Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2016-11-17 21:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:kp6, sports

Porziņģa skaitīšana
Globāli nekas nav mainījies - ja būs veselība, tad pēc gadiem piecpadsmit Piramīdas (c) desmitniekā būs arī kāds no šīs puses. Kā parasti velns slēpjas detaļās - uzbrukumā ļoti pielikts (+8% metienos no spēles, arī pēc skumjā sākuma sodiņi ir atpakaļ), savukārt aizsardzība nu tā. Skaidrs, ka to var izskaidrot ar pretinieku respektu, kad viņa sedzamais gandrīz visu laiku ganās aiz trīspunktnieku līnijas, rezultātā, ja viņiem bumba kaut cik kustās, tad KP6 paliek puspozīcijā, kas nozīmē vai nu brīvu metienu vai iešanu garām uz pretkustību. Tāpat tas ir tāpēc, ka Porziņģis tiek saudzēts, jo jau šobrīd viņš aizsardzībā pret, piemēram, Dramondu būtu daudz efektīvāks nekā tenisista dēls, kuram Dramonds meta pāri bez problēmām. Ir arī vēl individuālais respekts, kad nav vairs tā kā pirmajā sezonā, kad katrs sevi cienošais atlētiskais nigga centās iedankot pār kārtējo garo balto eiropieti bez aizsardzības. Tāpat komandas aizsardzība kā tāda arī ir ne visai. Nu jā, sanāk jau teju no sērijas "101 iemesls kāpēc Porzi aizsardzībā izskatās tā, kā izskatās". Atliek tikai cerēt, ka veselība turēsies, ka katrā spēlē 40 minūtes nebūs jāspēlē (pie Popoviča viņš vispār pāri 30 minūtēm netiktu turēts laukumā) un kādreiz būs ne tikai MVP, bet arī DPOY sarakstos. Bet nu uzbrukums - visu cieņu!

Sky's the limit.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]martcore
2016-11-17 21:31 (saite)
[mazliet par kaut ko citu]
toties prognozes par to, ka hovards atlantā pēdējo reizi atvērs spārnus, nav bez pamata. hovards + milseps, es domāju, nu tas tā. a mums ir atpakaļ vecā, labā lampu pastiprinātāju atlanta

par KP6 un "ja būs veselība", tur vēl 50% visā pasākumā ir "ja saprātīgi ar komandu rīkosies menedžments", vēl pēc gada rouzs un noā būs visai apšaubāmi komandas aktīvi, un ja šis sastāvs netiks pleiofos, tā būs vispār katastrofa

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dunduks
2016-11-17 22:17 (saite)
Hovards (un ATL) patīkami pārsteidz.

Par KP6 pofig menedžments, ja būs veselība. OK, komandas panākumi būs kādu gadu vēlāk, bet esot veselam laika viņam netrūkst. Rouzs ar Noā arī šogad ir apšaubāmi aktīvi, bet enīvej šie abi divi kungi pārāk ilgi nespēlēs, vismaz ne kopā ar KP6, vismaz es tā ceru.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]slepkava
2016-11-18 11:29 (saite)
pārāk nesekoju līdzām KP tiešraidēs, bet tā vakara spēle man likās vienkārši katastrofa, kad KP6 spēlēja pret Jūtu. Aizsardzība vispār izskatījās NY kā caurbraucama sēta, piespēles KP bija tādas, kad nav kur likt bumbu davai iedodam cik vien neertā pozīcijā var, bet nu tas kā saku tikai viena spēle.
Paskatoties iznesumus ar KP liekas, ka pieskrēja pie lieliem meļņiem, atdūrās pakāpās atpakaļ un meta.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dunduks
2016-11-18 11:50 (saite)
Uzbrukumā viņš ir ļoti pielicis - te ir ne tikai metienu precizitāte kā tāda, bet arī kā met. Cilvēks vasaru patiešām ir pavadījis sporta zālē. Ar piespēlēm viņam nav spoži, bet tas jau bija zināms, ņemot vērā sastāvu. Tomēr ir jau arī spēles, kur labi viņu atrod.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ld
2016-11-21 17:34 (saite)
kur Tu skaties Porzi? es izlasiju gramatu un tagad gribu kadas speles visa garuma paskatities. varbut pat tiesraidi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dunduks
2016-11-21 23:06 (saite)
Baidos, ka Tev nevarēšu palīdzēt, jo man ir Lattelecom TV ar kanāliem NBA TV un Best4Sport un vēl ar ieraksta iespēju (tiešraides jau parasti nepatīkami naktī). Par iespējām Tavā pusē neko nezinu. OK, ir arī internetos - NBA League Pass, sezonas sākumā tur bija haļava, varbūt kaut kas līdzīgs vai par ļoti nelielām naudiņām var būt vēl kaut kad pieejams, bet man tas nav aktuāli :-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?