Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2016-11-09 09:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Lai arī, ja man būtu jāizvēlas, ar kura vidējo hipotētisko vēlētāju es labprātāk uzturētos kopā lielākā vai mazākā telpā, man daudz tuvāka būtu HRC, tomēr rezultāts labāk patīk šis - atsvariem jāstrādā un masu apvainoto kultūrai der profilaktiski atrauties pa seju.

Tāpat būs interesanti vērot, kuram - man vai b.[info]kautskis būs precīzāks vērtējums par Trampa establišmentismu (t.sk. vai (un cik) pārliecinoši republikāniskais kongress un vienkārši republikāniskais senāts skatīsies "savam" prezidentam uz pirkstiem).

upd.
Nedaudz amizanti, ka tikai pirms brīža pamanīju, ka Tramps ir pavisam nedaudz, bet vecāks.

Vēl amizanti ir redzēt, ka jauneklis priecājoties par rezultātu, kā lozungu ieliek pretkara (un faktiski pretrepublikāņu) dziesmu. Skumji tomēr mūsdienās ar izglītību, skumji :-)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pinjons
2016-11-09 10:34 (saite)
Un kādēļ esi iedomājies, ka nepolitkorektajiem reakcija uz atšķirīgu viedokli mēdz būt tolerantāka?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dunduks
2016-11-09 10:37 (saite)
Varbūt tāpēc, ka mēru pēc sevis (un pāris tuvumā esošiem cilvēkiem).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pinjons
2016-11-09 10:47 (saite)
Ja pēc tīri subjektīviem novērojumiem, tad neiecietība pret citiem uzskatiem novērota starp gandrīz jebkuru uzskatu pārstāvjiem. Tādēļ uzskati par "neiecietīgajiem politkorektajiem", pretējie "iecietīgajiem nepolitkorektajiem" izklausās maigi izsakoties atrauti no realitātes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pinjons
2016-11-09 14:32 (saite)
Par Tērnera lietu - ir zināma starpība vai izsaka neapmierinātību par kko, kas aizvaino, vai izdara spiedienu un izsaka draudus tiesnesim par to, ka viņš pilda likumā noteiktos pienākumus, pie tam gandrīz visi eksperti atzina, ka juridiski tiesnesis rīkojās pilnīgi korekti.

Nav jau tā, ka visi nepauda, ko domā. Un arī ja mazākā daļa no balsotājiem savu viedokli nepauda baiļu dēļ, jautājums ir cik tās bija pamatotas. Citējot [info]sickboy - "Ja netic tam, ka pasauli cenšas pārvaldīt slepena, organizēta, psihopātiska kustība (Illuminati, globālisti, reptiliāņi utt.), tad nav iespējams saprast, kāpēc ir vajadzīgs Tramps un kāpēc cilvēki par viņu balsoja." :D

Tā šķiet ir bijis visos laikos - ja pasaki kaut ko kam daudzi nepiekrīt, tad jārēķinās, ka daudzi var sākt paust viedokli labākajā gadījumā par tevis teikto, un sliktākajā gadījumā par tevi. Tā ka atļaušos apgalvot, ka politkorektums vai tā neesamība tut ņe pričom. Kā pret to reāli cīnīties neierobežojot vārda brīvību?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dunduks
2016-11-09 15:22 (saite)
Nogalināt tehnoloģijas, kas ļoti palīdz veidoties "pūlim"?!
Izskatās, ka būsim nonākuši pie anekdotes par fantastisko un reālo scenāriju, kur reālais bija, ka atlidos citplanētieši un visu sakārtos :-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pinjons
2016-11-09 15:28 (saite)
Kaut kā tā. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?