Nepabeigtā dienasgrāmata


4. Aprīlis 2006

(bez virsraksta) @ 18:30

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]nrk
Date: 4. Aprīlis 2006 - 18:40
(Link)
es par tiem rīsiem, kas sakarsēti eļļā - vai viņi pēc tam ir maz uzvārāmi? es par to brīnos.
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 4. Aprīlis 2006 - 18:42
(Link)
es arī ilgi neticēju, bet daudzās receptēs tas tiek ieteikts. zini, viņi tik vai tā uzvārās, un ir tādi nu labāki pēc tam
[User Picture Icon]
From:[info]nrk
Date: 4. Aprīlis 2006 - 18:43
(Link)
es vienreiz nopirku tādus putraimus ne putraimus, klimpas ne klimpas, kur svešā valodā bija rakstīts, ka jāsakarsē eļļā un pēc tam jāvārā. nenoticēju.
[User Picture Icon]
From:[info]nrk
Date: 4. Aprīlis 2006 - 18:43
(Link)
pēc tam, tu saki? pēc tam, kad apēd?
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 4. Aprīlis 2006 - 18:46
(Link)
tu esi kļuvusi jauna un kaislīga?
[User Picture Icon]
From:[info]nrk
Date: 4. Aprīlis 2006 - 18:49
(Link)
es vislaik tāda esmu bijusi
esmu
[User Picture Icon]
From:[info]antuanete
Date: 4. Aprīlis 2006 - 18:48
(Link)
Es arī neticēju, iekams [info]ledusledus nenodemonstrēja dzīvē (recepte gan atstāsta formā nāca no [info]smejmoon). Rīsus apcep eļļā ar labi daudz karija, pēc tam ber katliņā un kādus 1,5cm ūdens pa virsu lai būtu. Uz lēnas uguns _nemaisot_ vāra, kamēr ūdens izvārījies līdz dibenam, bet rīsi mīksti.
[User Picture Icon]
From:[info]le_minga
Date: 4. Aprīlis 2006 - 19:09
(Link)
uudeni aukstu vai verdoshu /jo riisi ta uzkarseeti/?
un kuri riisi labaak? /mumsmaajaas cienjaa basmati/
Izklausaas gardi...
[User Picture Icon]
From:[info]antuanete
Date: 4. Aprīlis 2006 - 19:13
(Link)
Manuprāt, lējām aukstu, un nebija ne vainas. Rīsi bija parastie, no vārāmās paciņas izbērtie. Domājams, basmati varētu būt vēl labāk.
[User Picture Icon]
From:[info]le_minga
Date: 4. Aprīlis 2006 - 19:21
(Link)
tencinu...
buus noteikti jaapameegjina :)
[User Picture Icon]
From:[info]kakjux
Date: 5. Aprīlis 2006 - 12:50
(Link)
man vislabāk garšo, kad rīsus BEZ eļļas apcep, nepārtraukti maisot & tad uzlej verdošu ūdeni & ļauj uzbriest.

Nepabeigtā dienasgrāmata