extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
Bet nevar jau arī uzticēties. Joprojām ir cilvēki, kuri uzskata, ka mums nav pūļa imunitātes tikai slikto antivax dēļ. Nē, pūļa imunitāti mēs nevaram iegūt tāpēc, ka vīruss ir tāds, kuru pat vakcīnas neierobežo, bet propaganda ir savu panākusi un sanaidojusi cilvēkus pret antivax.

Piemēram, lai gan tas ir pilnīgi absurdi, tu joprojām esi pārliecināta, ka antivax = Putina atbalstītājs.

Faktiski tas noved pie tā, ka jebkurš rietumu politiķu kritiķis tiks automātiski uzskatīts par Putina atbalstītāju. Es jau redzēju pinjona rakstu, kur viņš mēģina deflektēt šādu kritiku šajā virzienā.

Bet Ukrainas traģēdija ir tieši rietumu vienaldzības dēļ. Tā ir pamatota kritika. Es jau pirms mēneša rakstīju, ka ir slikti, ka rietumi neļauj pārdot vai atdot ieročus Ukrainai. Vai es tāpēc esmu Putina atbalstītājs? Neizskatās pēc tā. Es pat teiktu, ka tieši tie, kas bloķē šādu kritiku, ir bijuši noderīgi Putina idioti, jo tas palīdzēja Putinam uzsākt karu bez nozīmīgas pretestības.

Jebkurā gadījumā, ir ok izteikt nevēlamu, nepareizu vai kļūdainu viedokli. Kā piemēram šo off-guardian rakstu. Kaut vai tieši tāpēc, lai varētu analizēt tā kļūdas. Ja tavs uzstādījums ir, ka šādi raksti ir jāaizliedz, tad tas man vairāk atgādina dzīvi Krievijā, kur ir bīstami izteikt valdībai pretēju viedokli.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?