(bez virsraksta) @ 18:30
| | Add to Memories | Tell A Friend
Nepabeigtā dienasgrāmata |
|
4. Aprīlis 2006Commentses par tiem rīsiem, kas sakarsēti eļļā - vai viņi pēc tam ir maz uzvārāmi? es par to brīnos.
(Reply to this)
(Thread)
es arī ilgi neticēju, bet daudzās receptēs tas tiek ieteikts. zini, viņi tik vai tā uzvārās, un ir tādi nu labāki pēc tam
es vienreiz nopirku tādus putraimus ne putraimus, klimpas ne klimpas, kur svešā valodā bija rakstīts, ka jāsakarsē eļļā un pēc tam jāvārā. nenoticēju.
(Reply to this)
(Parent)
Es arī neticēju, iekams ledusledus nenodemonstrēja dzīvē (recepte gan atstāsta formā nāca no smejmoon). Rīsus apcep eļļā ar labi daudz karija, pēc tam ber katliņā un kādus 1,5cm ūdens pa virsu lai būtu. Uz lēnas uguns _nemaisot_ vāra, kamēr ūdens izvārījies līdz dibenam, bet rīsi mīksti.
uudeni aukstu vai verdoshu /jo riisi ta uzkarseeti/?
un kuri riisi labaak? /mumsmaajaas cienjaa basmati/ Izklausaas gardi... Manuprāt, lējām aukstu, un nebija ne vainas. Rīsi bija parastie, no vārāmās paciņas izbērtie. Domājams, basmati varētu būt vēl labāk.
man vislabāk garšo, kad rīsus BEZ eļļas apcep, nepārtraukti maisot & tad uzlej verdošu ūdeni & ļauj uzbriest.
(Reply to this)
(Parent)
|
|
Powered by Sviesta Ciba |
Nepabeigtā dienasgrāmata |
|