, ka valdībai un medijiem nevar uzticēties, un tad bliezt Putina propagandu.

Domāju, ka kaut kas līdzīgs notiek arī šeit https://off-guardian.org/2022/02/25/whats-really-going-on-in-ukraine/

Tikai paredzēts Rietumu intelektuāļiem, nevis plebejiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2022-02-26 14:52 (saite)
Bet nevar jau arī uzticēties. Joprojām ir cilvēki, kuri uzskata, ka mums nav pūļa imunitātes tikai slikto antivax dēļ. Nē, pūļa imunitāti mēs nevaram iegūt tāpēc, ka vīruss ir tāds, kuru pat vakcīnas neierobežo, bet propaganda ir savu panākusi un sanaidojusi cilvēkus pret antivax.

Piemēram, lai gan tas ir pilnīgi absurdi, tu joprojām esi pārliecināta, ka antivax = Putina atbalstītājs.

Faktiski tas noved pie tā, ka jebkurš rietumu politiķu kritiķis tiks automātiski uzskatīts par Putina atbalstītāju. Es jau redzēju pinjona rakstu, kur viņš mēģina deflektēt šādu kritiku šajā virzienā.

Bet Ukrainas traģēdija ir tieši rietumu vienaldzības dēļ. Tā ir pamatota kritika. Es jau pirms mēneša rakstīju, ka ir slikti, ka rietumi neļauj pārdot vai atdot ieročus Ukrainai. Vai es tāpēc esmu Putina atbalstītājs? Neizskatās pēc tā. Es pat teiktu, ka tieši tie, kas bloķē šādu kritiku, ir bijuši noderīgi Putina idioti, jo tas palīdzēja Putinam uzsākt karu bez nozīmīgas pretestības.

Jebkurā gadījumā, ir ok izteikt nevēlamu, nepareizu vai kļūdainu viedokli. Kā piemēram šo off-guardian rakstu. Kaut vai tieši tāpēc, lai varētu analizēt tā kļūdas. Ja tavs uzstādījums ir, ka šādi raksti ir jāaizliedz, tad tas man vairāk atgādina dzīvi Krievijā, kur ir bīstami izteikt valdībai pretēju viedokli.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzeltens
2022-02-26 15:19 (saite)
Draudziņ, tas viedoklis nav nejauši nepareizs un kļūdains. Tā ir mērķtiecīga politika daudzu gadu garumā.
https://mediabiasfactcheck.com/offguardian/

Kāds draugs man šo lapu pirms kāda laika iemācīja. Diezgan labi palīdz saprast media bias jeb kāpēc mediji raksta to, ko viņi raksta.

"Joprojām ir cilvēki, kuri uzskata, ka mums nav pūļa imunitātes tikai slikto antivax dēļ." - neredzu, kā no tā izriet, ka valdībām nevar uzticēties.
Tas ir smieklīgi, ka tu redzi tikai, ka ir naids pret antivax. Bet ja gnidris tavā žurnālā mani sauc par plānprātīgu, tad tas ir ok, vai ne?
Īstenībā daudz lielāks naids nāk no tiem "neesiet aitas" antivakšiem, arī reālajā dzīvē. Arī tavs naids pret nezin kādiem woke cilvēkiem ir manuprāt simptoms šim pašam.
Pavisam nesen man nejauši sanāca saruna ar sievieti, kas man konkrēti uzbruka par tēmu vakcīnas ir inde. Kad es maigi paskaidroju, ka par ja gribētu, nevarētu atvakcinēties, tāpēc var mani neaģitēt, tad sekoja novēlējums lūgt dievu, lai manas vakcīnas būtu bijušas placebo, citādi es drīz miršu!!! Un šādi viedokļi un cilvēki man būtu jātolerē? Nē, es tā vairs nedomāju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2022-02-26 15:28 (saite)
Vai tad es iebilstu, ka tā nav mērķtiecīga politika daudzu gadu garumā?

>> "Joprojām ir cilvēki, kuri uzskata, ka mums nav pūļa imunitātes tikai slikto antivax dēļ." - neredzu, kā no tā izriet, ka valdībām nevar uzticēties.

Ar to, ka ir valdības, kas joprojām pieprasa QR kodus, lai gan tie nekad nav bijuši zinātniski pamatoti. Kā lai uzticas, ja pat šobrīd valdības neatzīst savas kļūdas?

To, ko gnidrologs rupji teica, es jau vakar izdzēsu. Viņš arī aizstāvēja mani, jo tu nosauci manu žurnālu par “lohu tribīni”.

Tevi aizskāra kādas droši vien ne visai stabilas sievietes novēlējums lūgt dievu, tāpēc tu nāc šeit mētāties ar apvainojumiem. Vai es pareizi sapratu?

Es gan būtu iedomājies, ka tu varētu vienkārši nerunāt ar šādiem cilvēkiem. Arī mani reizēm kritizē http://klab.lv/users/extranjero/242380.html So what?

Man nav naids pret atjēdzīgajiem. Es tikai kritizēju viņu centienus uzspiest uz cenzūru balstītu politiku. Jā, tev ir taisnība, ka tolerancei ir robežas, un šajā gadījumā es netolerēju centienus atcelt toleranci par visu pārējo.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dombrava
2022-03-08 00:44 (saite)
Ziņās rakstīts, ka viņu šodien aizturēja un ierosināts kriminālprocess. https://www.delfi.lv/news/national/criminal/vdd-aizturejis-cetras-personas-par-krievijas-istenoto-kara-noziegumu-attaisnosanu-tostarp-dezinformatoru-vasilevski.d?id=54127614

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dzeltens
2022-03-08 10:13 (saite)
Jā, es pamanīju. urantija.lv ir neizsīkstošs prieka avots šajos drūmajos laikos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?